Oplatí sa investovať do kozmetiky na svadbu?
Ahojte, potrebujem poradiť. Ideme na dve svadby a nie som zvyknutá bežne maľovať sa. Maximálne ceruzka a špirála, čiže make-up a podobné veci doma ani nemám. Lenže táto príležitosť a šaty si zaslúžia aj makeup a tiene. Preto mám otázku. Oplatí sa si tieto veci kúpiť a skúsiť sa namaľovať sama alebo sa radšej 2x zveriť do rúk odborníka?
@anonym_autor za mna ak mas kamarátku ktora ti pomoze s výberom makeup-u; pomoze pri očných tieňoch a pod. Tak sama s kamarátkou co sa v tom trochu vyzna
@anonym_autor keďže sa bežne nelíčiš tak tak by som sa zverila do rúk vizážistky. Načo ti potom majú doma zbytočne stáť produkty ktoré ani nebudeš používať. A napríklad ja sa viem nalíčiť aj sama, ale keď idem na svadbu vždy sa dám nalíčiť od profesionála. Vtedy mi celý make-up drží nehnutý do rána
Pokiaľ to nebude priveľký zásah do tvojich financií, tak za mňa určite vizážistka, ja sa dám rada na takúto príležitosť nalíčiť, aj keď som zvyknutá sa maľovať každý deň sama

@anonym_autor za mna odborník. Naco sa budes trapit. Za hodinku som bola ako nevesta namaľovaná u make up artisky, stalo ma to 50€ a bola som ako bábika. To ja sa doma malujem a mam vsetko k tomu. Sestru a kamosky malovala ina baba, co to ma ako hobby, zobrala 20€ a boli tiez velmi pekne spravene, spokojne. Takze si najdi nejaku kocku v okoli. Ja som sa pytala kadernicky mojej, nech mi da odporucanie a ta mi odporucila aj pre mna aj pre moj babinec. Kedze makeup artistka uz mala iba jeden volny termin pre mna, tak nevedela zobrat cely moj babinec.