Ktorá drogéria je TOP za vás?
DM/Teta/101/…
Aká drogéria je TOP za vás? Cenovo aj produktami
DM
ja chodim jedine do DM
DM. Super výber, kvalita, cena, kupóny a za nazbierané body mám tak raz za polroka nákup zadarmo. Akurát dnes som objednávala a 50 eur zľava. To poteší.
Za mna tiez DM a Hebe 😊
Ja som mala rada vzdy 101tku, lebo mava dobre ceny aj veci, ale odkedy mam macicku, som uz aj dm pozitivna. :D uz mam aj klub karticku, huraaa, objavila som Ameriku po 20 rokoch 🤣🥳🥳🥳 som tam varena pecena kazdy tyzden a niekedy aj viackrat do tyzdna, no a to som este neprelustrovala appku alebo online obchod, ach :D verim, ze mam sa na co tesit :D
Jednoznačne dmka. V 101 som bola naposledy 15 rokov dozadu a do tety občas chodim, keď ju mám po ceste. Ale dmka si ma získala svojimi privátnymi značkami a tým, že predávajú čistú šťavu od kyslej kapusty😂
Dm. Do iných ani nechodím a ak tam náhodou z nejakého dôvodu idem, vždy odídem na prázdno lebo to je niečo hrozné. A nie len v našom meste, nezáleží na tom v akom meste som, stále je ta drogéria hrozna 🤣
Jedine dm...Maju vserko, ich privátne značky sú za skvelé ceny
DM... Ale kedze poblizku nemam ziadnu, objednavam vacsinou na rychle vyzdvihnutie a ide pre to manzel na aute. Poblizku mam 101 a tam idem ked mi narychlo cosi treba... Skoda, ze na nasom sidlisku dm zrusili a novu nemaju moc kam dat 😑
Dm a Rossmann
Dm. V 101 a tete sa citim ako zlodej. Ze mi za chrbtom musia stat tety predavacky a citim sa tam preto neprijemne.
Pozerám akcie, ktoré výrobky používame stále dookolaa a kde sú najlacnejšie, tam kúpim.
Väčšinou deemka detské veci, do domacnosti, potom hebe, občas teta a notino.
@lucia13022023 inak toto je aj u nás v meste. Ideš do Tety alebo 101 tam nikdy nikoho.Predavačky sa tam aj nudia.A v Dmke sa ludia zase tlačia čo je tam vždy národu.Ak si tam chcem v klude niečo nakúpiť a popozerať tak jedine cez týžden okolo obeda.Ja sa velmi divím že tie ostatné drogérky majú ešte nejaký obrat vôbec.Ale aj tak väčšinou objednávam online Aj Hebe aj Dm
DM, v Tete a 101 citim zavan sociku.
DM. Ale začínam objavovať Hebe.
@basulaak
@anavixy tiez mam rovnaky pocit z tychto drogerii 😀 ja mam normalne pocit, ze sa tam zastavil cas. A ak som aj nutena tam pre nieco ist, lebo nemam zrovna DM po ruke, tak len rychlo kupit danu vec a ist prec, v DM som schopna sa prechadzat medzi regalmi aj vyse hodiny. V hentych drogerkach by som uz posobila ako zlodej 😀
@personality ani nehovor minule som tam nakúpila len sprcháče za 70 euro a kdejaké hovadinky na tvár 😀
DM, pre mňa je DM ako pri nábytku IKEA 🙈 Zase v TETE a v 101 sa mi už viackrát podarilo natrafiť na celkom dobre akcie (dekoratívna kozmetika). Neviem, čím to je, že to DM ma viac chytilo, okrem takej klasiky, že nasvietenie, farby a pod. tam ešte musí byť niečo iné... Možno tie ich vlastné značky, ktoré sú fakt za dobrú cenu a navyše sú aj dobre.
DM
DM
Ja chodim do kazdej. V DM ked nakupujem ich znacku ale Tete zase inu znacku co nemaju v Dm.
Ja najradsej 101.
DM a Hebe
Hebe a Dm.
Bola som roky fanúšikom DM, aj 15 rokov...už nie, chodím do teta, ak majú niečo v akcii (napríklad bourjois, Dermacol, Maybelline...) tak aj o polovicu lacnejšie ako v dm..rovnako domestos do wc

Hebe a Dm 🙂 aj keď Hebe tam ani nemáš.Ja inde ani nenakupujem.101 o ničom a Teta tiež.Teda podla mňa