icon

Prečo sa niektoré ženy zdajú byť atraktívnejšie?

4. feb 2024

Ahojte, chcela by som pocut vas nazor preco su niektore zeny pekne a niektore skarede? A co robit aby som bala ta pekna🙂 samozrejme chapem ze sa treba o seba starat ale odkial na to vziat cas?

Ps: prosim nepiste ze kazda je pekna. Lebo dobre viete ze to nie je pravda. Je to subjektivne. Bud je zena upravena alebo neupravena. A opat ako je mozne ze niektore zeny idu na nechty ku kozmeticke ku kadernicke kazdy 3 tyzden, do fitka 3x do tyzdna na nakup pravidelne lebo treba nove oblecenie. Kde na to beru cas? A to nehovorim o peniazoch a o tom ze napriklad mne sa x krat stalo ze mi nechty odpadli po tyzdni po kozmetickom zakroku nebolo nic vidno a napriklad aj obocie za 150 eur sa stratilo...(nastastie mi peniaze vratili) kde tie zeny chodia ze im to spravia tak dobre... ? Fakt su pred zrkadlom rano hodinu ?

mogaa
4. feb 2024

@maranta_leuconeura presne si to vystihla....aj ja si myslím že je to v hlave....je to presne o tom či je žena spokojná a vyrovnaná...lebo sama viem, že hoci sa namaľujem a viem že vyzerám ako iný deň ale ak nie som v pohode, tak sa ani pekne necítim.....naopak keď sa cítim dobre a niekto ma pochváli, cítim sa pekná aj ja....lebo môžeš byť sebekrajšia, ale ak ti je na chuja, pekná sa nebudeš cítiť.....

januska12323
4. feb 2024

Pekná žena je spokojná žena. Nepotrebuje umelé hento, tamto, stačí dodržiavať hygienu, spánok, čisté oblečenie.

kvadrinkaaa
4. feb 2024

Ja nechodím ku kadernícke (mozno raz za rok), kozmeticke ani na nechty nic… a cítim sa pekna. Mam husté vlasy, vsetky zuby, velke oči, velke pery a som vysoká. Moje prednosti. Ked sa idem upraviť-namalovat(co nie každý den, som doma) , zaberie mi to max pol hodinku.
Oblecenie nemam podla najnovšieho módneho hitu, ja nosím, v čom sa cítim dobre, väčšinou jednoduché veci. Oblecenie neurčuje kto je pekny a kto nie. Cítit sa pekna je stav mysle, ako sa vnímaš na základe tvojho prirodzeného vzhľadu.

kiki68
4. feb 2024

Botox drzi dva roky, je to fajn na nejake hlboke vrasky, ale pozor na vec, po case ( 8 rokov) to zacne but velmi vidiet ako stracas mimiku. Lebo ten sval uz nepohnes tak ako predtym. So vsetkym tymto opatrne, aby clovek nevyzeral ako karikatura seba sameho

mirage
4. feb 2024

@kiki68 botox drzi 2 roky? I wish.. po 3 mesiacoch je prec. U mna.

viera27
4. feb 2024

Vlasy,plet,zuby. To je zaklad,toto mat v poriadku. Uplne zbytocne si budes pichat botox,alebo tetovat obocie,nevraviac o umelych nechtoch. Radsej uces,ktory ti pristane a vyzivene vlasy a plet. Mas cas chodit 3x do tyzdna do fitka? Chvalyhodne. Ale da sa namiesto toho cvicit doma trebars joga 20,30 min kazdy den,usetris peniaze a hlavne cas,svaly budu krasne natiahnute a hlavne spevnene. Krotit sa v jedle a aj schudnes. Jednoducho najst si svoju cestu bez vyhovoriek.

benit
4. feb 2024

@kiki68 len uz zacinajuce sediny doma neprekryjem a melir si tiez neurobim. Nechty mam gellak, nie umele. Ja tiez ulietavam na kabelkach, ale to si kupujem za odmenu ked du odmeny, sviatky🙈

tttbb
4. feb 2024

Preto lebo genetika, nie kazdemu je zhora dane 🙂 Ale zas vyslovene skareda je maloktora. Skoro kazda zena moze byt aspon 6/10. Tie stastnejsie 8/10. A tie najstastnejsie 9+/10 ale tych je malo.

momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
benit
4. feb 2024

Botox mi picha do cela a okolie oci. Nevidno vrasky. Chodim 2x do roka, doktorka mava akcie, tak to vie byt aj lacnejsie. Stoji to od toho kolko ml ti pichne.

iv007
4. feb 2024

Necitam ostatne prispevky, ale zaklad je mat vzdy umyte vlasy, upravene nechty (staci najlacnejsi lak z DMky za 2€) a ciste zuby a oblecenie. Ja mam aj kvalitne znackove veci, ale milujem nakupovat v sekacoch a veci rada kombinujem. Paradoxne tie maju najvacsi uspech a zoznu pochvalu od ostatnych. Nie je to vzdy o peniazoch, ale o vkuse a zdravom sebavedomi.

