Prečo ste prestali farbiť vlasy a ako dlho to trvalo?
Ahojte baby co vás donútilo si prestať farbit vlasky ak teda je tu niekto taky. Kedy ste si povedala stop
Ako dlho vám trvalo pokedy vám vyrástli všetky vlasy od farieb
@aandrea9 to je taky nezmysel ako ked sa povie, ze niekto vie nosit svoje obezne kila. Nikdy som nevidela, ze by sedive vlasy niekomu pristali. Sediny pridavaju 10-20 rokov na veku.
@anonym_2e2ee3 ak pozeráš hned na pridávanie veku, tak samozrejme nepristanú nikomu. Kazdy je tak starý ako zmýšľa. Dúfam, ze sa kazda farbí aj tam dole 🤪 Ach pardon, to nikto nevidí.... tak tam netreba.
Ja som prestala tak 7 rokov dozadu ale mala som len taký šéfovi melír a zmenila som účes aby bol dosť schovaný. Vlasy som sa vždy snažila farbiť podobným odtieňom ako moje takže veľký viditeľný pruh nebol. Môjmu manželovi vadil ten smrad po farbení a presvedčil má že mi ten melír pristane 😉. Neľutujem. Len som musela trochu zmeniť starostlivosť o vlasy lebo majú inú kvalitu.
@aandrea9 to je taky nezmysel ako ked sa povie, ze niekto vie nosit svoje obezne kila. Nikdy som nevidela, ze by sedive vlasy niekomu pristali. Sediny pridavaju 10-20 rokov na veku.
@anonym_2e2ee3 ako že áno pridavaju mne to spôsobilo že už vyzerám na svoj vek...predtým odo mňa v 30 pýtali občiansky keď som chcela kúpiť Radler. Ale je to pravda isto tie xlsedint nepridajú ak ich máš ak nie tak nie je dôvod farbit aj keď vekom sa asi kvalita vlasov mení.
ja som prestala, lebo sa mi nepacia farby na vlasoch, vyzera to casto umelo. Zatial nemam sediny, tak si uzivam svoju farbu. Mozno ked mi zacnu tak si zacnem znovu farbit vlasy aj na ukor tej umeliny.
@aandrea9 nehodia. Ja som šedivá od 21r. Nie pár vlasov, komplet od čela,, pri ušiach a postupovalo to dozadu. Morena. 😄 Nemienila som vo veku 22, 23 vyzerať ako babka
@anonym_b8d1d6 toto sa stalo mojej sestre ja som začala sediviat od vrchu hlavy teraz nosím vlasu zopnuté dohora a takmer to nevidno. Ale ona keď to má v predu na čele je to iné. Ale ja som spokojná začala som farbiť hneď po vysokej škole kedy som už mala pár sedivych ale nemala som vás riešiť a ani za čo... A farbila som skoro 15 rokov. Ale tým vlasom to nepridá veru .. ale nie je to také ľahké v našej kultúre.. sestra teraz chce prestať tak dáva len melír až to nie je vidno tak moc.
Ani ja si vlasy nefarbim. Proste som v tom prestala vidiet zmysel. Na co? Ved moje vlasy farbu maju. Dnes som uz v takom stadiu ze ak by som osedivela, tak nebudem farbit ani sedive. Je to uplne zbytocna vec, tak ako makeup, umele mihalnice, umele nechty… navyse to velmi skodi vlasom. U mna to trvalo celkom dlho kym to odrastlo uplne, asi aj dva roky, ale mam kucerave vlasy takze mi rastu pomalsie. No a samozrejme aj kratsi strih bolo treba zvolit na cas.
@dorizzz no je to výhoda nemať šedivé už v 20 ako som ja zdedila... 🙈

Nefarbím si vlasy už pár rokov. Mne vadili tie výpary z farieb. Proste mi prišlo zle, keď mi pani kaderníčka nanášala farbu.
Išla som na krátky strih dvakrát za sebou a už mám len svoju farbu a do toho šediny. Myslím si, že mi šediny pristanú. V lete vyzerajú ako melírované, lebo mi ich vytiahne slnko. Mám super pani kaderníčku, vždy mi urobí dokonalý strih. Cítim sa aj v šedivých vlasoch príjemne. Je však pravda, že zo začiatku chvíľu trvalo, kým som si na seba zvykla. Predtým som mala blond melír.
Má to svoje výhody. Vlasy mám oveľa pevnejšie a zdravšie, ako keď som ich ničila farbami. A ušetrím za farbenie vlasov.