Do kedy sú vonku vaše deti počas horúčav?
Zaujímalo by ma do kedy sú vonku vaše deti alebo do kedy ste s nimi vonku (1st) v týchto horúčavách?
So sestrou bývame stovky km od seba, pár dní sme trávili spolu. Ja si fakt pripadám ako z inej planéty. U nich tetky frflú že sa deti hrajú s loptou a sem tam sa lopta odrazí, že sa bicyklujú, kolobežkujú o 19tej vonku, že už majú ísť spať. Aj my máme susedov dôchodcov ale ale s takýmto som sa nestretla
@anonym_autor ignoruj, babkam by som ukazala prostrednik (aby deti nevideli 😀 a kazala sa im hrat dalej, od 22.00 je nocny klud
Moji chalani 11 a 9 roční chodia von sami s kamošmi. Ja som svojim deťom pôvodne nepovedala, že do kedy môžu byť vonku. Reku, že majú mobil, zavolám im. A všimla som si, že okolo 20:00 prídu domov, teda asi ostatné deti majú určené, že do 20:00. O 19:00 aby vám niekto hundral, že máte spať, tak to nie. jedným uchom dnu, druhým von 😉
U nas v 1 st obycajne chodievali vonku na 3 turnusy - ak bolo treba nieco pobehat po meste tak max do tej 12-13, potom do bazena do takej 14-15. Siesta. A potom vychadzali vonku okolo 18h do tej 20-21 na bazen. Potom vecera a ked este vydalo tak po 22h este vonku hrat sa ked uz konecne nie je tak teplo - tak do tej 23-23.30
My sme cca do 20:00 von. Ale ano vetrame a decka-skor mladez je von aj o jedenastej a co terazv je leto. Nech si uzivaju. Taky susedov pes steka nonstop celu noc... a to je uz iny level ti poviem.
Ja mám dieťa prváka a môj už večer o 20:00 hodín spí a ráno vstáva o 6:00 každý deň. On má takýto režim.

ahoj..dcéra 9r chodí von už sama s kamarátmi, spolužiakmi a býva tak do 8mej či pol 9 určite von, keď chodí s nami tak kľudne aj do 9tej či pol 10 ale to iba cez víkend, cez týždeň sme pracujúci rodičia, takže tak 😂