Ako prekryť šediny pri alergii na farbu vlasov?
Baby co mate alergiu na farbu poradte. Cim prekryt sediny? Je ich cim dalej tym viac a je to ozaj otrasne. Netuzim mat ziaden sivy melir
..co s tým?
@anonym_autor su take sacky sampon co vydrzi 10 umyti. Po pravde tiez mam alergiu na farbu a nechavam si vyrast blond...
šedé vlasy sú krásne
@marci9 Toto hovorí aj moja kozmetička, ale pre nás, ktoré máme dedične šedivé vlasy už od 18tky a v 30tke pol hlavy úplne bielej, tak ver, že nie.😉
@anonym_autor Ani tie spreje na odrasty nemôžeš používať? Alebo spomenuté šampóny, tie pár šedín zakryjú v pohode.
@anonym_autor su take sacky sampon co vydrzi 10 umyti. Po pravde tiez mam alergiu na farbu a nechavam si vyrast blond...
@ivka21 nemas link?🙂
@marci9 Toto hovorí aj moja kozmetička, ale pre nás, ktoré máme dedične šedivé vlasy už od 18tky a v 30tke pol hlavy úplne bielej, tak ver, že nie.😉
@anonym_autor Ani tie spreje na odrasty nemôžeš používať? Alebo spomenuté šampóny, tie pár šedín zakryjú v pohode.
@anonym_885b18 nemam odskusane, vyskusam, ni presne aj u nas, ja mam 33 😭🫣🫣
@anonym_autor tak sme dve, už som rozmýšľala, že si začnem variť orechové listy a macat v tom vlasy....
@anonym_885b18 nemam odskusane, vyskusam, ni presne aj u nas, ja mam 33 😭🫣🫣
@anonym_autor Mrzí ma to a verím, že nájdeš vhodnú alternatívu.
Ja si už takmer 20 rokov farbím vlasy farbou bez amoniaku, ale teda alergiu nemám.
Držím palce, všetko dobré...
Neskúšali ste hennu?
Nejaka bio farba alebo henna? Na co konkretne si alergicka?
šedé vlasy sú krásne
@marci9
? Preco sa vzdy ozve prvy daaky debil a vzdy od temy😄
Tiež som sa chcela opýtať na hennu. Nie ten nezmysel z DM ale naozajstnú
Aj znama ma alergiu a farbi si hennou na cierno
@anonym_autor ja mám takúto skúsenosť s klasickým farbením https://www.modrykonik.sk/blog/belasy_motylik/article/ked-sa-vas-pokusi-zabit-farba-na-vla-11ppx7/ . Vyše roka som si po vyliečení nefarbila vôbec a potom som skúsila hennu a pri nej som už zostala. Ale úplne čistú, jednozložkovú, nemám odvahu a chuť skúšať čokoľvek iné a som s ňou maximálne spokojná, dokonalo kryje a to mám tmavé vlasy a už veľmi veľa šedivých, vydrží mi dlhšie ako mi vydržali klasické farby a cena tiež dobrá.
farbim hennou s pridanym indigom. Treba si vsak kupit kvalitnu, napriklad indian natural alebo khadi. A nastudovat si postup. Na zaciatku to moze byt trochu pracne a neobvykle, ale stoji to za to. Aj odrastanie je prirodzenejsie, neurobi to klasicke farebne seknutie.

šedé vlasy sú krásne