icon

Kedy ste začali šedivieť?

4. jún 2023

Ahojte baby. Kedy, v akom veku vám začali šedivieť vlasy? A ako? Od korienkov všetky naraz, alebo najskôr iba niekoľko vlasov? Pýtam sa len tak, zo zvedavosti a rozmýšľam kedy to čaká mňa 🙈👵🏼😂

bebebi
4. jún 2023

Šedivieť som začala po 20-ke. Teraz mám 35 a som komplet sivá, resp. skôr biela, už asi 2-3 roky

podmostom
4. jún 2023

Prvý šedivý vlas som mala v ôsmej triede. Teraz mám 42 a dosť presedivene, okolo uší už by som mala celé biele pramene, kebyže to každý mesiac nefarbim. No úžas. Zase mam kamošky ktoré v mojom veku majú prvé šediny alebo ešte žiadne. A ani tu nebudem písať kde všade mam už šediny. Najviac ma vytáča, keď si nejaký šedivý chlp idem vytrhnúť z obočia a bum, vytrhnem hnedý. No v každom prípade, vďaka Bohu za farby na vlasy. Ja by som bez nich už dávno vyzerala ako babička.

trinneo
4. jún 2023

V 14 som musela prvýkrát farbit vlasy a odvtedy pravidelne.

autor
4. jún 2023

Ďakujem za všetky komentáre 😝 ja som si myslela ze hneď budem mať celu hlavu šedu 🙈 mamky som sa pýtala, ale nevedela presne kedy- vždy si totiž vlasy farbila

stvura
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
4. jún 2023

Prvé šediny okolo 20tky, teraz mám 39 a šediny mám hlavne na vrchu hlavy, nie nejako veľa.. som tmavovláska, nefarbim sa, mne sa šediny páčia.. čo je zvláštne už asi 5sedin som našla svojmu 6r synovi...

trojnasobnamama
4. jún 2023

Mam 40rokov zachvilku a pred rokom som si objavila prvy sivy vlas.Mam to tak,ze par celych sivych vlasov zatial .Nie veľa ,ale cele.

ivangeline
4. jún 2023

Budem mat 30 a mam asi jeden vlas.. alebo zopar ale nie je ich nehak vidiet. xD

scorpionflower1
4. jún 2023

35

canis_lupus
4. jún 2023

Ja v 24 prvé šedivé vlasy, teraz v 26 ich mám pár hlavne od slúch, manžel 42 má asi tak 2 šedivé vlasy na hlave 🤦🤣 takže vysoko individuálne

dzulik_
4. jún 2023

No napr moji rodičia majú po 50tke a sivých vlasov len pár, obaja aj mamina aj ocino. Maminina sestra mala už v 40 hooodne sivých vlasov. Vždy sme srandovali, že to má zo samoty, keďže sa nikdy nevydala 😀

nevenka
4. jún 2023

Ja nam 40 a ani jeden sedivy vlas, nefarbim sa. Asi to mam po mame. No a manzel mal sediby uz 20 rocny, teraz ma 38 a asi polovicu vlasov sedivu.

dominika1922
4. jún 2023

Mne začali v 17-18tich. Nepamätám si presne ale viem ze to bolo potom čo má priateľ začal podvádzať a ja som bola v neustálom strese. A bolo to iba pár vlasov a stále pribúdajú aj keď už tento stred nemám🙂

saxana000
4. jún 2023

Okolo 24 od korienkov od stredu hlavy postupne aj boky

jesenzima
4. jún 2023

Okolo 30 a iba kde tu nejaký šedivý vlas

jamimo
4. jún 2023

@matulya fajn, ďakujem za odpoveď, prekonzultujem s kaderníčkou svetlejší odtieň.

euka210
4. jún 2023

Je to individualne...ja okolo 30r...kadernicka nasla 1.sivy vlas 😲
Uz okolo 38r je nutne si farbit, ale na farbu som leniva, davam si len sampon a ten tak mesiac vydrzi, kym mi pocet sedin zacne vadit. Ja vpredu a uz trochu boky...je to sem tam, ale uz vadi.
Moj manzel ma 44r a o 7r mladsi brat je viac sivsi ako on 🤷‍♀️

mladena
5. jún 2023

mala som asi 32 rokov keď som si všimla že mi idú aj šedivé vlasy okrem mojich vlastných, ale napodiv konečne mi chytá hocijaká pekná blond farba takže nevadí 🙂

simaa1105
5. jún 2023

Ja som si nasla prvy sedivy v 16tke a odvtedy to pomaly postupne pokracovalo. Ale u nas je to genetikou, babka, moja teta a aj mamina zacali skoro sediviet. Teraz mam 32 a keby sa nefarbim hadam som uz z polovice biela, hlavne vrch hlavy, ale uz som zbadala aj v zadnej casti

maryetta
5. jún 2023

Neviem uplne presne ale pred 30-tkou urcite. Mozno nejakych 28.

henka123123
5. jún 2023

Po 1.porode..cize 26 rokov

jablkovastrudla
5. jún 2023

Tento rok mam 38 a zatial sedieve vlasy nemam, ale tak cakam ze to coskorp zacne. Vlasy si nefarbim tak som zvedava ako to budem riesit 😃

mmoni89
5. jún 2023

Strašne skoro. Snáď už v 20tke 😬

tianna
5. jún 2023

Kamoška už maturovala s pár sedivymi vlasmi.. 🙂 ja mám 37 a zatiaľ som si žiaden nenašla, no mám svetlé vlasy teda aj keby nejaký bol asi by som si to ani nevšimla.. 🙂

tiumen
5. jún 2023

Ja mám čochvíľa 30r a mám ich už zopár 🙂 ale naozaj len zopár..

monika2012
5. jún 2023

Ja som už v 12-tich mala niekoľko bielych prameňov po celej dĺžke. Asi tak v 35-ke som už bola celá šedivá. Farbím si vlasy od cca 15-tich rokov, lebo v puberte ma veľmi boleli nemiestne pripomienky rovesníkov. U nás je to ale dedičné, ocino bol celý šedivý asi v tridsiatke, pritom to bol a stále je krásny chlap. Netreba sa tým zbytočne deptať.

ruzovakrava
5. jún 2023

Ja v 17tich, teraz mám 30 a už pár rokov melírujem. Už mi vôbec nevidieť ani prípadné odrasty, na vrchu hlavy a bokoch už mám skoro všetky biele 🙈 takže kto o tom nevie, vďaka platinovému melíru na to ani nepríde

lulupulu
5. jún 2023

V 15 som si našla prvé 2 šedivé vlasy, a to som nebola ani v strese ani nič také 😂

asocial
5. jún 2023

Mám svetle vlasy (prirodzené), takže mi šedivé nie je vidieť. Mám po 40. Akurát muž vidí, že sú tam.

mis_h
5. jún 2023

Na strednej škole. Išlo to postupne ze najprv jeden vlas a potom sa pridávali ďalšie a ďalšie. Teraz mam tak ze po bokoch hlavy nad spankami mam také miesta kde je najväčšia koncentrácia šedivých vlasov pokope ale inak ich mam po celej hlave niekde menej niekde viac