Koľkokrát denne sa sprchujete počas horúčav?
Teraz v tychto horucavach sa kolko krat denne sprchujete? A kolko krat denne sprchujete svoje dieta? Ja mam pocit, ze uz par hodin po ospchovani smrdim ako tchor, ako som spotena. A to samozrejme pouzivan slrchovy gel, a aj rexonu pod pazuchu.
Nerozumiem autorka preco ponizujete tu pani, za to ze sa zapaja do diskusii. A co predavacka je nieco menej? Nemoze nic vediet, mat znalosti?
@viestta mozno upal
No a čo , že Viesta píše pod veľa témamy? Nemôže? Prečo by mala byť premúdrelá? Tu info dohľadaš na googli. Často aj ja, keď je nejaka tema, najprv si o tom čosi pozriem tesne pred odpoveďou.
Inak je nezdrave viac ako raz za deň sa sprchovať so sprchovym gelom( dokonca som už čítal, že aj to je veľa, stačí podpazušie a genitálie ak nepracuješ ťažko fyzicky), pokožka si vytvara ochrannu vrstvu. Rada na zaver: Viac premýšľaj za deň čo povieš, či napíšeš- aj 3, či 4x narozdiel od 3, či 4 spŕch toto vážne neuškodí.
A nie nie som premúdrelý, len znechutený tvojou reakciou na druhú osobu ktorá ti nič neurobila.
2x denne, pred obedným spánkom a večer. Dcéru iba večer ale počas dňa má na balkóne bazénik.

@viestta no tak to je potom celé veľmi smutné...