icon

Ktoré parfémy sa páčia mužom?

30. aug 2023

Ahojte zienky, chcela by som sa vas opytat na aké parfemy dostavate komplimenty od muzov. Ja som si dost vsimla, ze co sa paci napr. ‘mojim kolegynam , sa nepaci mojmu muzovi a zas naopak 😀 Vsimam si to ze ako keby zeny mali na tie parfemy iny nos ako muzi 😀
Na ake parfemy dostavate komplimenty od muzov?

Strana
z2
macatt
30. aug 2023

@veve_ad Chloé Chloé😊

lindusss2016
31. aug 2023

@macatt po vonach ako je jazmin, ylang ylan, benzoin. Ale to sa takto neda povedat, ja tie parfemiky miesam, miesam rozne EO, aj 12 druhov v roznych pomeroch. Ale tieto su take hlavne afrodiziaka,z ktorych chlapi okamzite spozorneju 😃

zuzlaka
3. sep 2023

Rôzne vône som mala, ale môjmu drahému sa najviac páči Carolina Herrera Good Girl, tú mi chváli zakaždým, keď ju cíti. Má rád orientálne vône 🙂
Ale teda nevyberám si voňavky podľa toho, čo sa môjmu páči, ale čo mne sedí 🙂

kamlicek
6. sep 2023

Kazdy chlap je iny, kazdemu sa nieco ine paci, ale teda osobne si nevyberam vonavky podla toho, co sa mojmu paci, ale podla toho, co sa mne paci, co mi vonia, to je pre mna podstatne 🙂
Aj teraz som si z Notina objednala Narciso Rodriguez For her 😍

zuzana76
28. feb 2024

@macatt tuto miluje aj moj muz na mne

nienna
28. feb 2024

Mojmu chlapovi sa tiež najviac páčila Chloe chloe

macatt
28. feb 2024

@zuzana76
@nienna ja som si ju zasa kúpila, bola som vonku na biliarde a traja chlapi čo okolo mňa prešli sa opýtali, že čo to mám, že to vonia neskutočne a moj len chodil, že čo ti ten hovoril? Ja na to nooo, že som veľmi krásna 🙋🏻😝🤪

macatt
28. feb 2024

Ale neprezradila som čo to mám🤗 povedala som, že netuším čo som chytila narýchlo😊 to by mali moc jednoduché, všetko dostať na podnose😀

woman777
12. apr 2024

Môjmu na mne najviac voní Armani My Way,a mne tiež 🔝💯👌a napríklad na vôňu Baccarat Rouge 540 mi povedal že smrdí 🤷‍♀️😁

zuzana76
12. apr 2024

@woman777 môjmu zase smrdí Armani my way, Baccara som nemala, vonia mu na mne ta tuctova chloe chloe, mne sa my way paci, ale nie na každý den, skôr na nejakú príležitosť

neillys
12. apr 2024

Parfem neriesim.. muzi maju radi pekny a pevny zadok nato sa zameraj

najkra55
10. mar 2025

@kvetinka75 puella zelená existuje aj parfém. Ja som kúpila na ich stránke.

Strana
z2