icon

Krásna v zrkadle, škrata na fotkách

10. apr 2023

Baby, ja uz neviem. Ked sa namalujem, pridem si v zrkadle ako uplna kocka, casto aj nenamalovana. Velke oci, plne perky, pekne crty, postava presypacie hodiny. Ale neexistuje takej fotky, kde by som nebola uplne strasidlo. Rozliata siroka tvar, vrasky, vacky pod ocami, krive zlte zuby, tlsta. Pritom mam na 173 cm 66 kil, a chodim k zubarovi. Normalne mi ostane smutno vzdy pri pohlade na fotky, ze preco ja musim byt taka hnusna. Profilovky som nemenila uz roky, na whatsappe mam forku staru 7 rokov, lebo lepsiu odvtedy nemam a s takymi tymi appkami robit neviem. Zaroven mam strach, ze taka ako na fotkach som realne, a len seba v zrkadle vidim skreslene. Je pravda, ze od ludi nepocuvam, ze som krasna, ani od priatela, iba ak sa ho opytam, tak povie ze ano. Neviem uz co je so mnou.

jablkovastrudla
11. apr 2023

Ja ta uplne chapem. Ja som na fotkach mega skareda. Naposledy ma odfotil muz, ja sama neverim aka som na tej fotke skareda 😑

gemini2
11. apr 2023

@jablkovastrudla ona to myslela asi tak, že vyzerá umelo, ako plastik. Na fotkách. Aspoň myslím lebo keď kuknem jej foto, tak nič moc, žiadna prirodzená krása.
@aylinn tak si to myslela, nie?

jablkovastrudla
11. apr 2023

@gemini2 fuha to dufam ze nie. Viem ze si raz davala pery robit ale teda ako plastic na mna vobec neposobi.

jesenzima
11. apr 2023

Najhoršia je fotka na dokladoch 😃

alexandrahaspi
11. apr 2023

Ja ked som si robila selficka, v zrkadle uplne super a vlastne presne tak isto sa tvarim, uhol, svetlo ale proste na fotke to neni vobec take pekne. Alebo kukam sa do zrkadla, pacim sa sama sebe a dam si prednu kameru na mobil a uplne inak to vyera (hrozne). Tiez to nechapem.

euka210
11. apr 2023

Ani ja nie som nic moc posledne roky na fotkach, v zrkadle ako kedy...ale neriesim to. Mam manzela, rodinu, pre neho som stale pekna...aj tak ja vacsinou ich fotim 😁😁😁

valeria_h
11. apr 2023

@jesenzima Ja mám prvýkrát v živote na dokladoch peknú foto, som normálne bola v šoku 😁

darijja
11. apr 2023

@valeria_h mne skoncil obciansky v 9tom mesiaci tehu, tak si viete predstavit tu fotku v novom OP. A teraz sa na nu musim 10rokov divat 😀

kiwi3
11. apr 2023

Je to viacerými vecami. Jedno z toho je, že sa vidíme zrkadlovo celý život, potom na fotkách si pripadame cudne. Ale dôležitá je podľa mňa aj fotogenickost, väčšinou sú fotogenicki ľudia, čo nemajú nijak výrazne črty, na ulici nenapadni, skor nezaujimavi, na fotkach uchvatni. Poznam takych xy hereciek a modeliek. Pri výraznejších ludoch stačí trochu zakrivenia šošovky, že človek nie je v strede obrazu a už je z neho priserka..

sharpay
11. apr 2023

tema pre mna...kuknem do zrkadla a hovorim: celkom ujdes...odfotim sa : momentka z hororu "hory maju oci"...

aylinn
11. apr 2023

@gemini2 tak žiaľ komu nebola dopriata prirodzená krasa musí si pomôcť 😘

pralinka25
11. apr 2023
aylinn
11. apr 2023

@jablkovastrudla nerieš 😂 neviem síce odkedy je prirodzená krasa postavená len na prirodzených perách ale veď človek sa učí cely život 😄 hlavne na koni!

skolara
11. apr 2023

Iphone to robi. Tie fotky su high definition cize velmi zviditelnia vyrazky, vrasky a celkovo nedokonalosti na pleti.🥴

jablkovastrudla
Autor odpoveď zmazal
mamula20
Odpoveď bola odstránená
jablkovastrudla
Autor odpoveď zmazal
jablkovastrudla
11. apr 2023

@aylinn ty si pre mna kus nadhernej zeny.

fauko
Odpoveď bola odstránená
maribell
11. apr 2023

Autorka, vnímam to presne tak isto. Akurát teraz niekedy som nad tým rozmýšľala a bum pozerám, že aká diskusia 😅
Ale utešujem sa tým, že som hrozne nefotogenická, lebo keby ozaj vyzerám tak, ako na fotke, tak amen tma 🙈😅

holubicka28
11. apr 2023

Aj ja vzdy vyzeram lepsie v zrkadle ako na foto..a ked uz, tak sa radsej odfotim sama😂 mam rada selfie😃 ale aj tych je tak 20-30 a vyberiem ledva 1-2🥹

zuzi0911
11. apr 2023

Ja sa na foto tvárim...ako to povie moja mama ...

Zuzka,ty tam vždy vyzeráš,akoby ti niekto špendlíky do riti pichol😅

Takže tak 😅

zenulkaaa
11. apr 2023

Vsetko je o uhle a nastajlovani sa. V zrkadle sa vies natocit a tvarit tak ako sa ti to paci. Ak ta niekto foti, nevidis sa, tak vyzeras inak.
Sama sa obcas neodfotis? Tak sa clovek vidi lepsie aj ai natrenuje aky uhol je pre neho lepsi a potom ti to pride automaticke.
Ja napr sa na fotkach nikdy nesmejem s vycerenymi zubami, lebo to vyzera strasne, zvyraznuje to vrasky. Staci jemny usmev, usmiate oci, jemne naklonena hlava. Vsetko su to trik, uhly, nepotrebujes ziadne appky.

cecilia29
11. apr 2023

Ja detto , zrkadlo super a foto hrúza. Ale stačí mi ze mi manžel povie ze som krásna, dcéra ze som najkrajšia na svete a to mi stačí 🙂

gabrielabydzo
11. apr 2023

Ja som teda škaredá ako na foto tak aj v skutočnosti a priznám si to.To že mám chlapa a tri dcéry neznamená že neyzerám jak strašiđlo do maku.Milá autorka trochu sebakritiky by neuškodilo,ani ja si neupravujem fotky.Realita je krutá a 66 kíl je dosť.Ja mám 54kg po troch deťoch a bodlo by mi schudnúť teda,brucho už ovýsa,moja chyba.Priznám si to a nehrám sa na niečo čo nie som.Dajte si zrkadlo pri okno avtedy uvidíte či ste alebo nie ste pekná.To je odskúšané.

katkami123
11. apr 2023

A ze prečo vznikli selfie fotky o zrkadlo v kúpeľni..

koniarova
11. apr 2023

@gabrielabydzo a ty kde si škaredá? Veď si pekná mladá žena.

lenkike
11. apr 2023

@pallacinka29 pozrela som to, super video 👏 vďaka 😊

pallacinka29
11. apr 2023

@jesenzima ja vyzeram na OP ako Zsuzova (ale ta "ozajstna"), nie ako ta, na ktorej si zasluzila "hyckanie a opateru" 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

andreatytler
11. apr 2023

@koniarova Aj ja kukam ze kde je skareda.