Používate ešte modrý krém Nivea na tvár?
caute baby, moja mama nepouzivala v zivote nic ine len tu klasicku modru niveu v plechovke a ma plet ako babatko. ja mam dako drahé séra a stale dake vyrazky. skusali ste sa dako "vratit ku korenom"? neni to dako moc mastne pod makeup, ze sa mi to dako vsetko roztecie? rozmyslam ci to dako neskusit teraz ked je vonku taka kosa.
@anonym_8da9e0 kolko by si jej tipovala? Táto zena nevyzerá na 72 ani zďaleka. 60tnicky vyzerajú staršie ako ona. Ale chápem, chvála sa dnes nenosí.
@anonym_cc0f42 kup si okuliare.. moja mama bude mat 74 a vyzerá lepšie ako ta pani na fotke.. si pribliz fotku.. vyzerá na 75
Pre dobro a pokoj všetkých zúčastnených som komentár radšej vymazala , nechcela som spôsobiť hádku ešte aj v nevinnej téme Nivea😃🙏🏼
@anonym_cc0f42 kup si okuliare.. moja mama bude mat 74 a vyzerá lepšie ako ta pani na fotke.. si pribliz fotku.. vyzerá na 75
@anonym_e49d58 neviem preco si utocna. Tipovala som tak ako si naozaj trufam povedat. Pracujem s ludmi a dovolim si tvrdit, ze viem celkom dobre odhadnut vek. A na tejto pani je to vidiet. Nevravim, ze vyzera zle, ale ze vyzera na ten vek. Menej by som jej ani nahodou nehadala. Ale podla vasich reakcii som prave prisla na to, preco si na MK kazda mysli, ze vyzera o 20 rokov mladsie. A tot len skresleny usudok.
@alchemilkazltozelena presne tak
V zivote by som si s tymto kremom ani ruky nenatrela, nieto este ksicht. Ropa hned na druhom mieste. Fuj. Skus radsej korejsku kozmetiku.
@anonym_5d0514 lebo ta je prirodna, vsetko, co som pozerala, to zlozenie ani precitat nevies 🫣.
A pouzivam jedine jedno spf serum, inak prirodnu kozmetiku.
No k autorke - ja obcas pottebujem prave take mastne kremy, a tych je velmi malo, vsetko len sama voda, teda v emulzii viac vody ako olejov (ten pomer), tak obcas si tvar natriem takym kremom v okruhlom kelimku, ale Niveu nie, Dove mi sedi. Viem, ze nie je super zlozenie, ale nestipe ma premasti. Kolko som ja kremov, aj drahych, vyhodola, lebo ma stipali, supinky sa mi po case zacali tvorit, uff..
No a moja starka bude mat v lete 96 rokov a plet ma hladsiu, ako moja mama, 72 rocna. A cely zivot pouzivala len modru Indulonu, este aj sa opekala na slnku bud bez kremu alebo s tou Indulonou. Menej je niekedy viac, ako sa hovori. Ved vyskusaj a uvidis.
Moja teta tiež používa niveu, pamätám si už ako decko že sa ňou natierala, má nádhernú pleť, vždy mala a aj napriek tomu že je už 50tnička vyzerá mladšie. Môj otec ( jej brat) nepoužíva nič tiež vyzerá o 10 r.mladšie ako jeho rovesníci a má peknú pleť, nie je zvráskavený...Ja používam lancóme tiež mám peknú mladistvú pleť bez vyrážok a pod. Čiže z toho by sa dalo vydedukovať, že to nebude niveou ale genetikou.
Ja používam prevažne kórejskú kozmetiku ale v zime na horách vždy ruky tvár a krk len modrou niveou obzvlášť ak ešte aj fúka.
@anonym_autor moji rodicia na tom ficali v 90-tych rokoch. Za mna je to huste, ja som tomu na "chut" neprisla. Indulonu pouzivam obcas na suche ruky, aj deti na exem na premastenie...okrem inych speci kremov.