mabenn
4. feb 2024

Krasa je subjektivna zalezitost a zrejme ta vnutorna ma vacsiu cenu

koniarova
4. feb 2024

@rozkvet1 presne ako píšeš. To,že každá je pekná sú také bláboly.

pkgirl30
4. feb 2024

Za mňa, dlho som sa nepovažovala za peknú ženu, problémy s váhou, choré dieťa, nizske sebavedomie atď ... nemám čas ani peniaze chodiť po fitku a ku kozmetičke, ale je to veľmi o nastavení v hlave... spravila som si režim doma aby som stíhala, cvičím doma, starám sa o pleť a vlasy doma, jediné čo tak chodím cez leto na nechty. Možno mám celulitídu a iné chybičky krásy ale už som sa s tým zmierila skôr sa snažím držať ten zdravý životný štýl a byť zdravá čo najdlhšie a keď sa pozriem do zrkadla tak som spokojná

liusa82
4. feb 2024

@autor no máš pravdu autorka.Nie je každá pekná.Tiež s tým tvrdením nesúhlasím že všetky ženy sú krásne.To je len taká všeobecná povedačka.Ved vieš ako to myslia.Niekto sa môže aj prichystať,upraviť,namalovať a figa z toho.Darmo sa niektoré budú jedovať a nestačia ani hodiny chystania a nepomôžu ani fitká ani kozmetika.A niekto zas vyzerá dobre aj bez tony líčidiel a vo vreci..Ale na druhej strane zase na každú riť sa nájde šerbel ako sa povie😀 takže aj tá najškaredšia sa určite niekomu páči🙂 to je vec názoru a pohladu

liliputka2131
4. feb 2024

@barborachors nalepene kefy na ociach 🤣ale inak suhlasim

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
anonymous87
4. feb 2024

Ja som raz citala taku vetu, ze neexistuju skarede zeny, iba lenive 😉 co je na tom pravdy si musi kazdy rozhodnut sam. Krasa/skaredost je tak vysoko subjektivna vec, ze dovi dopo… ja aj synov ucim, ze to, ze sa mi nieco/niekto nepaci, neznamena, ze je to skarede. Len to proste nie je mojmu oku lahodiace… a je velky rozdiel skareda zena a neupravena zena… 🤷‍♀️

chodec15
4. feb 2024

Treba si viac vsimat vnutornu krasu. ;)

domkakvet
4. feb 2024

Najskor musi byt zena so sebou spokojna, potom vyzaruje to, ze sa paci aj inym.

asocial
4. feb 2024

ja nemam ani umele nechty, ani farbene vlasy (zatial), nechodim do fitness, vahu, ked neratam tehotenstva mam stale rovnaku od 15, nechodim na kozmetiku... prsia ziadne😀

ale napriek tomu, nikdy som nemala pocit, ze by som mala problem s opacnym pohlavim...

iv007
4. feb 2024

@chodec15 ty tak kecas, asi ako kazdy chlap🙃

dadka1997
4. feb 2024

Môj nazor? Síce nechodím pravidelne kadernicke, manikeru a pedikeru, nekuoujem si nove oblečenie, mám radšej jednoduché a športové a taktiež mám nadvahu (aj mimo tehotenstva) ..ale citim sa byť pekná, rada sa fotím .. ked mam cas a uz je to ako potreba trham si obočko, ked niekam idem namalujem sa ( to spočiva makeup špirala toť vsjo) ..
čiže tu ide skôr o sebavedomie.. ako otazky co robit, aby si bola pekna.. makeup nie je vsetko, ani elegantné oblečenie, ani hodiny stravene na manikure po 20€ alebo raz acas v akdernickom salóne 60€ ... cize bud sebavedoma žena, pri tom sa hovori, že z peknej misy sa nenaješ, ak je prazdna... čiže nie vždy krasa je vela 😉☺️
A ano, nie sme si vsetci sympatický.. ci z vonku ci z vnútra ;)

