icon

Kúpili by ste si kozmetiku v Action?

29. aug 2024

Ahojte. Kupili by ste si v Action nejaku kozmetiku? Videla som tam uz viackrat take darcekove kozmeticke sety - sprchac, krem, peeling na telo a pod., ale teda neviem, ci je nieco take odtial vhodne si davat. Mate niekto skusenost alebo kupili by ste si nieco odtial?

Strana
z2
malinovka333
30. aug 2024

Ja osobne nie ani v kik sni v pepcu ani z temu a aliexpresu, tak isto ani potraviny tam nekupujem. Ale to je len moj nazor. Nech si kazdy nakupuje kde chce

candii
30. aug 2024

Prečo nie? Keby to bolo zdraviu škodlivé tak to predávať nemôžu .. ja by som to porovnala ako s tými produktami trebárs z Kauflandu tá ich značka alebo z DM, Lidlu. Samozrejme že nie každému všetko sadne ale to platí aj o drahších kozmetikach.

sika1
30. aug 2024

@sella38 aj ja potvrdzujem, že s 50 faktorom Cien som sa spálila, ale aj vyhadzala. Už minulý rok to bolo tak, ale dala som mu šancu aj tento rok a bolo to ešte horšie. Mužovi aj synovi sadol v pohode, ja som si na dovolenke musela rýchlo ísť kúpiť do lekárne niečo na alergiu a nový opalovak. Za mňa Cien opaľovacie krémy už nikdy.

monro
30. aug 2024

Ja som si už zopár vecí v Action na pleť aj telo kúpila. Opakovane kupujem masky na nohy. Mám aj také melónové sérum na tvár (výborne hydratačné) a melónový odličovací balzam. Mala som aj denný krém, ten som celý vypoužívala. A ešte jojobový a ricinový olej som si tam kúpila.

princezna_bosorka
30. aug 2024

nie, nekupujem nic v tychto shitty obchodoch. Ak aj to nieje prvoplanovo skodlive (tym, co obsahuje kozmetika), bude tam pruser vo vyrobe (extra lacne sa tie veci daju vyrabat, len ked osieras bezpecnost a zivotne prostredie, takze to vo finale vychadza extra draho nas vsetkych...)

ingridkras
30. aug 2024

@doriiis Úplne súhlasím.D-test kvality potvrdil,že opaľovacie prípravky Zn.Cien obsahovali skutočne deklarované množstvo UV filtrov narozdiel od toho,mnohé značky,dokonca predávané len v lekárňach,totálne pohoreli.A čo sa týka obsahu škodlivých látok v kozmetike-uz davno nejde len o parabeny!Stačí sledovať RAPEX-pravidelne informuje o konkrétnych výrobkoch aj svetových značiek,ktoré obsahujú látky zakázané v krajinách EU.

doriiis
30. aug 2024

@ingridkras....a nezabudni na fejky.Najviac sa fejkuju drahé značky.Takze to,že kúpiš LA roche posay v lekárni neznamená,že nemáš v ruke fejk z Ukrajiny😀

iwesska
30. aug 2024

@doriiis Testuje sa ale ucinnost,nie obsah chemie,ci?

gabika279
30. aug 2024

Ja tam kupujem tento kavovy peeling ,lebo ma vyborne zlozenie 🙂

ina2405
31. aug 2024

@iwesska jasné že testujú obsah chémie a je ľahké si skontrolovať bezpečnosť zloženia apkami

katkaa01
1. sep 2024

@sella38 😂😂😂diky

duppka13
1. sep 2024

Kupila som si tam sadu na bielenie zubov, bola mega lacna ale este som nemala odvahu ju vyskusat. Kupila som si aj makeup zo shein a zatial najlepsi makeup aky som mala a to som kupovala aj drahsie.

katkaa01
Autor odpoveď zmazal
jaga18
2. sep 2024

@gabika279 tento používa aj dcéra aj syn. Je super 👍

stanulienkat
2. sep 2024

Z pofidérnych obchodov, ani z Temu, AliExpress, action a podobne by som si kozmetiku ani potraviny nekúpila.

zzzza
2. sep 2024

Nie

francesska2
7. nov 2024

@duppka13 ahoj, tú sadu na bielenie zubov si už vyskúšala? Ak áno, ako to dopadlo?
Ja som sa vás chcela opýtať na skúsenosti s gél lakmi z action, prípadne z temu. Sú v pohode, používa niekto, prípadne foto na nechtoch?

muchotrafka298
7. nov 2024

Ja som si odtial bezne kupovala masky, nikdy som problem nemala. Az doteraz. Mala som alergicku reakciu, cize uz si tam viac nekupim. Bola to korejska zlata maska.

duppka13
8. nov 2024

@francesska2 zatial som nevyskusala stale je v sufliku

katkaa01
12. jún 2025
@iwesska

Nie nekupujem tam kozmetiku,rovnako ako ani Cien v lidli, ci z Kaufu...Nevravim,ze najdrahsie,musi byt najlepsie,to vobec,ale cim lacnejsie,tym viac lacnej chemie je v tom,aby sa im to vobec oplatilo vyrobit.

@iwesska značka cien v testoch preskočila aj drahu kozmetiku😉😉😉

Strana
z2