icon

Nápady pre dokonalý celodenný wellness deň doma

26. apr 2025

Ahoj. Máte nejaky nápady na celodenný beauty day doma? Manžel išiel do práce, deti nemáme. Tak som sú chcela spraviť deň pre seba. No vlastne ani neveim čo sa v taký deň doma dá.

nicoletta98
26. apr 2025

Sprav si skincare, daj si masku, objednaj jedlo a pusti nejaký serial, film pripadne prečítaj knihu 🙂

ibatanecnica
26. apr 2025

Ja by som rano vyspavala potom si slravila ranajky podla seba. Potom kedze prsi asi by som vypadma niekam do fitka. Potom doma sprcha. Maska na vlasy tvar. Potom slravila manikuru pedikuru pustila nejaky dobry film alebo isla s kamoskou niekam na kafe alebo do kina

zuzanita1609
26. apr 2025

Mám to podobné. Keď si poupratujem,dám prať,navarim popri obľúbenej hudbe,idem si buď zacvičiť,či von na bike, prechádzku so psami (podľa počasia),či sa venujem maľovaniu,otvorím knihu,kuk nejaký film s titulkami (aby sa nalepila na mňa aj tá angličtina) ,popri tom vyjedám obľúbené ovocie,zeleninu,ale aj chipsy, tyčinky, čoko(čo sa budem) 😁 . Neskôr si napustim vaňu,šlahnem masku na xicht,urobím nechty,pospevujem,potancujem popri hudbe,zavolám domov mamine-pokecáme,ak sa dá zavolám k sebe kamošku, otvoríme si dobré 🍷 (čo sa budeme) 😁 a deň celkom fajn. Príde chlap z roboty,najeme sa, pokecáme, poriešime ako bolo, ľahneme,pomilujeme,zaspíme a deň fuč 😆.

zuzanockamt
26. apr 2025

Ja by som využila dnešné nádherné slnečné počasie a išla na prechádzku, bicykel, výlet.

veselo_neveselo
26. apr 2025

Ak mas vanu, tak nalozit do nej s niecim vonavym. Ja si beriem so sebou mobil, knihu a caj, a lezim pokial sa mi da, pripustam teplu vodu. Az ma to prestane bavit, alebo zaspim, tak koncim. Potom masku na vlasy (staci kondicioner, ale naozaj ho nechat na vlasoch par minut a nie len 3 sekundy). Poriadne pomasirovat cele telo, paty. Natriet cele telo mliekom/olejom, podla toho co mam doma. Natriet poriadne nohy, trochu si spravit masaz chodidiel, ostrihat nechty, proste pedikura podomacky.
Zabalit sa cela do flaneloveho pyzama, povenovat sa tvari, trochu masaz, depilacia ked treba, obocie, hodit masku na tvar a bud na chvilu do postele a citat, alebo pocuvat podkast. Potom manikura, k tomu si pustit telku, alebo podkast.

Proste robit vsetky tie veci co by "sa mali" ale nie je na to cas. Alebo veci co chces robit, ale sa normalne "nepatria" - prelezat pol dna na gauci, alebo si spravit nieco fajne najest, vziat si to na gauc a pustit si nieco hrozneho v telke.

A ked sama nevies, ako na to, zacala by som chvilou premyslania, co chcem, co ma tesi, co robim pre seba, a ako by vyzeral moj najlepsi den straveny osamote.
A od toho sa mozes odpichnut, aj pre dalsie dni.
Lebo pre niekoho je lezat vo vani utrpenie, a radsej si cez volny den zabehne 10 v lese a pojde na jogu a potom na obed s kamoskami.

klementinka58
26. apr 2025

inak v tomto celkom dobre pomaha aj umela inteligencia tipy na volny vecer, vyselektuje ti knihy ktore preferujes, filmy, tipy na vylety, plany dna ....ja ju v tomto vyuzivam a naozaj celkom fajn napady

nynia
26. apr 2025

Tak ja mam pravidelne beauty den kazdy tyzden kedy mam skincare, maska, exfoliacia pleti aj celeho tela, piling, scrub... "Meditujem" resp. moja meditacia je tiez kazdodenna ale v beuty dnoch hlbsie zhodnotim svoj zivot, nove plany a ako ich dosiahnut, zhodnotim ako sa mi dari v aktualnych planoch, v com sa zlepsit, zaco som vdacna atd. Potom sadnem na terasu a citam knihu a k tomu nieco fajne na pitie 😊 pre mna beauty den nie je len o vonkajsku ale aj o vnutrajsku. A asi som divna dost casto moj beauty den je spojeny aj s pratanim pri tom si oddychnem a tiez viem vypnut vacsinou mam masku na pleti takze robim nieco aj pre seba a aj okolie mam potom tiptop ciste.

petamich
26. apr 2025
@zuzanockamt

Ja by som využila dnešné nádherné slnečné počasie a išla na prechádzku, bicykel, výlet.

@zuzanockamt asi zalezi odkial je autorka 🙂 lebo my v BA mame vsetko len nie slnecne pocasie 😅

zuzanockamt
26. apr 2025
@petamich

@zuzanockamt asi zalezi odkial je autorka 🙂 lebo my v BA mame vsetko len nie slnecne pocasie 😅

@petamich Nie všetci sú z BA. U nás je nádherne, slnečno bez mráčika.

petamich
26. apr 2025

Autorka ja si zvyknem spravit dobre ranajky, potom si dam masku na tvar, ruky, nohy, pripadne sa nalozim do vane aj na dve hodiny a citam si, pozriem si serial, ked je pekne idem si zabehat ale pokojne aj cely den nevyleziem z postele

petamich
26. apr 2025
@zuzanockamt

@petamich Nie všetci sú z BA. U nás je nádherne, slnečno bez mráčika.

@zuzanockamt no ved preto pisem, ze zalezi odkial je autorka, lebo vacsina zapadneho slovenska ma dazdivo a veterno 🙂

mamamasama
26. apr 2025

Odkedy som na materskej toto je povinna rutina. Niekedy farbim aj vlasy a obocie. Zacinam HIIT-kom, potom vana,pokracujem pilingom tvare a tela, radiofrekvencna zehlicka, maska, sera, trhanie obocia, bielenie zubov, manikura, pedikura, kniha, vinko. Milujem to 💆🏻‍♀️🧖🏻‍♀️