momoftwo
4. feb 2024

Vela robi genetika, crty tvare a aj kila navyse(totalne sa zmeni tvar ked ma clovek viac kil ako je potrebne). Ja som bola celu zakladnu skolu sikanovana za vzhlad, volali ma tucny zemiak, fuzaty zemiak, masina, no katastrofa. Ked niekomu ukazem fotky ked som mala okolo 10-12 neuveria ze som to ja. Ako som bola starsia sa to zlepsilo. Starostlivost podla mna nejako neprehanam kadernikovi chodim 1x za 3 mesiace cca, kozmeticke nechodim, skincare si robim doma, na nechty chodim raz za mesiac ale na uplne kratke, jednofarebne, neznasam tie dlhe pazure a este ked su vselijako pokreslene idem do kolien. A proste citim sa pekne. Mam huste(az moc) vlasy, velke oci, hornej pere som trochu dopomohla lebo oproti spodnej bola uzka az strach. Proste take detaily a vela to urobi. Je to aj o nastaveni mysle a dost aj o vyzarovani daneho cloveka si myslim. Su ludia ktori maju silnu auru, to vela robi. Momentalne necvicim ale chcela by som zas behat, plavat a turistiku..tak snad po vsetkych chorobach..s postavou som ale spokojna, po tom mojom tucnom obdobi v detstve sa moj metabolizmus nejako prehodil a nastastie mi spaluje(zatial) super.

lavender94
4. feb 2024

Je to v hlave, ale naozaj. Keď som nemala peniaze na nehty, kozmetičky, fitko , cítila som sa rovnako krásna ako teraz keď na to peniaze mám. Jedine čo za mňa musí byt a každý na to ma čas su upravené čisté nehty (neznamená gelove stačí opilníkovat a naniesť priesvitny lak), upravené nohy - tiež sa dá doma, pestovaná pleť aspoň doma (otázka 5 min denne a par eur), dobre zuby a pravidelne podstrihnute vlasy. Toto su take veci, že to zvládne robiť fakt každý, kto chce a je to to taky základ aby si nevyzerala zanedbane. Cvičiť sa dá aj doma, to nie je otázka času ale priorít, nikto z nás nemá deň nafukovací. Keď mas pocit, že sa nedá, treba vstať o hodinu skôr napríklad, aspoň dva krát za týždeň, tých možnosti ako cvičiť ked nemám cas a peniaze je milión len ich treba hľadať a chcieť. Zdravá strava tiež nie je otázka času a ani peňazí ak nie si vyslovene odkazana na par eur na týždeň. Nezdravé jedlo je často mnoho drahšie ako základne potraviny.
Oblečenie sa dá nakupovať v sekáčoch, dá sa tam občas natrafiť na brutálne veci. Vždy keď tam idem, miniem napríklad 20€ a odchádzam pomaly s vrecom oblečenia, potom už nenakupujem aj pol roka. Krásny kabát som tam minule našla za 5€, sveter znacky liu jo za 3€ a takto by som mohla vymenovať 3/4 skrine. Vyzerať pekne a starať sa o seba naozaj nie je o peniazoch a čase. Samozrejme môžeš míňať mesačne stovky eur a tráviť hodiny v salónoch a na klinikách, ale nie je to vôbec potrebné na to aby si nejak vyzerala. To obočko napríklad ani mne nevydržalo. Malo to vydržať dva roky a pol trištvrte roku to bolo preč, ale ono mne niekto potom hovoril, že pri mojej mastnej pleti by sa to malo doplňovať aspoň raz ročne, rozhodne to nie je na 10 rokov ako si niekto mysli

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
4. feb 2024

@kiki68 veď áno, ja som dala len pár príkladov preto píšem, ze dalo by sa v tom ešte veľa pokračovať.

vesimelonimarsista
4. feb 2024

Asi z takeho dovodu, ako je rozdelenie inteligencie, vysky atd. atd. v populacii. Tak pat percent populacie je vyzorovo velmi pekna, pat percent vyslovene skaredych ludi a zvysok tvoria priemerne vyzerajuci ludia. To do akej oblasti sa dostanes, o tom rozhoduje genetika, cize tvoji rodicia a ich predkovia. Ak sa mnozia medzi sebou pekni ludia, ich potomstvo bude s vysokou pravdepodobnostou tiez pekne.

Asi si velmi mlada, ze sa nad takymito debilinami zamyślas. Vonkajsia krasa vekom zvykne vyprchat, mnoho 40 tnikov a vyssie uz nie su ti navonok krasni ludia, akymi boli v mladosti. To co ostava je vnutorna krasa a ta je dolezitejsia.

nikpa
4. feb 2024

Ja len dúfam, že si ešte mladučká žabka lebo takéto zmýšľania nemôže mať zrelá normálna žena. Teda aspoň dúfam.

ivangeline
4. feb 2024

Skor by som napisala,ze niektore su sympaticke a ine menej. Niekedy aj pre vacsinu pekna zena,moze byyt pre jedneho kvoli nieocmu nevedomemu,skareda. ;D Ak sa mas rada,cas si najdes. Ak si k tomu bola vedena,je to v tebe. Ak si to videla doma,tak tiez. Niektore sa o seba staraju az privelmi,ine zas primalo. To vska nemeni vela na sympatiach. Niekto si napr vsima ruky a nechty,ini (napr ako ja) skor celkovy dojem.. a nevidi detaily.