Recenzie a skúsenosti s vankúšom proti vráskam
Dobrý deň milé žienky. Chcem sa opýtať na recenzie tých, ktoré máte skúsenosti s vankúšom ktorý je tvarovaný aby nevznikali ležaním vrásky. Našla som jeden ale ten stojí viac ako 300€ čo je pre mňa šialená cena tak som samozrejme našla aj cenovo lacnejšie ale niesom si istá či sú fajn kvalitou. Budem rada ak mi tu zanecháte pozitívne tak ja negatívne recenzie na daný produkt a môžte pridať aj link odkiaľ ste objednávali. Ďakujem vám krásne a pekný deň prajem ❤️😊
@lubka_001 nie vankúš, ale návliečky z hodvábu...počula som, skúsenosť nemám.
@rakywanda mám hodvábne návliečky a teda rozdiel vidím či na pleti či na vlasoch...treba skúsiť, je to drahšie ale vydrží ti to, rovnako hodvábne gumičky na vlasy...pozor nie saténové...veľký rozdiel, kúpiš na feelthesilk
Ja už spim len na hodvábe
@oceanahory prirodzené starnutie nevieme zastaviť, ale vieme ho spomaliť. Čiže pre niekoho bude mať zmysel spanie na vankúši a starostlivosť, aj keď áno, nie je to gro, lebo to je genetika 🙂 a verím tomu, že mnohé ženy po zákrokoch aj spia na týchto vánkušoch.
@drews_beauty prosím ťa, kde viem najlepšie kúpiť vankúš? Idem kupit ďakujem, prosím ip
@drews_beauty prosím ťa, kde viem najlepšie kúpiť vankúš? Idem kupit ďakujem, prosím ip
@marcellka32 ahoj, kupila si si nakoniec ten vankus? Si s ním spokojná? A ako dlho trvalo kym si si na neho zvykla? 🙂 vďaka za info 🙂
@marcellka32 ahoj, kupila si si nakoniec ten vankus? Si s ním spokojná? A ako dlho trvalo kym si si na neho zvykla? 🙂 vďaka za info 🙂
@evaachesa áno mám, aj s hodvabnou návliečkou, zvykla som si za týždeň
@evaachesa áno mám, aj s hodvabnou návliečkou, zvykla som si za týždeň
@marcellka32 super a ktory presne mas? Pozeram ze maju viac druhou, obzeram ten s obsahom medi (skin defende). A obliecku mas original od nich alebo z klubu prázdnych penazenok? Lebo z toho klubu mam návliečky tak ze ci do nich v pohode vojde. Vdaka. 🙂
@marcellka32 super a ktory presne mas? Pozeram ze maju viac druhou, obzeram ten s obsahom medi (skin defende). A obliecku mas original od nich alebo z klubu prázdnych penazenok? Lebo z toho klubu mam návliečky tak ze ci do nich v pohode vojde. Vdaka. 🙂
@evaachesa Omnia hyalurón s originál návliečkou
@evaachesa Omnia hyalurón s originál návliečkou
@marcellka32 dakujem 🙂

@nynia zaujimave pretoze mne jedna vraska medzi obocim a nosom vznika prave lezanim 🤨 vzdy ked rano vstanem je najvyraznejsia a cez den sa postupne ,,strati". Takze mozne to je 🤷