icon

Koľko platíte u kaderníčky?

syk1122
17. aug 2023

Ahojte baby chcem sa spýtať koľko vás stoji normálne kaderníčka? Ja som bola teraz robila mi kúru melir aj podstrihivala a platila som 125€ tak či to neni veľa 🙈a pri tom ten melir ani nevidno na oko hneď či mám meniť

ghostsgirl
17. aug 2023

@janka1011 je to strasne nizka suma, ak tvoja kadernicka naozaj pouziva profi kozmetiku, tak si to vaz, lebo prakticky robi charitu potom

hrabovo
17. aug 2023

@nika23t no ono to je rôzne. Som zo západu, konkrétne Senec, chodila som do salónu v PK, bez hanby za melír 180 eur, a čuduj sa svete, aj tu u nás na západe "predrazenom" som našla kaderníčku, ktorá robí neskutočný melír, biely, žiadna žltá, ktorú treba tonovat, za 24 eur.

alenamihal
17. aug 2023

kazdych 6tyzdnov melir + strihanie 90eur

riamia91
17. aug 2023

Niekedy som chodila... mikro melir, strih, kadejake kury, tonery, vysusenie, zehlenie a platila som 50-80e /6h som tam sedela/.
Potom som zacala chodit do Polska a to vsetko mam od 15-20e 🤷‍♀️. Ani ja nechapem. Normalka kadernictvo a kadernicka velka profesionalka.

luccija
17. aug 2023

@syk1122 raz za 2,3 m melír plus podstrihnutie 49 kúsok od Ba.Chcela som ísť do Ba a povedala mi v bežnom kaderníctve nič extra okolo 120

saxana000
17. aug 2023

Po 6 rokoch som konecne isla ku kadernicke.ze.tie sediny mi.lepsie prekryje a vlasy nebudi ako vtacie hniezdo Klasika strihanie farbenie a kura 60e som platila a po mesiaci ked sa farba zmyla som zistila ze uplne rovnako sa ostriham a zafarbim aj doma..takze zas dlho nepojdem..

tosomja
17. aug 2023

@syk1122 10e za strihanie nasucho. V škole pri praktikantoch pod dozorom majsterky 6e na mokro, aj s masážou hlavy 😃 ale to som bola pred 5r 🤣🤣 odvtedy sa striham sama, aj farbim si sama vlasy.
Minulý týždeň som sa bola pýtať, 8e nasucho, na mokro, s kúrou a vysušením atď, bez farbenia 60e. Toľko nedám. Takže za ostane 5r = 0e kaderníčke 😬

paulina29
17. aug 2023

@syk1122 ahooj, ja som platila za ombre 90€, 5 hodinova praca, a teraz nedávno farbenie, maska, umytie a žehlenie 50€ ☺️ okres SI

o__o
17. aug 2023

Balayage, strihanie, fukanie 60€, vlasy pod plecia

jess_y
17. aug 2023

@nika23t
@ghostsgirl
Dámy tak si predstavte, že nepoužila farbu z drogerku.. normálne si ju sama namiešala podľa môjho výberu.. Neviem, kvôli čomu ma to vyšlo tak lacno, keďže sama som si podľa jej cenníka narátala okolo 70-80€.. ale hold.. vypýtala si 30. Tiež sa mi to zdá málo.. takisto je rozdiel, či to bolo v KE na pešej alebo v dedinke Zatín. Takže.. pekný večer

ghostsgirl
17. aug 2023

@jess_y tak podla cennika si mala platit 70-80 eur, ale nauctovala len 30? To je trosku cudne, nie? Nemohla sa pomylit?

nika23t
17. aug 2023

@jess_y jasne, niekedy môže cena prekvapiť, nikto nevie, čo za tým je. Chapem. Ak mladá, šikovná, začínajúca baba dá takú cenu, aby si urobila dobre meno a získala klientov, môže byť. Ja ale za roky, čo navštevujem kaderníctva, som na takú šťastie nemala... Ak odo mňa pýtala malo, jej práca tak vyzerala. Ale určite nejdem tvrdiť, že sa to nemôže stat. Len toľko, že ja som sa s tým nestretla.

jess_y
17. aug 2023

@ghostsgirl neverím tomu, že by sa zrovna pri peniazoch pomýlila 🤷🏽‍♀️ ja som si narátala zvlášť farbenie, zvlášť melír aj strih.. a pritom to mala aj ako kombo v jednom,tak zrejme tam bola cena nižšia..no a ja mám 5chlpov na hlave takže....

@nika23t mladá a začínajúca nebola 😅 ale svokra k nej chodí dlhšie (a to je prípad sám o sebe), tak možno aj kvôli tomu tá lepšia cena 🤷🏽‍♀️ neviem,netuším,neriešim.. Ja som u kaderníčky nebola strašne vela rokov, až teraz posledný rok 2x a teda 1x západ (viac roboty,viac peňazí) a 2x východ (menej roboty aj peňazí). Uvidíme do tretice za koľko to bude 😅

Napísala som iba svoju skúsenosť.

niky1234
17. aug 2023

Strihanie mikromelir (robota na dlho) klasika umyvanie fukanie parna zehlicka stredne slovensko 60€

iv007
17. aug 2023

Pred 2 tyzdnami som po dlhsej dobe bola asi po 2 rokoch, umytie a strih 28€ riadna palka. Naposledy si spominam ze som platievala tak 15€

ghostsgirl
17. aug 2023

@jess_y ved v pohode, jasne skusenost. Len ako som aj kocke vyssie pisala, za taku nizku sumu melir, farbenie aj strih, v pripade ak pouzila profi kozmetiku, nie je ucnica ci zaciatocnicka co si nahana klientov a robi normalne v salone, tak to vazne za naklady spravila, ak na tom este aj neprerobila...ved si baby zoberte kolko stoji ta profi farba, melir, sampony, balzamy, lak na vlasy a neviem ake vsetky pripravky na stylovanie este pouzije, alobaly, musi platit dane, energie co minie nie len pri samotnom ukone, ale aj uteraky treba prat, najom, cistiace a dezinfekcne prostriedky, kolko casu minie tymi ukonmi... to si potom fakt vazte :D

ajajaj00
17. aug 2023

ja mam velmi huste vlasy a melir strihanie zehlenie platim 130€

sissi2183
17. aug 2023

TT - zname kadernictvo, mikromelir, dlhe vlasy, podstrihnutie a zehlenie som platila v juli 194e.

marsmykkok
17. aug 2023

Podstrihnutie končekov za 2 minúty a balayage 136 eur som platila naposledy-Zvolen. No mám pocit, že už nevedia čo pýtať, hlavne ak polroka dozadu som platila 60 eur. Nárast cien o viac ako 100 percent... Rovnako obočie jedna kozmetička (farbenie a úrava) 15 eur, pár mesiacov predtým 7 eur.

lelelienka
17. aug 2023

Ja by som tolko za kadernicku nedala, na mna vela. Naposledy som platila za strih a farbenie (ale na moju ziadost s prinesenou setrnou farbou) 25€, v Bratislave

66simonka66
17. aug 2023

Farbenie 50e

alexka89
27. aug 2023

Ja chodím na strihanie,umytie,vyfukanie a sem tam mi to ešte upraví žehličkou a pýta 12€ zv

bublinka1911
9. sep 2023

@riamia91 , kde do Poľska

hladamematku
9. sep 2023

@syk1122 to iste za 30

pkgirl30
9. sep 2023

farbenie, melír , strihanie = 25 eur

aduskatt
9. sep 2023

farba kúra, vlasy husté do pol chrbta 27,50 - TT