icon

Oplatí sa investovať do kozmetiky na svadbu?

Včera o 10:28

Ahojte, potrebujem poradiť. Ideme na dve svadby a nie som zvyknutá bežne maľovať sa. Maximálne ceruzka a špirála, čiže make-up a podobné veci doma ani nemám. Lenže táto príležitosť a šaty si zaslúžia aj makeup a tiene. Preto mám otázku. Oplatí sa si tieto veci kúpiť a skúsiť sa namaľovať sama alebo sa radšej 2x zveriť do rúk odborníka?

betulinka1
Včera o 10:37

@anonym_autor za mna odborník. Naco sa budes trapit. Za hodinku som bola ako nevesta namaľovaná u make up artisky, stalo ma to 50€ a bola som ako bábika. To ja sa doma malujem a mam vsetko k tomu. Sestru a kamosky malovala ina baba, co to ma ako hobby, zobrala 20€ a boli tiez velmi pekne spravene, spokojne. Takze si najdi nejaku kocku v okoli. Ja som sa pytala kadernicky mojej, nech mi da odporucanie a ta mi odporucila aj pre mna aj pre moj babinec. Kedze makeup artistka uz mala iba jeden volny termin pre mna, tak nevedela zobrat cely moj babinec.

levi767
Včera o 10:50

@anonym_autor za mna ak mas kamarátku ktora ti pomoze s výberom makeup-u; pomoze pri očných tieňoch a pod. Tak sama s kamarátkou co sa v tom trochu vyzna

marth16
Včera o 11:44

@anonym_autor keďže sa bežne nelíčiš tak tak by som sa zverila do rúk vizážistky. Načo ti potom majú doma zbytočne stáť produkty ktoré ani nebudeš používať. A napríklad ja sa viem nalíčiť aj sama, ale keď idem na svadbu vždy sa dám nalíčiť od profesionála. Vtedy mi celý make-up drží nehnutý do rána

lindous
Včera o 12:03

Pokiaľ to nebude priveľký zásah do tvojich financií, tak za mňa určite vizážistka, ja sa dám rada na takúto príležitosť nalíčiť, aj keď som zvyknutá sa maľovať každý deň sama