icon

Koľko sprchovania je dosť?

otec80
9. mar 2025

Chcem sa poradiť, lebo mi je trápne preberať to s manželkou. Ja sa sprchujem každý deň ráno, je to taká moja celoživotná rutina. Manželka ale nie, vlastne ani neviem, ako často sa sprchuje, ani to neviem zistiť. Každopádne mám pocit, že je tak trochu špindíra, a sprchuje sa možno každý druhý-tretí deň. Chápem, že u ženy je to náročnejšie kvôli vlasom, ale aj tak si neviem predstaviť, že by som sa nesprchoval každý deň. Preto sa pýtam prítomných dám, ako to majú ony - pomôže mi to zorientovať sa. Ďakujem za pomoc s týmto delikátnym problémikom 🙂.

veltraud
9. mar 2025

Ja som prekvapena, kolko ludi sa nesprchuje rano. Po noci je clovek ulepeny, navyse to osviezi a nakopne do dna. Ja by som sa necitila ok, vyjst z bytu neumyta...nevravim, ze sa treba drhnut dvakrat za den, ale rychla sprcha rano a vecer som myslela, ze je samozrejma.

gejb
9. mar 2025

@veltraud každý človek to ma inak. Nie každý sa rano zobudí ulepeny... 😄

0silvia0
9. mar 2025

@veltraud od coho je clovek rano ulepeny?

jamimo
9. mar 2025

@tianna to je presne prípad môjho otca... Presedí 18 hodín z dňa pri tv a počítači, ritisko zaparená, ešte aj tá mikina zafajčená 🤦 Chlap, pri zmysloch, ktorý býva 50 rokov v meste,.má kúpeľňu, komplet prerobený byt, netrie biedu, využíva všetky vymoženosti doby, len tá zaparená riť a vajčiská mu neprekážajú 😵‍💫

gribka1
9. mar 2025

@0silvia0 Sexu?

0silvia0
9. mar 2025

@gribka1 predpokladam, ze kazdy clovek kazdy vecer nesexuje. Sprcha po sexe je iny pripad.

gribka1
9. mar 2025

@0silvia0 Len sa smejem z ulepenosti😂 Ale zas niekto sa v noci potí, alebo má zlé sny. Je to tiež ok.

gejb
9. mar 2025

@0silvia0 niektorí sexuju každý večer....ti mladí a bezdetni 😁😁

0silvia0
9. mar 2025

@gribka1 ulepeny od potu, ok, aj od zlych snov. Ale nie kazdy sa v noci poti. Ja si tu ulepenost neviem ani predstavit🤩

0silvia0
9. mar 2025

@gejb no jo, to je ine. To je ina ulepenost😁

kim12345
9. mar 2025

Kazdy vecer,bez toho by som nezaspala,aj ked sme na nejakej oslave sprchujem sa aj pred oslavou a ked prideme ,v noci, hned idem smer sprcha😊

jamimo
9. mar 2025

@gejb aj tí single.. Pozerajú filmy so šťastným koncom a vyvrcholením na konci 🤭🤭🤭

gribka1
9. mar 2025

A ešte pár kôl, tak to môžu rovno praktizovať v sprche😂

kim12345
9. mar 2025

@veltraud no mne to teda rano vobec nevyhovuje,a zvlast ked je zima ,to si mam dat sprchu a ist do zimy?
V lete je to ine,clocek sa sprchuje aj viackrat denne

eternity24
9. mar 2025

@otec80 každý večer sprcha, zuby. Vlasy cca kazdy tretí deň. Kazde rano sa opláchnem a vycistim zuby. Samozrejme je umyť sa po veľkej…

telefon00
9. mar 2025

@otec80 ja 3 x denne a to ráno o 6:15, keď vstanem. Potom okolo 16:00 a potom až pred spaním okolo 20:00.
A od mojej partnerky by som očakával minimálne 2 x denne 😇

rozkvet1
9. mar 2025

@otec80 ja sa sprchujem každý večer. Ráno sa neviem predstaviť sa sprchovať, ešte stíhať do práce, respektíve ranné sprchovacie mi príde zbytočné keďže sa umývam večer, tým pádom ráno som čistá. Vlasy si umývam každý druhý deň ale premýšľam že si začnem aj každý deň, sice mam dlhé husté vlasy ale milujem pocit cerstvo umytych vlasov.

oli18
9. mar 2025

@bonboniera vyssie o prani

oli18
9. mar 2025

@eternity24 kde sa umyvas po velkej mimo domu?

zuzana76
9. mar 2025

v zime raz denne - vecer ( ak je potreba, aj 2x denne), v lete podla potreby, niekedy aj 3x denne, zavisi aj od aktivity aku clovek vykonaval v ten den - bazen, fitko, sex atd,,,

zuzana76
9. mar 2025

@oli18 mimo domu to pretrpim, pripadne pouzijem vlhcene obrusky, aj ja sa sprchujem po velkej

earlgrey
9. mar 2025

Ja som mala partnera, ktorý si andulku umýval po každej potrebe...a áno, aj na verejných WC, nosil so sebou plastovú fľašu 🤣 a v nej čistú vodu...zo začiatku mi to bolo divné...ale poviem vám ženy...nikdy mi žiaden chlap nechutil viac ako ON 🤣 ten trpel inou diagnózou...ale bol čistý ..voňavý...andulka mu nikdy nepáchla...

K téme...ráno a večer pred spaním...ak je sex, tak samozrejme pred aj po sexe...v lete častejšie...

sono2
9. mar 2025

@otec80 kriste. Načo si si takú ženskú bral?

floren
9. mar 2025

Dvakrát denne, vždy po zmene a potom večer doma. Nechápem,ako si môžu kolegovia na také spotené telo obliecť čisté veci a byť tak do večera

eternity24
9. mar 2025

@oli18 mám na 95% vždy rano do pol hodinky po prebudení 😉

buberova
9. mar 2025

@gribka1 chodím a použijem toaletný papier..

oli18
9. mar 2025

@eternity24 ty mas ale stastie. Dufam, ze tych 5% prezijes bez ujmy na ps.zdravi 😆

pralinka090
9. mar 2025

@otec80 tiež mám už dlhé roky rutinu, že každé ráno sa musím osprchovať a aj vlasy. Väčšinou chodím tak 2x do dňa, ale ak nie 2x tak aspoň každé ráno, pretože ak by som nešla ráno tak mám pokazený celý deň a nemám chuť ani nič robiť a som znechutená. Neviem ako to majú iné ženy, ja, keď sa neumyjem každý deň tak ma všetko svrbí. Hoci sa ani spotit nemusím a to nemám ani namáhavú prácu.

macatt
9. mar 2025

Ja práve počúvam od kamaratiek, že skôr ich chlapi majú tento delikátny problém..
Že ich často musia upozorňovať, keď už je to neúnosné🫣

makulienka1
9. mar 2025

Ja teda poviem, že sa nesprchujem každý deň a teda nemám problém že by som bola ulepená, smradlavá, spotená, zaparená a ani ma nič nesvrbí ako tu niektoré píšete. A vlasy si nemusím umyť aj týždeň a nemám ich mastné. Jednoducho niektorí sa potia viac a niektorí menej tak nech sa každý sprchuje tak ako mu treba a nemusíme teraz druhých odsudzovať za to, že majú iný režim sprchovania sa.