Je Dermacol Make-up Cover vhodný na prekrytie tetovania?
baby, potrebujem prekryť dosť škaredé tetovanie na nohe kvôli svadbe. fakt je tento legendárny dermacol taký krycí ako sa hovorí? neotrie sa mi to o šaty keď sa spotím? hľadám odtieň čo nie je úplne oranžový, som dosť bledý typ. dajte nejaký tip ako to zafixovať aby to vydržalo aspoň 12 hodín.
Dermblend telový makeup, poriadne zapracovať, na presvitajúce miesta ich korektor, poriadne zafixovať púdrom a setting sprejom, prípadne na nohe by som sa nebála aj laku na vlasy na to... alebo potom Dinair, ktorý je síce do airbrushu, ale dá sa naniesť aj normálne a ten je vyslovene na to... ale obe varianty výjdu aj s poštovným dosť draho, neviem koľko si ochotná investovať... možno nájdeš MUA, ktorá sa tým zaoberá a spraví ti to
@anonym_autor dobre kryje.Ale je viac než pravdepodobné, že šaty zaspinis.V drogérii skúšaj na testeroch odtieň ja ho používam a je vyborny
@anonym_autor aspoň 12.hodin ti nevydrží nič. Ten Dermacol COVER up ti tetovanie prekryje ale 12h. na svadbe kde sa budeš pohybovať, tancovať, potiť, nečakaj zázraky, budeš musieť náter opakovať.
Postup:
- tetko treba najprv prekryť oranžovým alebo červeným korektorom, pretože ten prekryje tmavosť
- dať transparentný púder
- môžeš fixnúť lakom na vlasy
- potom vrstva make-upu
- púder
- zafixovať lakom na vlasy
Ja som to takto kedysi robila kamoškám, keď sme chodili na vintage akcie 🙂
Popozeraj aj na youtube postupy, ale všade je to viac menej rovnaké

Možno sa mýlim, ale nepoznám žiadny make-up, ktorý by vôbec nezafarbil oblečenie, zvlášť biele šaty. A žeby ti prekryl tetovanie, musela by si si dať riadne hrubú vrstvu. No, treba rozmýšľať, kým si telo trvalo zhovadíš.