icon

Najmenej škodlivá farba na šediny

9. apr 2025

Ahojte baby, nakoľko mi extremne vypadávajú Vlasy a liečim to, potrebujem. Co najviac šetrnu farbu na vlasy. Aká mi zničí vlasy co najmenej? Mam už riadne viditeľné šediny, tak to potrebujem prekryť, no na druhej strane tých pár vlasov co ostalo, nechcem zničiť. Poraďte.

Strana
z2
0silvia0
11. apr 2025

@zanajana nie je to to isté ako šedivý vlas?

belasy_motylik
11. apr 2025

Jednoznačne Henna, ale čistá, bez ďalších zložiek. Používam túto https://www.hennanavlasy.sk/farbenie/24-henna-2...
Vydrží 4 farbenia, takže cena super a pokiaľ sa nanesie správne tak drží dokonale.

zuzanaam
11. apr 2025

@zanajana nemám vitiligo, ale mám niektoré vlasy už úplne bez pigmentu, biele. Henna chytá aj na ne, ale slabšie. Farbím hnedou hennou (henna + indigo), ale začala som tiež čistou červenou, aby vytvorila farebný podklad - lepšie chytá na šediny. Ja si farbím ale cez noc, nechávam na hlave aj 12 hodín. A stále tie vlasy trochu poznať, ostanú svetlejšie ako zvyšok, také dooranžova.

zanajana
11. apr 2025

@0silvia0 Nie je, toto sú rovno biele vlasy, vraj aj štruktúrou sú iné. Niekomu na takýto vlas nechytá farba vôbec, niekomu čiastočne, niekomu v pohode chytí (je to vraj od prípadu k prípadu podľa mojej kaderníčky). Ja som zatiaľ skúšala len mihalnice dať zafarbiť, lebo aj tie mám čiastočne biele a nechytilo.

zanajana
11. apr 2025

@zuzanaam Ďakujem, skúsiť popozerať ohľadne Henny viac. Stále lepšie trochu svetlejšie ako biele 🙂

zuzanaam
11. apr 2025

@zanajana určite by sa dali zafarbiť aj lepšie, častejším nanášaním vrstiev, aspoň na začiatku. Len sa mi to veľmi nechce, som rada, ak zafarbím raz do mesiaca. A henna sa tiež vymýva, dokonca mi špiní golier na plášti v práci. To je jediná nevýhoda.

alex7584
11. apr 2025

@mandzula neostali ti cervene odlesky od tej prep?

Strana
z2