Prírodné metódy na zabránenie stmievania pokožky v lete
Ahoj, máte nejaké osvedčené prírodné typy ako v lete neztmavnúť? Mám od prírody trochu tmavšiu pokožku a nechcem si to ešte zhoršovať, ale zároveň si na telo nechcem patlať chémiu ani prestať vychádzať.
Malinový olej tak akosi nie je dosť.
Spf 50.
Chapem, urcite si na seba nedavaj ziadnu chemiu akou su napr. SPF kremy. Mam pre teba elegantne a ucinne riesenie - celotelovy alobalovy oblek. Nielenze budes chranena pred UV, ale aj pred 5G. To chces!
@laurinka27 predtym nasolit a okorenit a vecer to bude gurmanska specialitka 🤌
Malinový olej proti opáleniu? Natieraj sa opaľovacím krémom alebo zahaľuj alebo nechoď von cez deň.
tych moznosti vela nie je, bud spf, alebo dlhe oblecenie, alebo vychadzat von az vecer
Jaaaj. Pobavilo. Že malinový olej. 😃😃😃😃
Skus mineralne spf ak nechces chemiu.
Presne, ale uplne vazne to radim sa zahalovat. Kosela s limcom vyhrnutym, klobuk a lanove gate, na tvar a ruky spf 50, nie je to ziadna nebezpecna chemia
Ale ved mas aj prirodnejsie opalovacie kremy a chran sa ako cinanky a korejky
Malinovy olej nie je dost????? Ty si asi aj trosku hlupejsia, nie len tmavsia.
Mas proste taky pigment, ze ti staci byt chvilku na slnku a si hneda. Moj muz je taky, on pojde raz na bicykel, namaze sa predtym a aj tak potom vyzera, akoby bol tyzden pri mori. Zato ja som taky typ, ze nestmavnem nikdy. Odmalicka sa mi smiali, ze som ako kralovna vapenky. V zivote som nebola hneda, aj ked som kedysi ako decko travila cele leto na slnku a nenamazana. Teraz sa uz slnku vyhybam, ani nechcem byt hneda.. ale kedysi mi to bolo luto, ked sa mi kvoli tomu vysmievali.
@rennata2 ja nosím celé leto, vlastne celý rok dlhý odev. Takže dlhé šaty s dlhými rukávmi radím. 🙂
Budeš biela ako stena. 😃 Teda najbielsia aká môžeš byť. Netreba hrubé materiály. Stačí aj biela bavlna. Aby sa ti odev nenahrieval. A ideálne sukňa široká, bude ti chladnejšie než v šortkách (tie oproti maxi sukni tak dobre nevetraju).
@maca1984 vďaka za prezdielanie fotky z môjho obchodu 😂 Čierny ale neodporúčam na leto. Predsa len tam to potom viac opáli okolo očí. Keď tak už niečo takéto svetlejšie 😄
@lenkakravcova 🤣🤣 nie je zač
Máš dve možnosti,buď sa nevystavovat slnku alebo s poriadnym opalovakom s vysokým SPF. S malinovym olejom sa akurát tak pekne species
@trema a este klobuk so sirokou strieskou.
Za mna dlhsie rukavy na obleceni, sirsi klobuk, s tym sa velmi nemas sancu opalit.
Malinovy olej je prirodne spf ale nie dostacujuce. Jedine ak mas fakt tmavu plet nespalis sa a nepotrebujes ziadne spf.

Malinovy olej 🫠
Uplne pokojne pouzivaj opalovacie kremy, nic sa ti nestane rovnako ako sa nic nestalo milionom inych ludi