Kedy ste začali šedivieť?
Ahojte baby. Kedy, v akom veku vám začali šedivieť vlasy? A ako? Od korienkov všetky naraz, alebo najskôr iba niekoľko vlasov? Pýtam sa len tak, zo zvedavosti a rozmýšľam kedy to čaká mňa 🙈👵🏼😂
Moja mama ma 65 a snáď jeden šedivý vlas, ja neviem, mam blond vlasy a ťažko povedať
V 16tich 🤷mame to v rodine, teraz mam nad 30 a nemam celu hlavu sedivu, skor par pramenov, nejake ojedinele vlasy. Uz som sa aj prestala farbit, nebavi ma to stale, uvidime ako to bude vyzerat, zatial som s tym ok
Som kúsok pred 40 a mám zo 3-4 už nejaký ten rok, ale veľmi to nie je vidieť. Dúfam, že mi to ešte pár rokov takto vydrží, lebo farbenie je to posledné, po čom túžim 🙈.
Ja som si prvu sedinu nasla niekde na strednej a od 25 sa farbim 😅 hold genetika tatko zacal sediviet okolo 15
Ja mam 53 a mozno 3 sedive vlasy. Genetika. Moja mama zomrela bez jedineho sediveho vlasu vo veku 61 rokov.
Pri detoch
Mám 35 a ešte nemám ani jeden. V našej rodine sa sedivie neskoro. Babka zomrela v 82 rokoch a mala len na sluchach šediny zvyšok čierne. Mama zomrela v 67 rokoch a mala len zopár sedivych tiež na sluchach.
Mamina ma česala na stužkovu a už som mala kde tu šedivý vlások...🙄🙄🙄 teraz mam 26 a už mám šedivé miestečká na hlave
V 40, pár vlasov, teraz mám 43 a už to pribúda rýchlejšie
Mňa by zaujimala tá genetika ? Čo to znamena ? Nechýba skôr nejaký vitamin ? Stresom to nie je, svokra mala stres riadny , stále a má dva šedivé vlasy ...
Uz na maturite som mala zopar sedin
pred tridsiatkou som nasla prve sedive vlasy. po 30 take izolovane miesta, ktore som este vedela lahko prekryt. A mohutnejsie to zacalo pri detoch a starostlivosti o rodicov, minimalny spanok, takze po 40 som uz dost sediva :( Ale u nas aj genetika zohrava svoju rolu. Spoluziacka mala dost sedivych uz pri maturite, takze je to velmi individualne.
Pred 40 kou, keď kulminoval obrovský stres a starosti a hromadilo sa to. Šedín mám síce len pár, ale sú vidno
ja som si nasla prvy sedivy vlas niekedy po 32, ale ide to extremne pomaly. Mozno preto, ze nemam poriadny stres 😅. Mam znamu, co mala uplne bielu hlavu este pred 30 a to mala svoje cierne, jej brat to iste.
V 29 cca . Po smrti dcéry bol taký rok ,že prišlo veľa zdravotných problémov a vtedy okrem padania vlasov som si všimla výrazne šedivé miesta v nedeľu vlasti "kútov ". ..odvtedy len silnejú
23 🙂
od 18 tich rokov pekne rovnomerne od korienkov ,,u mna dedicnost
Mám 26 a našla som si jeden vlas, ktorý bol na končí šedivý, v strede tmavý a ku korienku opäť šedivý 🤷🤷
Presný čas neviem, kedy sa to začalo, ale určite ešte pred tehotenstvom, čiže cca v 26-27 rokoch. A po pôrode to ide dole vodou, mám šedivých vlasov čoraz viac. Mám 32 a je to hrozné. Moja mama to mala veľmi podobne. Môj otec má takmer v 60tke krásne čierne vlasy a šedivé asi štyri.
Mala som 17, kamarátka ma česala išla som priateľovi na stužkovú a vytrhla mi prvý šedivý vlas😀 niekde vzadu na hlave, kde som si ja nevidela. A ak by som aj videla, tak by mi nenapadlo v 17tich hľadať šediny.
Mam 46 a asi 3 sedive. Ocko asi po 60 tke a mamina pred 60 tku
ja mam sedivy pas uz od 24
Veľmi skoro, 25 🙈 ale máme to v rodine, babka šedivela už v 20 😂
V 15nastich a teraz uz mam sedivu celu hlavu , tazke detstvo , psychopat atd nestiham farbit na rrodicaku
Neviem, kedze si od 18 farbim vlasy.
V 24 rokoch
Mám 50 a ešte nešediviem. Hoci pri mojich deťoch je to čudné 🙂
Niekolko vlasov po 40..ani v 46 este nie som vobec sediva..ale moje tmave vlasy si uz ziadaju farbenie lebo prirodzena farba je uz taka o nicom..chyba jej sytost..farbim sa len posledne 3-4 roky..je to dobra genetika..moj 70 rocny otec ma len malo sedivych vlasov..ma stale tmave
Ja som si nasla biely vlas po dvoch stresovych obdobiach v mojom zivote - v praci ked sme dokoncovali dolezity projekt a po porode druhej dcerky. Ale on vypadol a ide sa dalej, zatial 31 a sedivy vlas si neviem najst 🙏

Ja mám 29 a bez šedín. Otec má 54 a začal šedivieť tak dva-tri roky dozadu. Dúfam, že v tomto som zdedila nielen farbu a kvalitu vlasov, ale aj neskoré šedivenie 🙂