Nenávidím svoju výšku: Som naozaj príliš vysoká?
Nedo že nenávidím aj svoje telo celkovo , ale najviac ma trápi zo všetkého moja výška . Som dosť mladá a meriam už 178CM a každý len komentuje že wau ty si vyrástla, veď ty si vyššia ako tvoja sestra atď. Povedzte mi prosím som fakt až tak príliš vysoká ? Obzerajú sa ľudia na ulici len preto že vidia vysokú ozrudu? ( zo začiatku som myslela že som pekná , aká trápna myšlienka , ale potom mi došlo že asi sú len prekvapený ):
@hdhdudjehe u nas v rodine mame take vysoke zeny, aj mužov co si nasli vysoke manzelky, ak kamosku mas vyssiu ako je moj muz, ma vyššieho muza a aj jej deti su vysoke. Neviem co riesis???? Ved pekne vysoke zeny s dlhymi nohami su stale sexi. Ano chlapov bude po menej vyšších ako ty ale stale sa najdu. Tak prosim ta bud hrda na svoju vysku a nezabudni ukazovat svoje dlhe nohy a staraj sa o seba a svet bude krasny. 💐💐💐
Ja mam 176 cm a nemenila by som. Je to len v hlave… zmeň to a maj rada každý svoj cm 😉
Nie si nijaka ozruta. Mozes si kupit ale kolko vek auto, bez toho aby si musela rozmyslat ci mas dobry vyhlad, dociahnes na cokolvek a pekne upravenu si ta kazdy vsimne … ano u niektorych muzov trpi sebavedomie tak to kompenzuju sprostymi komentarmi. Jednu velku nevyhodu tato vyska ma ale pri kupe nohavic, tazko sa hladaju alebo stoja vela
@hdhdudjehe ale cosi normalne si najdes partnera nelezu len za nizkymi zenami... ja mam 180cm od 13tich rokov... este aj nasa triedna ucitelka mala 160cm... trpela som, ale v dospelom veku uz som vysku ako problem nevidela ...inak manzela mam o par centy nizsieho 😊
@hdhdudjehe to mas odkiaľ taku kravinu, ze muži chcú male baby??? Omg, nikto nechce male pivo, prestan sa lutovat a hlavu hore! Si krasna, dokonala a elegantna, vies kolko bab ti teraz zavidi? Ja sama mam 175 a moj chlap ma 200 a pasujeme k sebe jak rit na... a vsetci co hejtuju vysku mi môžu vies co. Ja ked vidim maleho cloveka hlavne muza tak sa cítim trochu neprijemne aj za neho. Výška je top 👍 Ja sama mam rada vyšších ľudí, nizki su veľakrát zakomplexovani a maju potom priblble poznamky.
@barborachors tak ty tiez mas asi komplex ked pises hned ze nikto nechce male pivo. Mozem Ta ubezpecit ze to nieje pravda ani z rychlika. Tak ako po Tebe idu chlapi ktorym sa pacia vyssie zeny a hovoria Ti to, tak po nas nizkych ide kvantum muzov ktorym sa prave to male ,,pivo" paci a vysoke zeny nemusia.
Mna by nikdy nenapadlo povedat vyssej zenskej ze nik nechce zenu ktoru vyzera jak chlapina 🙄. Kazdemu sa paci nieco ine
@hdhdudjehe neblazni, 178cm je normalna vyska. Ja som vyssia od teba a o dost a teda mozem ti povedat ze nudzu o chlapov vobec nemam. Aj takych o hlavu mensich 😃
Je to hlavne o vyzarovani, sebavedomi, chodzi....
Ked kracas, musis mat hlavu hore, usmievat sa a nie zhrbene zazerat po tych co sa otacaju.
Odkial si? Asi nebyvas v meste?
@hdhdudjehe Ja mám 176, na strednej sme boli len dve také vysoké, tiež boli komentáre. Inak v dospelosti som nikdy núdzu o chlapov nemala, chválili mi nohy, veeeeľa nízkych žien na mňa obdivne hľadelo a vraveli, že by chceli byť také vysoké ako ja 😃 Určite väčšinou stretávam menšie ženy, ale mne sa veľmi páči, keď stretnem vysokých ľudí, že aké je to pekné. Netráp sa s tým, ešte budeš rada, že si taká vysoká kočička 😉 A aj môj manžel s výškou 186 vravel, že by malú ženu nechcem, že som ako stvorená preňho 🙃
@joannita Košice
@hdhdudjehe ja mam len 167cm a citim sa dost nizka, chcela by som byt aspon o 5cm vyssia. Podla mna su vyššie ženy s dobrou postavou brutal, hotove modelky, ozruta by si posobila jedine ak by si mala nadvahu, nie kvoli výške.
Moja, tiez som vysoka, dokonca ked mam topanky na opatku si pripadam ako zirafa, ale zaujem od muzov je vysoky, dokonca nad moje ocakavania. 😂 aj ked nejako to nevyhladavam...
@hdhdudjehe ja mám 184 cm 😁 mala som komplexy kvôli tomu už ako teenager, všetci zazerali, všetci komentovali...dodnes komentujú a mám 36 rokov.
