icon

Holíte si ruky alebo nie?

lianulkaa
Dnes o 16:27

Ako to máte s holenim rúk holite si aj tie ?

Strana
z2
weruska1311
Dnes o 17:50

Nie. Nechce sa mi holiť nohy, nie to ešte aby som si aj ruky 🤦

wolf_
Dnes o 18:09

Nie. A našťastie skoro už ani inde - tam kde som mala tmavé blikám s IPL a mám pokoj. Tie svetlé na rukách mi vôbec nevadia 🙂

domka222
Dnes o 18:11

Ja nie. Ľudia, ale raz som sa "zachytila" o také strnisko na rukách mojej kamošky. To brúsny papier by mohol ísť do prde..

anonym_46b0d2
Dnes o 18:40

Nie.
Istotne nie su az tak chlpate ako nohy.

jablkovastrudla
Dnes o 18:52

Neholim, na rukach mam svetle chlpky. Mna to neotravuje a okolie to snad prezije

euka210
Dnes o 18:53

@lianulkaa nie, holim iba 3 miesta na tele a to staci

lenka13332
Dnes o 19:03

@lianulkaa áno

hviezdicka002
Dnes o 19:04

Nie nakoľko mám skoro až bielo priesvitné, takže ich ani poriadne nevidno a mne to neprekáža.

vieronika14
Dnes o 19:07

@lianulkaa nie
Aj nohy iba po kolena 🙂

malinoismum
Dnes o 19:10
@sisska96

@anonym_09b0d6 Nie veľmi chlapté, tak ako nohy, jemne svetlé, no ale vidno trošku na svetle. Ja vidím na kopec ženách že holené nohy a potom majú ruky ako opica
@malinoismum Presne takto vyzerajú hrozne, sorry

@anonym_1293b4
@sisska96 No mne to nejako neprekáža 🤣 toto keby nejdem do okna podľa mňa v bežnom svetle moc nie je vidno🙂)))

simca06022011
Dnes o 19:20

nie

anonym_cef72f
Dnes o 19:26
@sisska96

@anonym_09b0d6 Nie veľmi chlapté, tak ako nohy, jemne svetlé, no ale vidno trošku na svetle. Ja vidím na kopec ženách že holené nohy a potom majú ruky ako opica
@malinoismum Presne takto vyzerajú hrozne, sorry

@sisska96 ty si asi este nevidela zivu opicu, alebo komplexy?

pavica236
Dnes o 19:38

Holim takmer 30 rokov, som tmava a v puberte som mala dost tmave chlpy.

ivanakal
Dnes o 20:24

Vobec, ale ja nemam ziadne chlpy na rukach.

sebulinko1
Dnes o 21:00

Nie, i ked som bohato obdarená, nohy tsktiez len po kolena, este som sa neodvážila na stehná

anonym_33195a
Dnes o 21:40

Nie, Tak Ale závisí od ochlpenia. Ja mam malo, aj na nohách mi rastie pár chĺpkov a aj to len na lýtkach. ale zas mala som kamošku, ktorá si holía čele brucho, lebo mala veľa tmavých chĺpkov… myslím si že dnes sa to da v pohode korigovať s laserom

Strana
z2