icon

Ktorá vôňa je najhoršia?

28. feb 2025

Zeny. Povedzte mi. Uz niekolko mesiacov, mozno rok, registrujem jeden megabrutalny smrad, na muzoch aj zenach. Ale viac muzoch. Prejdu okolo vas a idete sa zadusit, lebo su taki navonani tou vonavkou, ze sa to neda vydrzat. Zvyknem to citit aj v nemocnici, kde ludia chodia na chemo, naposledy v uzavretej cakarni pred ordinaciou. Uz aj sestricka prevracala ocami a robila prievan ako sa sa len dalo, lebo prechadzaju tam casto okolo a tiez im to strasne smrdelo. Povedzte mi prosim vas, co je to za vonavku, urcite ste to aj vy uz museli zazit. Je mi jasne, ze nie kazdemu vonia to iste, ale toto? Smrad na kilometer 🙈

Strana
z4
slavka1988
23. aug 2025
@jakubrianka

@ukgirls a ako ničí oblečenie! Kúpila som vetrovku synovi z druhej ruky, lebo ju máme aj v menšej veľkosti a páči sa mi. Došla olejová bomba, tenučká oproti druhej našej a tá softshellová látka bola normálne dvojmo - odlepená od pavučinky čo zostala navrchu. Nehovoriac o tom, že som ju musela namáčat v octe a prať na 4x lebo ten smrad to sa nedalo dýchať. Funkčnosť oblečenia samozrejme nulová.

@jakubrianka a počítaj s tým ze kontakt na kozu tiez nie je zdravý aj ked bundu asi nenosí len tak

anonym_5ada39
23. aug 2025

Toto Puella nebude.
Ja neviem, ja necitim nikdy nic na nikom okrem spotenych pazuch a stareckych precikanych smradov.

sulavikova
23. aug 2025

@anonym_autor svokra

ibatanecnica
27. aug 2025

@anonym_autor nie nezachytila som nic take

ibatanecnica
27. aug 2025
@naira80

Autorka, mne sa nechce veriť, že tu ešte nikto nenapísal, čo to je🙆😂🙏 normálne čakám, že niektorá to spozná, z práce, od kolegov🤷 a napíše názov🙏🙏🙏🤪😎

@naira80 tak to cakam aj.ja.
K nam chodi kvantum pacientov ale hnusne doteraz co som citila bol prefajceny clovek alebo prepoteny. Nic hnusne vo velkom som zatial nespozorovala.

lalilla
27. aug 2025

Za mna tiez vonny olej. Niektori to fakt prehanaju lebo to uz necitia

Strana
z4