Zvykneš si. Jedným uchom dnu, druhým von 🙃 dnes som vďačná za výšku,beriem to ako výhodu. Dokonca si dám aj 10 cm opätky a muž je vtedy nižší. A že chlapi chcú len nízke? To nie je vôbec pravda. Poznám osobne veľa žien, ktoré sú vysoké a majú vyšších chlapov. Dokonca aj také, ktoré majú nižších a nikto to nerieši. Ľúb samú seba takú, aká si 🫶🏼 žiadna ozruta,ani nič podobné. Krásna vysoká slečna.
@20erika07 nechcela som tu hovoriť svoju váhu ale keď si zmienila tu nadváhu tak ja mám 51kg
Mas krasnu vysku. Ja mam 165 aj s topankami.
Manzel Mal 197 cm a teda pamatam si, ked som ho prvykrat doviedla do byvalej roboty, RES, recovery na operacke. Vsetko Sami filipinci a indovia, malinkaty, ja som tam Bola najvyssia. A potom stretli manzela, tak vsetci hikali a na neho pozerali ako na Sochu Slobody.
Manzel Mal zdravie sebavedomie a vzdy hovoril, ze on sa ani nemusi ucesat, Len si musi dat pozor, aby mu susne z nosa netrcali 🙂.
Tiez mam 178. Dlho mi trvalo si zvyknut 🙂 a pomohli k tomu aj kamosky ktore boli rovnako vysoke pripadne aj vyssie. A co narobim? Nic.
Jedno co mi je luto je niekedy kupit oblecenie. V niektorych ozaj vyzeram akoby som z toho “vyrastla”. Alebo po “mladsej sestre”.
Mám 181cm a nikdy som sú nevšimla, že by sa niekto na mňa pozeral ako na freak-a. Max som dostávala stále tú pridr*anú otázku, či hrám basketbal 🤦♀️😂😂 Mala som viac "nápadníkov", ktorí boli odo mňa nižší, aj môj 1. frajer bol nižší ako ja, potom ďalší vyšší o 3cm možno a manžel vyšší asi o 6 😃
@hdhdudjehe určite popracovať na sebavedomi..mam o 5cm viac a je to super.. resp v školských časoch nebolo 😅 potom už áno ako som svoju výšku akceptovala a brala,že taká proste som 🙂 mam už milujúceho muža aj rodinu a už sa vôbec nezatazujem svojou výškou 🙂 max iba vtedy keď si chcem kúpiť dlhé nohavice alebo šaty po kolená 😆 ináč 51kg na takú výšku? 😱 to nemáš podvahu??
178 je akože moc? Ja mám 176 a svoju výšku považujem za svoju prednosť, navyše mám nádherné dlhe nohy, veď aj modelky sú vysoké, chceš povedať, že Adriana Lima, Adriana Sklenarikova, Eva Herzigova, Simona Krainova atď sú ozruty? Trošku sebavedomia dievča ☺️ A mimochodom mám nápadníkov celý život a dosť veľa, vysoké sa nepáčia akurát zakomplexovaným mužom a takých predsa nechceš, nie? 🙂
@oslo1 😂 zlatý 👍 česť jeho pamiatke 🤍
tak ja ti závidíííím...
@seahorse27 nechápem, že toto dokážeš napísať 😂 že je 180cm lepšie ako 160cm.. preboha, však za to nikto nemôže 😬 žiadna výška nie je horšia ani lepšia.
@katulienocka999 vieš čo netuším neprídem si taká vyziablina. Ako mi to hovorilo okolie aj rodina ale to netrvalo dlho . Teraz sú v chille
A ja ti tak "zavidim". Urcite nie si skareda ani ozruda. A svojou vyskou putas pozornost- vyuzi to. Co mame vraviet my- vo nas od zeme nevidno🤣 a splyvame s davom.
@zuzinka888 pokúsim sa to viac dávať na obdiv 😌. Ale ja som ( dľa môjho pohľadu) vychutnala bohužiaľ aj širšie ramená . Čiže sa ne sa hanbím , ale možno to je len výškou ja neviem
@mamickalisticka pre mna je to takto. Mam na to svoje dovody a keby si mam vybrat, tak radsej meriam 180 ako 160. Kazdy ma ine preferencie a paci sa mu ina vyska, vaha, farba vlasov atd. Tak som to myslela…preboha, hrozne nieco som napisala 😱
Mas krasnu vysku, vobec nie mega. Ja mam same taketo vysoke kamosky. Nikdy nemali problem s chlapmi. Nie je nic krajsie ako vysoka stihla baba.
@hdhdudjehe mam 183cm, sestra 158cm. Neviem ktora sa viac napocuvala blbych reci. Ale nos svoju vysku s hrdostou, ja som sa ako mlada trapila, pretoze ma deptali chudaci. Ale to som zistila az neskor. A potom som uz nevidela jednu jedinu nevyhodu.
keď ti nabudúce bude niekto hovoriť nejaké sprostosti ohľadne tvojej výšky,tak mu povedz: "čo hovoríš? sem hore to nie je počuť" a ďalej sa s ním nebav.
ja mám 158,čo by som dala za pár centimetrov naviac...

@hdhdudjehe ja mam 176 a hadaj co,vpohode si obujem opätky,botasky s platformou. Nikdy som sa tym nejako netrapila,rodicia aj zvysok rodiny je na tom podobne s vyskou. Aj teraz ked som trosku starsia to vnimam ako vyhodu,lebo aj ked som pribrala nevidno to tak zretelne ako na nizkych babach.