Čo robíte proti starnutiu?
Nemyslím botox atd. Už som počula retinol, anti age serum/krém, 2-3x denne sunscreen na tvar atd. A od akého veku ste s tým začali? Už v 20 alebo keď ste mali 30?
@mandarinka555 super, to sme už počuli, bude dnes aj niečo k veci?
ja si davam raz rocne kuru od sunday natural, v baliku je
SPERMIDÍN - Extrakt z pšeničných klíčkov
Resveratrol - liposomálny
Vitamín D3 + K2
ku kazdemu si dogugli na co to pomaha
https://www.vitarian.sk/clanky/spermidin
Ako lekarka venujuca sa estetickej medicine Ti doporucujem zaradit retinolove serum do vecernej starostlivosti medzi 25-30 rokom zivota, zacat nizssou koncetraciou 2-3x do tyzdna a postupne zvysovat, zaradila by som aj serum s kys.hyalurónovou, samozrejmostou by malo byt pouzivanie SPF a dokladne idealne dvojfazove vycistenie pleti (obzvlast ked mas makeup)..Pokial mas k dispozicii nejake peniaze navyse raz za 6 mesiacov Ti doporucujem lekarsku mezoterapiu alebo biorevitalizaciu, ziadnu umelinu to z teba nespravi ako su niektore nazory vyssie, obsahuje to sice kys.hyaluronovu ale inu aka sa pouziva do vyplni, stale budes vyzerat uplne prirodzene akurat viac sviezo, plet bude hydratovanejsia a starnutie trosicku spomalis
Starnutie nie je len o pleti, veľa prezrádza postoj, držanie tela, lahka chodza. Taktiež váha, stihlejsia postava vyzerá optický mladistvejsia. Optický dokáže omladit napr aj vhodný uces alebo odtieň vlasov, hydratačný makeup s rozjasnovacom, pekny ram na okuliaroch. To isté satnik, farby oblečenia ktoré sa hodia k pleti, strih ktorý zvýrazní postavu a zakryje nedostatky. A co sa týka pleti hydratovat čistiť, hydratovat vyzivovat, milovať..

@domiklik Určite sa seba nepatlám milión tých nezmyslov...