icon

Ktorá drogéria je TOP za vás?

21. mar 2025

DM/Teta/101/…
Aká drogéria je TOP za vás? Cenovo aj produktami

Strana
z2
liusa82
21. mar 2025

Hebe a Dm 🙂 aj keď Hebe tam ani nemáš.Ja inde ani nenakupujem.101 o ničom a Teta tiež.Teda podla mňa

simsalabim
21. mar 2025

DM

zuzana76
21. mar 2025

ja chodim jedine do DM

vkatush
21. mar 2025

DM. Super výber, kvalita, cena, kupóny a za nazbierané body mám tak raz za polroka nákup zadarmo. Akurát dnes som objednávala a 50 eur zľava. To poteší.

barbora_t
21. mar 2025

Za mna tiez DM a Hebe 😊

heidi4
21. mar 2025

Ja som mala rada vzdy 101tku, lebo mava dobre ceny aj veci, ale odkedy mam macicku, som uz aj dm pozitivna. :D uz mam aj klub karticku, huraaa, objavila som Ameriku po 20 rokoch 🤣🥳🥳🥳 som tam varena pecena kazdy tyzden a niekedy aj viackrat do tyzdna, no a to som este neprelustrovala appku alebo online obchod, ach :D verim, ze mam sa na co tesit :D

lavender94
21. mar 2025

Jednoznačne dmka. V 101 som bola naposledy 15 rokov dozadu a do tety občas chodim, keď ju mám po ceste. Ale dmka si ma získala svojimi privátnymi značkami a tým, že predávajú čistú šťavu od kyslej kapusty😂

lucia13022023
21. mar 2025

Dm. Do iných ani nechodím a ak tam náhodou z nejakého dôvodu idem, vždy odídem na prázdno lebo to je niečo hrozné. A nie len v našom meste, nezáleží na tom v akom meste som, stále je ta drogéria hrozna 🤣

lasona
21. mar 2025

Jedine dm...Maju vserko, ich privátne značky sú za skvelé ceny

ikonica
21. mar 2025

DM... Ale kedze poblizku nemam ziadnu, objednavam vacsinou na rychle vyzdvihnutie a ide pre to manzel na aute. Poblizku mam 101 a tam idem ked mi narychlo cosi treba... Skoda, ze na nasom sidlisku dm zrusili a novu nemaju moc kam dat 😑

ssimusska
21. mar 2025

Dm a Rossmann

basulaak
21. mar 2025

Dm. V 101 a tete sa citim ako zlodej. Ze mi za chrbtom musia stat tety predavacky a citim sa tam preto neprijemne.

anavixy
21. mar 2025

@basulaak 😄😄 normalne som pozrela ci si z rovnakeho mesta.. to oni maju v pracovnej zmluve alebo o co im ide? 🤣

heidi4
21. mar 2025

@ssimusska Rossmann milujem!!!! Moja zavislost vzdy, ked som v Budapesti. Rossmann mame aj na Slovensku?? 😍😍😍 Kde pls? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ssimusska
21. mar 2025

@heidi4 myslím, že na Slovensku nieje. Ja bývam v Česku, tam je dosť rozšírený.

srdeenko19
21. mar 2025

Pozerám akcie, ktoré výrobky používame stále dookolaa a kde sú najlacnejšie, tam kúpim.
Väčšinou deemka detské veci, do domacnosti, potom hebe, občas teta a notino.

liusa82
21. mar 2025

@lucia13022023 inak toto je aj u nás v meste. Ideš do Tety alebo 101 tam nikdy nikoho.Predavačky sa tam aj nudia.A v Dmke sa ludia zase tlačia čo je tam vždy národu.Ak si tam chcem v klude niečo nakúpiť a popozerať tak jedine cez týžden okolo obeda.Ja sa velmi divím že tie ostatné drogérky majú ešte nejaký obrat vôbec.Ale aj tak väčšinou objednávam online Aj Hebe aj Dm

mandzula
21. mar 2025

DM, v Tete a 101 citim zavan sociku.

personality
21. mar 2025

DM. Ale začínam objavovať Hebe.

janci27
21. mar 2025

@basulaak
@anavixy tiez mam rovnaky pocit z tychto drogerii 😀 ja mam normalne pocit, ze sa tam zastavil cas. A ak som aj nutena tam pre nieco ist, lebo nemam zrovna DM po ruke, tak len rychlo kupit danu vec a ist prec, v DM som schopna sa prechadzat medzi regalmi aj vyse hodiny. V hentych drogerkach by som uz posobila ako zlodej 😀

liusa82
21. mar 2025

@personality ani nehovor minule som tam nakúpila len sprcháče za 70 euro a kdejaké hovadinky na tvár 😀

oblecenie99
21. mar 2025

DM, pre mňa je DM ako pri nábytku IKEA 🙈 Zase v TETE a v 101 sa mi už viackrát podarilo natrafiť na celkom dobre akcie (dekoratívna kozmetika). Neviem, čím to je, že to DM ma viac chytilo, okrem takej klasiky, že nasvietenie, farby a pod. tam ešte musí byť niečo iné... Možno tie ich vlastné značky, ktoré sú fakt za dobrú cenu a navyše sú aj dobre.

sofia1979
21. mar 2025

DM

ktobytobolpovedal
21. mar 2025

DM

betulinka1
21. mar 2025

Ja chodim do kazdej. V DM ked nakupujem ich znacku ale Tete zase inu znacku co nemaju v Dm.

domkakvet
21. mar 2025

Ja najradsej 101.

veverkaa2
21. mar 2025

DM a Hebe

stanulienkat
21. mar 2025

Hebe a Dm.

marcellka32
21. mar 2025

Bola som roky fanúšikom DM, aj 15 rokov...už nie, chodím do teta, ak majú niečo v akcii (napríklad bourjois, Dermacol, Maybelline...) tak aj o polovicu lacnejšie ako v dm..rovnako domestos do wc

jarmila2010
21. mar 2025

@basulaak
@anavixy u nas rovnako v teta drogerii :D fakt, to maju asi v nariadeniach😅ale inak,u nas su zlate tie tety...chodim tam celkom rada...
....a inak,chodim do dm...muz nam v dm nakupuje aj DE...maju tam lacnejsie,ako u nas

Strana
z2