icon

Ktorá vôňa je najhoršia?

28. feb 2025

Zeny. Povedzte mi. Uz niekolko mesiacov, mozno rok, registrujem jeden megabrutalny smrad, na muzoch aj zenach. Ale viac muzoch. Prejdu okolo vas a idete sa zadusit, lebo su taki navonani tou vonavkou, ze sa to neda vydrzat. Zvyknem to citit aj v nemocnici, kde ludia chodia na chemo, naposledy v uzavretej cakarni pred ordinaciou. Uz aj sestricka prevracala ocami a robila prievan ako sa sa len dalo, lebo prechadzaju tam casto okolo a tiez im to strasne smrdelo. Povedzte mi prosim vas, co je to za vonavku, urcite ste to aj vy uz museli zazit. Je mi jasne, ze nie kazdemu vonia to iste, ale toto? Smrad na kilometer 🙈

modrykolibrik
1. mar 2025

Používam Puellu a v živote mi hentak prádlo neprevonalo. Skôr tak v norme ale používam iba tu čo Svokra. A milujem voňavky Chloe ale tu základnú,krásne vonia.
A niekedy zmiešame všetky dokopy 😂

lenkasarka
1. mar 2025

Podľa mna to bude tá šialene smradlava puella. Ja ju cítim už na metre a spúšťa mi migrénu. Najnovšie za susedovcami nemôžem nastúpiť ani do výťahu lebo má rovno naťahuje. Tu puellu je strašne cítiť

jana_eyre_2
1. mar 2025

Aj ja si myslím že ide skôr o olej na pranie ako voňavku.. ten vie priveľmi voňať.. chvíľu som take používala aj ja, ale potom mi to začalo strašne vadiť, pred tou vôňou sa nedalo ujsť..

naira80
1. mar 2025

@jana_eyre_2 Dievčataaa🙏🙏🙏 aviváže, oleje, Puelly a neviem čo ešte🙏🙏 to je všetko okeej🙏🙏, jedny voňajú tak, druhé hentak, slabšie, silnejšie, levandulovo, hocijako🙏🙏 ale hlavne nejak voňajú😂🙏🤪🤪 Toto, čo myslíme my, to nie je vôňa🙏🫣🫣 to je des🤯🤯...

naira80
1. mar 2025

@lubmar Prosím ťa, zisti od toho kolegu😂😂, čo to je🙏🙏 Ja tipujem nejaku tu arabsku "novinku"🫣🫣

jana_eyre_2
1. mar 2025

@naira80 tak ale ak to fakt že smrdí, nemôže ísť o zdr.problem? Napríklad mocovina v krvi spôsobuje veľký pach..

Aj chemoterapia môže spôsobiť všeličo, ak autorka píše že do cíti na onkológii..

iwesska
1. mar 2025

Na 100% Puella oleje do prania. Vsetci vonaju rovnako. Raz som mala zakaznika v predajni. Prisiel si len nieco vyzdvihnut a este 10 min.po tom ako odisiel sa ma pytali kolegyne,ze co to tam tak citit v tej predajni😃 Nechapem ako to niekto moze doma cuchat.

19martina85
1. mar 2025

@naira80 nie nie aviváž určite nie 🙃 ja som si istá že to bude toto... Jeden čas mal každý Baccarat a teraz toto 🙈 som zvedavá s akou novou vôňou bude každá jedna chodiť 😁

asdfka
1. mar 2025

@kiki68 jezisi ja ho milujem 😍😀

naira80
1. mar 2025

@jana_eyre_2 Chápem, ale určite nie🙏🙏 Toto sa opakuje, teraz bežne v obchodoch, cítila som to už asi 6x na mužoch, 1x aj na žene🫣. Stále tá istá silná, ťažká, až dezinfekčná, štiplava, korenistá vôňa. To je parfem🤷 Nie je to ani zdravotné🙏, ani onko🙏, och, to by som si nedovolila... Toto ozaj tipujem na nejakú šialenú módnu vlnu, možno fakt z tých arabských krajín, navyše ak je to vo verzii "unisex"🤦 tak hotovo🤦🤦🤦

autor
1. mar 2025

@jana_eyre_2 nie, lebo aj v obchode to citit ked niekto prejde okolo, to je nieco co citis na mile, mocovina smrdi uplne inak.

jana_eyre_2
1. mar 2025

@naira80 @anonym tak fakt potom neviem, asi som to ešte necítila 😁

autor
1. mar 2025

@jana_eyre_2 asi nie, to by si urcite vedela 😂

jesenzima
1. mar 2025

Už sú aj puela voňavky, keby vám bolo málo, dámy 😀 a áno, súhlasím, že hrozne silné je/vône 🤢

lenkasarka
1. mar 2025

@jesenzima ježkove oči 🤮

carduelis
1. mar 2025

Je to hrozne, pretoze tueto vone (vsetko co ma v zlozeni parfum/fragrance) je na baze endokrinnych disruptorov. Znizije plodnost a citlivym osobam spusta alergicke reakcie presne ako pisete - bolest hlavy, kaslanie, dusenie, ekzem. V americkych ivf centrach odporucaju zenam nepouzivat parfumy a vone, prave kvoli tomu ako to narusa hormonalny system. Teraz sa ohladom toho robi dost vyskum.

