icon

Prírodné metódy na zabránenie stmievania pokožky v lete

rennata2
13. apr 2025

Ahoj, máte nejaké osvedčené prírodné typy ako v lete neztmavnúť? Mám od prírody trochu tmavšiu pokožku a nechcem si to ešte zhoršovať, ale zároveň si na telo nechcem patlať chémiu ani prestať vychádzať.
Malinový olej tak akosi nie je dosť.

vanilkovazmrzka
13. apr 2025

Malinovy olej 🫠
Uplne pokojne pouzivaj opalovacie kremy, nic sa ti nestane rovnako ako sa nic nestalo milionom inych ludi

deedol
13. apr 2025

Spf 50.

laurinka27
13. apr 2025

Chapem, urcite si na seba nedavaj ziadnu chemiu akou su napr. SPF kremy. Mam pre teba elegantne a ucinne riesenie - celotelovy alobalovy oblek. Nielenze budes chranena pred UV, ale aj pred 5G. To chces!

vanilkovazmrzka
13. apr 2025

@laurinka27 predtym nasolit a okorenit a vecer to bude gurmanska specialitka 🤌

januska12323
13. apr 2025

Malinový olej proti opáleniu? Natieraj sa opaľovacím krémom alebo zahaľuj alebo nechoď von cez deň.

trema
13. apr 2025

tych moznosti vela nie je, bud spf, alebo dlhe oblecenie, alebo vychadzat von az vecer

koniarova
13. apr 2025

Jaaaj. Pobavilo. Že malinový olej. 😃😃😃😃

beata_k
13. apr 2025

Skus mineralne spf ak nechces chemiu.

sisaka
13. apr 2025

Však ako Čiňanky, nie? Načo je Google?

majlo1234
13. apr 2025

Presne, ale uplne vazne to radim sa zahalovat. Kosela s limcom vyhrnutym, klobuk a lanove gate, na tvar a ruky spf 50, nie je to ziadna nebezpecna chemia

maca1984
13. apr 2025

Jednoduché, efektné.
To nezakryté spf 50

taktotedanie
13. apr 2025

Ale ved mas aj prirodnejsie opalovacie kremy a chran sa ako cinanky a korejky

anavixy
13. apr 2025

Malinovy olej nie je dost????? Ty si asi aj trosku hlupejsia, nie len tmavsia.

heidi4
13. apr 2025

@maca1984 spf je smrrrrrt!! To uz radsej slnecne okuliare 🤣 (len to uz necham na autorke, ci s ochranou ci bez)
Alebo podla tvaru holej casti skor potapacske 😅

maca1984
13. apr 2025

@heidi4 🤣 jáj, fakt.
Spf nie.
Som si neuvedomila

Ešte môže šnorchlovaciu masku 😁

diewcatqoo
13. apr 2025

Mas proste taky pigment, ze ti staci byt chvilku na slnku a si hneda. Moj muz je taky, on pojde raz na bicykel, namaze sa predtym a aj tak potom vyzera, akoby bol tyzden pri mori. Zato ja som taky typ, ze nestmavnem nikdy. Odmalicka sa mi smiali, ze som ako kralovna vapenky. V zivote som nebola hneda, aj ked som kedysi ako decko travila cele leto na slnku a nenamazana. Teraz sa uz slnku vyhybam, ani nechcem byt hneda.. ale kedysi mi to bolo luto, ked sa mi kvoli tomu vysmievali.

lenkakravcova
13. apr 2025

@rennata2 ja nosím celé leto, vlastne celý rok dlhý odev. Takže dlhé šaty s dlhými rukávmi radím. 🙂
Budeš biela ako stena. 😃 Teda najbielsia aká môžeš byť. Netreba hrubé materiály. Stačí aj biela bavlna. Aby sa ti odev nenahrieval. A ideálne sukňa široká, bude ti chladnejšie než v šortkách (tie oproti maxi sukni tak dobre nevetraju).

lenkakravcova
13. apr 2025

@maca1984 vďaka za prezdielanie fotky z môjho obchodu 😂 Čierny ale neodporúčam na leto. Predsa len tam to potom viac opáli okolo očí. Keď tak už niečo takéto svetlejšie 😄

maca1984
13. apr 2025

@lenkakravcova 🤣🤣 nie je zač

krasneleto
13. apr 2025

Máš dve možnosti,buď sa nevystavovat slnku alebo s poriadnym opalovakom s vysokým SPF. S malinovym olejom sa akurát tak pekne species

elviku11
13. apr 2025

@rennata2 keď sa nechcem opáliť, nosím široké ľanové svetle dlhé oblečenie. Fakt v tom nie je tak teplo, lebo to dobre prefukuje.

simsalabim
13. apr 2025

@trema a este klobuk so sirokou strieskou.

kiki68
13. apr 2025

Za mna dlhsie rukavy na obleceni, sirsi klobuk, s tym sa velmi nemas sancu opalit.

natalka13
13. apr 2025

Malinovy olej je prirodne spf ale nie dostacujuce. Jedine ak mas fakt tmavu plet nespalis sa a nepotrebujes ziadne spf.

rennata2
autor
17. apr 2025

@anavixy hlúpejšia si zrejme ty, keď sa navážaš do cudzích ľudí. Ale chápem, máš prázdny život, žiadne poriadne životné smerovanie, vzdelanie zrejme minimálne a odbavuješ sa na internete. To je vlastne obdoba toho, keď niekto chodí po krčmách 😉

anavixy
17. apr 2025

@rennata2 🤣🤣🤣🤣🤣🤣♥️