Ja mam zmiesanu plet, casto mastnu a ako pms akne, takze tvar ani nekremujem, jedine trochu proti vraskam som zacala, lebo 40+ je 40+.
@aylinn_ Babka vyzera naozaj skvele,ma velmi peknu plet na tej fotke 👌 Ale celkovo je to viditelne velmi pekna zena s krasnymi crtami tvare.Asi sa na nu typovo tvarou aj dost podobas,ze.
@maminkadeticiek vieš čo ani nie práveže, ja som viac na otcovu stranu 😏
Niveu používam od mlada. Mam pred 60,a nemám žiadne vrásky.
Tieto dnešné krémy všelijaké sú len zruty peňazí, a reklama.
@alchemilkazltozelena na to ze mas tak starú mamu, sa správaš ako decko v skolke.
Pouzivala som, ale uz pouzivam prirodnu kozmetiku. Jedine co som zostala verna, je modra indulona na ruky. Nenasla som nic co sa jej vyrovna v prirodnej forme.
@alchemilkazltozelena na to ze mas tak starú mamu, sa správaš ako decko v skolke.
@anonym_cc0f42 to je co za primitívny komentár? 🤣 si mi spravila náladu, dakujem 👌
toto presne robí moja mamina má 71 poskúšala už kdejake krémy aj drahšie aj lacnejšie a vždy sa vráti k tejto klasickej Nivea😊 už po pár dňoch skúšania nového krému bedáka že chce nazad svoju staru Niveu.Lebo všetko ostatné jej robí zle.Veru sila zvyku ja som si to len raz namazala a mala som dosť ale na zadok na zapareniny je dobrá 😁 ja mám tvár zmiešano citlivu a keď už chceš silou mocou Niveu tak skús tú v bielom soft ako aj vyššie radia sviežu,lahkú tú používam aj ja ale len na telo na tvár to nedávam
Ja mam niveu rada- radsej soft a hlavne tu gelovu, mam aj koreu, aj take tie bezne ako vichy, la roche a podobne. Ja to striedam, mne to nevadi, aapon ma plet zabavu, ale zaklad na den je min 50 spf
@anonym_cc0f42 to je co za primitívny komentár? 🤣 si mi spravila náladu, dakujem 👌
@alchemilkazltozelena aka odpoved taky komentár. Ale pre debila kazdy debil 🙂
@alchemilkazltozelena aka odpoved taky komentár. Ale pre debila kazdy debil 🙂
@anonym_cc0f42 az po tebe anonymcek 😘
@anonym_cc0f42 az po tebe anonymcek 😘
@alchemilkazltozelena fu, lebo alchemilkazltozelena je tvoje meno 🥲
@alchemilkazltozelena fu, lebo alchemilkazltozelena je tvoje meno 🥲
@anonym_cc0f42 ano je. A ked chces niekoho urazat a odbavovať sa tak to rob na niekom inom, nie na mne, dakujem
@anonym_autor pouzivam cely zivot na tvar iba tuto modru klasiku. Mam 40 bez jedinej vrasky, plet ako babatko.
@anonym_0f2112 no ukaz tu svoju pleť bez vrások 😀😀😅😅😅
Niveu používam od mlada. Mam pred 60,a nemám žiadne vrásky.
Tieto dnešné krémy všelijaké sú len zruty peňazí, a reklama.
@anonym_0b0a7c jasne, ze nemas 😉
@anonym_cc0f42 ano je. A ked chces niekoho urazat a odbavovať sa tak to rob na niekom inom, nie na mne, dakujem
@alchemilkazltozelena ako povieš🙂
Alchemilka
@anonym_autor nie nepoužívam. Moja teta celý život a má krásnu pleť. Skôr si myslím, že je to vďaka dobrému genofondu.
@anonym_0f2112 no ukaz tu svoju pleť bez vrások 😀😀😅😅😅
@aurora33 nezavid

@anonym_cc0f42
@janka1011 ja by som jej tipovala 75 rokov. uplne vazne.
@anonym_8da9e0 zbehni si k ocnemu