Kedy ste začali šedivieť?
Ahojte, mám zachvilku 18 rokov a mám pomerne dosť šedivých vlasov a neviem čím to je a neviem či sa mám začať farbiť. Dosť ma to serie a ničí mi to sebavedomie, neviem si predstaviť že niekto by ma chcel.
Moja mama ma vyse 70 a nie je stale úplne šediva.
Na cca 40 rokov. Teraz budem mať 42 a pár sivých vlasov. Ešte si ich nefarbím a dúfam, že ešte dlho nebudem. Máme to takto v rodine....
@chlapec18
Ahoj, začni používať tinktúru stavikrvu mnohokveteho (prírodný produkt užíva sa vnútorne, vyrobca herbarius). Nenič si vlasy farbou. Mám vyše 50r a trocha šedin.
Tiež vývar zo žihľavy a lopucha, po umytí opláchnuť vlasy.
Nemáš problémy so srdcom? Kardiakom vraj začínajú šedivieť skôr. Môjmu drahému sa objavili prvé sivé vlasy, keď mal 19, rozšírilo sa mu to okolo uší a dozadu hlavy, kde-tu sa nejaké objavia aj hore na hlave. Teraz má 34, no povedala by som, že sa mu množstvo sivých vlasov nemení, od kedy mal cca 25 rokov. Nateraz. Je to viditeľné, vlasy má inak celkom čierne, ale popravde, mne sa to na ňom vždy páčilo, príde mi to také intelektuálne 😁 A čo sa týka toho, či ho takého niekto chcel... Nielenže nemal nikdy s frajerkami problém, musím dokonca uznať, že to boli fakt nádherné baby. Každému sa páči niečo iné, z toho absolútne nemaj strach. Držím palce 😊
@chlapec18 no tak veru zo šedivými vlasmi ťa veru nikto nebude chcieť.🙄🤔
Prvý sivý vlas som mala v 25. Teraz mám 34 a sivých vlasov mám stále iba zopár, stíham ich trhať :D (nefarbím sa)
Ja okolo 20 a vtedy som si začala farbiť vlasy.
Dostatok spánku, eliminovať stres, zdravá výživa, pohyb 😉
@chlapec18 šedivé vlasy sú taktiež symptómom nedostatku medi.

@leona45 zvláštne. Ale asi aj také sa stáva.