jablkovastrudla
1. mar 2025

@kiki68 mne ju muz kupil 🤣 ja mozem iba par parfumov, inak mam z voni migreny a on mi doniesol toto 🤣 aj do prania pouzivam take babatkovske avivaze a dostala som tento ekraxit 😀

kiki68
1. mar 2025

@jablkovastrudla mne to raz nejaky stryco na Velku Noc aplikoval na hlavu, 3x umyvane vlasy 😂😂😂 zvazovala som to vziat strojcekom 🙈🙈🙈

zuzi0911
1. mar 2025

Ja som takto citila asi 3 mužov..jeden môj kolega ..ta voba bola ako hnis doslova ,úplný hnus ...ale tuto viem ,ze to bola voňavku...ja keď to zacítim...fuuh najhorsie keď v obchode prejde okolo mňa niekto s týmto..musím ísť von ...

anna777115
1. mar 2025

Sol de janeiro, cista zubarčina zmiešana s vonavkou.

joannita
1. mar 2025

Ja necítim nič také vo svojom okolí, ale teda ja keď cítim muža ktorý ma na sebe Dior Fahrenheit, tak mám rovnaké pocity 😅
To je tá vôňa čo bola pred 30timi rokmi mega hit, absolútne osobitá vôňa.

azzflo
1. mar 2025

Na 100% tie arabske kentusy, tiez ma z toho natahuje. Puella ani zdaleka takto nesmrdi

nevenka
1. mar 2025

@fantaghiro21 ja som takto dostala oblecko od sesterky, ze jej to dala nejaka znama a to boli pre jej dceru male veci, tak mi to dala pre moju mladsiu. No ja to z jednych legin citim stale a prala som to uz asi 10x, ja ani avivaz nepouzivam a navyse ma dcera ekzem, tak sli do kosa. Ble.

enya00
1. mar 2025

pacco rabanne-tusim milion neviem co,sa vola ta vonavka..hnus riadny

ibatanecnica
1. mar 2025

@evaachesa mne sa Puella paci. Jasne ze nie ked to.je uz prehnane. Ale nepouzivam ju.

ibatanecnica
1. mar 2025

@naira80 ja som zatial.nic nezaregistrovala

saxana000
1. mar 2025

Ja odkedy som zrusila avivaze a narodilo sa nam babo neznesiem ziadnu vonu okrem muzovej vody po holeni..sama sa uz nevonavkujem. naposledy na sestrinu svadbu som 2x cvrkla parfem dozadu na vlasy.nos si uplne odvykol a ked okolo mna prejde niekto takto silne vonavy je mi na vracanie.. nedajboh ked idu oproti mne dve jedna sladka a druha zemita.. ide ma vyvalit

sandrasstini
1. mar 2025

Ja si tiez myslim ze oleje do prania 😀 niektori to fakt prehanaju

bazalka1
23. aug 2025
@naira80

@betulinka1 Ale toto nevonia za ničím, ani za rastlinou... Mne to príde ako ťažká, technická vôna, zápach, smrad. Ani náznak nejakej rastliny. Skôr si myslím, že to bude nejaký drahší parfém pre pánov, ktorý je momentálne "v kurze" a buď cítime jeho originál, alebo napodobeninu, každopádne obe verzie sú ťažko neznesiteľné.

@naira80 ahoj, ja tiez uz asi rok citim neskutocny chemicky smrad za niektorymi ludmi. Prv som myslela ze mi sibe, jedna pani vonala na kilomentre ale akoby sa alkoholom obliala, strasne silnym. Potom som yo zacala citit aj na muzoch, nanich asi najcastejsie, strasne chemicky smrad...ja ze mam od kovidu nejak posarpane cuchove bunky. No zacal to aj manzel citit, toez strasny smrad. A to rozozname normalne vonu levandule, avivaze a take....ale toto je ako cpavok so strasne silnym alkoholom. Ja uz som si myslela ze axe vyraba nejaky novy puch lebo vacsinou za pubertakmi to citim, ale minule sa jedno dievca vonavkovalo v dmke a tam som to tiez citila. Tak ja neviem, mozno ta vona ked zreaguje s ich kozou tak je to prenas taky puch....lebo ona v tej drogerii vyzerala spokojna stym 😀. A teraz mi muz vravi ze kamos mu tak smrdel a ten ze si len trosku dal z Versace Black. Ale ze sa prinom nevedel ani nadychnut 🤷. Tak ja neviem no....ale som zvedava ci dakto na nieco pride 😀

natalka13
23. aug 2025
@naira80

Autorka, mne sa nechce veriť, že tu ešte nikto nenapísal, čo to je🙆😂🙏 normálne čakám, že niektorá to spozná, z práce, od kolegov🤷 a napíše názov🙏🙏🙏🤪😎

@naira80 ako moze niekto napisat nazov?
Ved olejov do prania avivazi je kopa rovnako parfumov Chloe ma rozne vone.
Mne smrdia oleje do prania a ked si este da zena parfum otras mix.