Holíte si ruky alebo nie?
Ako to máte s holenim rúk holite si aj tie ?
Nie. A našťastie skoro už ani inde - tam kde som mala tmavé blikám s IPL a mám pokoj. Tie svetlé na rukách mi vôbec nevadia 🙂
Ja nie. Ľudia, ale raz som sa "zachytila" o také strnisko na rukách mojej kamošky. To brúsny papier by mohol ísť do prde..
Nie.
Istotne nie su az tak chlpate ako nohy.
Nie nakoľko mám skoro až bielo priesvitné, takže ich ani poriadne nevidno a mne to neprekáža.
@anonym_09b0d6 Nie veľmi chlapté, tak ako nohy, jemne svetlé, no ale vidno trošku na svetle. Ja vidím na kopec ženách že holené nohy a potom majú ruky ako opica
@malinoismum Presne takto vyzerajú hrozne, sorry
@anonym_1293b4
@sisska96 No mne to nejako neprekáža 🤣 toto keby nejdem do okna podľa mňa v bežnom svetle moc nie je vidno🙂)))
@anonym_09b0d6 Nie veľmi chlapté, tak ako nohy, jemne svetlé, no ale vidno trošku na svetle. Ja vidím na kopec ženách že holené nohy a potom majú ruky ako opica
@malinoismum Presne takto vyzerajú hrozne, sorry
@sisska96 ty si asi este nevidela zivu opicu, alebo komplexy?
Nie, i ked som bohato obdarená, nohy tsktiez len po kolena, este som sa neodvážila na stehná
Nie, Tak Ale závisí od ochlpenia. Ja mam malo, aj na nohách mi rastie pár chĺpkov a aj to len na lýtkach. ale zas mala som kamošku, ktorá si holía čele brucho, lebo mala veľa tmavých chĺpkov… myslím si že dnes sa to da v pohode korigovať s laserom

Nie. Nechce sa mi holiť nohy, nie to ešte aby som si aj ruky 🤦