icon

Muži a ich názor na umelé vylepšenia žien

30. dec 2023

Ahojte, toto je asi skôr otázka na mužské pokolenie. Veľmi by ma zaujímalo, či sa Vám páčia umelé prsia a umelé pery. Mám taký pocit, že skoro každý muž tvrdí, že sa mu páčia prirodzene pekné ženy ale za každou takou prerobenou sa otočia, že by skôr také chceli mať v posteli.

Strana
z2
madeincssr
30. dec 2023

Nemyslím, že muž by sa nemohol/nesmel dívať na podľa neho peknú ženu. Veď to je priam umelecké dielo. A žena sa tiež môže pozerať na podľa nej fešáka, keď o nič iné nejde. Muži sa pozerajú aj na kačičky/mliekárky (keď to prehnali), ale v tom nemusí byť vždy obdiv, skôr údiv...

cecilia29
30. dec 2023

@momoftwo nepodmienujem. Ja len vravím ze sa mu paci ked sa nahodím, ale vadilo by mu ze stále riešim len seba. Aši každý muž chce.zenu aj do koča aj do voza

medda_beda
30. dec 2023

Môj muž mi povedal, že veľké prsia a napichané pery nie sú vôbec pekné, ani zmachlené ženy a fakt sa za takými ani neotáča.
Keď sa pozrie tak fakt na nejakú prirodzene peknú ženu.

Ale to mi vysvetlil tak, že to už je biologicky dané, že sa chlap pozrie 😂a ja, že ok tak sa snaž byť aspoň nenápadný ako ja.

drahomirrra
30. dec 2023

@annm81 ook

ivik4
30. dec 2023

Mne sa umela krasa velmi paci, ale nie prehnana. Niektore pery vyzeraju naozaj ako nepekne spuchnute klobasy a to pekne nieje .
Prsia umele tiez take v norme, nie take co na furiku treba tlacit

momoftwo
30. dec 2023

@cecilia29 ja sice vidly nepouzivam - nemame hospodarske zvierata, ale po psovi zbieram 💩 po dvore, upratujem dom, periem varim peciem, myslim ze dost dobre, upratujem si auto, staram sa o dve deti, aj o toho psa co tak casto se💩💩, proste vsetko co zeny robia takze nie,vyzor nemam za prioritu ale ano, dobre sa citim ked dobre vyzeram. Jedno nevylucuje druhe. Nikdy som nebola lajdana ani lenivec, ale aj dbam o svoj zovnajsok. Preto nikdy cloveka nesudim podla obalu lebo velakrat je to uplne inak..

malasandrika
30. dec 2023

Keď sú úpravy urobené decentne, okolie si nič nemusí všimnúť. Dávam si pravidelne pichať botox do čela (mám od puberty neskutočne silné sťahy na čele) plus aj vyplnenie kyselinou. Okolie si nikdy nič nevšimlo, lebo to nie je taký zásah, že by to bolo vidieť. Prsia po pôrode a schudnutí plánujem tiež dať “do poriadku”, ale logicky si z nich nespravím dva balóny. Podľa mňa - podstatné nie je okolie, ale čo sa dotyčnej žene páči. Ak chce mať pery ako kačica, prsia ako dva balóny, no nech sa páči 🤷🏼‍♀️

drahomirrra
30. dec 2023

Nahodou, umele prsia su velmi pekne, ked je sikovny chirurg. Sama planujem po druhom tehotenstve a porode sa dat takto do poriadku, proste sa chcem citit vo svojom tele dobre. A ovisaky po dojceni by mojmu dobremu pocitu neprospievali.
@momoftwo

momoftwo
30. dec 2023

@drahomirrra ja ich mam uz 11 rokov a som mega spokojna, dala som si anatomy ziadne okruhle gule, mala som mega velku asymetriu preto som to aj riesila. Po dvoch detoch trosku klesli ale naozaj len trochu a som s tym uplne ok, teraz vyzeraju naozaj ako prave😄 nazaciatku som ich mala vyssie tak to posobilo tak umelejsie to ano

radacak
30. dec 2023

Môjmu sa umelé nepáčia..je to neprirodzené

katuskamala1
30. dec 2023

Moj muž to vnima tak,aby bola zena sama so sebou spokojna, ci uz bude mat pichnute pery alebo urobene prsia ALE vsetko s hranicami,aby to nebolo vulgarne,ze sa za tym vsetci otocia ake by to bolo okate.
Mam zopar kamaratok co maju prsia urobene,moj muz si to ani nevsimol,takze asi tak. Tie preplastikovane zeny ale maju okruh obdivovatelov,sak ako napr ten Kolar, a nie je jediny.

rebrambora
30. dec 2023

@beronsche ze su pery napichane nema byt vidno. Asi preto o tom nevies.

cecilia29
30. dec 2023

@momoftwo ale nikde som to ani práveže nepísala. Ja som bola na štýl ze som do obchodu bez make upu ani nešla. Ja som len povedala, ze mužovi by vadilo ak by som riešila iba seba a výzor a nebola súčasne aj praktická. .

barborachors
30. dec 2023

Mojmu sa umeliny nepáčia, mne sa niektoré páčia, nemôžem si pomôcť. Mam všeobecne rada gýč, ale tiež odtial potial. Viac mi vadia spinavi a smradlavi ludia a spoteny smrad v obchodoch a ze ich na Slovensku nie je málo. A o lesanach cize ženách bez cm majkepu a hniezde na hlave sa nevyjadrujem. To ked vidí môj muz, vadi mu to snad este viac ako mne.

babulkomale
30. dec 2023

Ja sa pozriem tiez, ale skor s hrozou, fascinaciou alebo ledva ovladnem smiech. Niekedy je to narocne, totiz tie s tymi kacacimi tlamami nevedia dobre hovorit, lebo to tkanivo neovladaju, ale ony o tom evidentne nevedia, tak suslu a snazia sa a ludia im nerozumeju 🤭

jovka
30. dec 2023

@barborachors inak ja nenosim ani cm makeupu a mam casto hniezdo na hlave ,nikdy by ma nenapadlo,ze to niekto riesi 😃 akoze je mi to fuk aj keby,len sa čudujem, zápach je ine,neznasam smradlavych ludi.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
anabel2341
31. dec 2023

Mám rada elegantnosť to známena ak žena nie je zo sebou spokojná a da si napichať pery lebo fakt ich ma male a úzke a da si par ml do pier. Tak isto prsia ak ich ma žena male a chce ich väčšie ba naopak lajdaky a da si ich urobiť je to pekné.
Ale nemám rada už extrem že už na diaľku vyzera žena umelo. Ja keď s priateľom vidim peknu ženu vždy povieme že je pekná narozdiel od toho či ma niečo porobene, ak už vidime ženu ktore to prepiskla povieme si tiež svoj názor. Aj tie porobene ženy môžu mat srdce a môžu lubiť a zase prirodzena žena môže byť radodajka. Ja si myslim že každy chlap sa otoči za krásnou ženou a teda neviem ako vy ženy ale ja keď vidim krásneho chlapa tiež sa otočim no predsa oči nezatvorim :D

anabel2341
31. dec 2023

@anabel2341 ospravedlňujem sa za gramatiku

barborachors
1. jan 2024

@lonely66 no aspon ze su úprimní 😀 Tak aj taki su chlapi, za umelinou sa otočí kazdy preto, lebo je to zjav sam osebe. Keby sme sa vsetky dali napichat a vytunit, tak sa otočia uz len za tou lesanou (lesná zena, co si neholi nohy ani pazuchy a smrdí)

Strana
z2