icon

Ako prekryť šediny pri alergii na farbu vlasov?

Včera o 17:21

Baby co mate alergiu na farbu poradte. Cim prekryt sediny? Je ich cim dalej tym viac a je to ozaj otrasne. Netuzim mat ziaden sivy melir
..co s tým?

marci9
•
Včera o 17:23

šedé vlasy sú krásne

ivka21
•
Včera o 17:27

@anonym_autor su take sacky sampon co vydrzi 10 umyti. Po pravde tiez mam alergiu na farbu a nechavam si vyrast blond...

anonym_885b18
•
Včera o 17:44
@marci9

šedé vlasy sú krásne

@marci9 Toto hovorí aj moja kozmetička, ale pre nás, ktoré máme dedične šedivé vlasy už od 18tky a v 30tke pol hlavy úplne bielej, tak ver, že nie.😉
@anonym_autor Ani tie spreje na odrasty nemôžeš používať? Alebo spomenuté šampóny, tie pár šedín zakryjú v pohode.

autor
•
Včera o 17:47
@marci9

šedé vlasy sú krásne

@marci9 mne sa fakr nepáčia:D

autor
•
Včera o 17:48
@ivka21

@anonym_autor su take sacky sampon co vydrzi 10 umyti. Po pravde tiez mam alergiu na farbu a nechavam si vyrast blond...

@ivka21 nemas link?🙂

autor
•
Včera o 17:48
@anonym_885b18

@marci9 Toto hovorí aj moja kozmetička, ale pre nás, ktoré máme dedične šedivé vlasy už od 18tky a v 30tke pol hlavy úplne bielej, tak ver, že nie.😉
@anonym_autor Ani tie spreje na odrasty nemôžeš používať? Alebo spomenuté šampóny, tie pár šedín zakryjú v pohode.

@anonym_885b18 nemam odskusane, vyskusam, ni presne aj u nas, ja mam 33 😭🫣🫣

2691
•
Včera o 17:53
@ivka21

@ivka21 takže používaš tie sáčky, či nie?
Ja som tiež ťažký alergik na farbu.
Ako sa volá ten produkt?

2691
•
Včera o 17:56
@ivka21

@anonym_autor tak sme dve, už som rozmýšľala, že si začnem variť orechové listy a macat v tom vlasy....

2691
•
Včera o 17:57
@ivka21

@ivka21 není to Palette? Ak áno,ani ten nemôžem.

anonym_885b18
•
Včera o 18:08
@anonym_autor

@anonym_885b18 nemam odskusane, vyskusam, ni presne aj u nas, ja mam 33 😭🫣🫣

@anonym_autor Mrzí ma to a verím, že nájdeš vhodnú alternatívu.
Ja si už takmer 20 rokov farbím vlasy farbou bez amoniaku, ale teda alergiu nemám.
Držím palce, všetko dobré...

zuzubb007
•
Včera o 18:18
@marci9

šedé vlasy sú krásne

@marci9 áno keď máš 80 rokov, ináč je to čistý otras

anonym_e2c59a
•
Včera o 18:21

Neskúšali ste hennu?

anonym_b2dd5e
•
Včera o 19:28

Nejaka bio farba alebo henna? Na co konkretne si alergicka?

kiki68
•
Včera o 19:30

Henna? Ta krasne kryje sediny a tiez su aj dalsie prirodne farby

anonym_b27768
•
Včera o 19:46
@marci9

šedé vlasy sú krásne

@marci9
? Preco sa vzdy ozve prvy daaky debil a vzdy od temy😄

anonym_bbc9ea
•
Dnes o 04:46

Tiež som sa chcela opýtať na hennu. Nie ten nezmysel z DM ale naozajstnú

anonym_c9259e
•
Dnes o 07:03

Aj znama ma alergiu a farbi si hennou na cierno

belasy_motylik
•
Dnes o 12:21

@anonym_autor ja mám takúto skúsenosť s klasickým farbením https://www.modrykonik.sk/blog/belasy_motylik/article/ked-sa-vas-pokusi-zabit-farba-na-vla-11ppx7/ . Vyše roka som si po vyliečení nefarbila vôbec a potom som skúsila hennu a pri nej som už zostala. Ale úplne čistú, jednozložkovú, nemám odvahu a chuť skúšať čokoľvek iné a som s ňou maximálne spokojná, dokonalo kryje a to mám tmavé vlasy a už veľmi veľa šedivých, vydrží mi dlhšie ako mi vydržali klasické farby a cena tiež dobrá.

hradnapani
•
Dnes o 20:27

farbim hennou s pridanym indigom. Treba si vsak kupit kvalitnu, napriklad indian natural alebo khadi. A nastudovat si postup. Na zaciatku to moze byt trochu pracne a neobvykle, ale stoji to za to. Aj odrastanie je prirodzenejsie, neurobi to klasicke farebne seknutie.