icon

Skutočne potrebujeme sedem prípravkov na pleť na noc?

12. feb 2026

Nedávno som videla video jednej ženy ktorá si pred spaním na tvár dávala asi 7 prípravkov.vazne je toto všetko potrebné?robíte to niektorá?však to musí zabrať strašne veľa času

anonym_a7d35b
14. feb 2026

Ja ked som si to tu precitala tak sa vidim ako posledny flakac. Rano umyjem tvar, nanesem krem (spf) a makeup, vecer odlicim tvar a nanesem olej. 1x tyzdenne maska.
Inak myslim, ze pokial sa bavime o tom, ako sa vyhnut vraskam tak klucova je strava, sport, oddych a spanok ☺️

jablkovastrudla
14. feb 2026
@petamich

@anonym_edd260 aky zmysel maju tieto agresivne komentare? ved sa pokojne umyvaj len rannou rosou, ak si myslis, ze to je pre teba to spravne a to ti vyhovuje a ostatnych nechaj nech si na tvar daju co uznaju za vhodne 🤷‍♀️ trosku tolerancie by to chcelo

@petamich tiez nerozumiem tomu zosmiesnovaniu. Moja kamaratka nepouziva absolutne nic a ja sa necitim ako lepsi clovek ona. Ona si da spf maximalne na dovolenke. A ona nema potrebujem ma zhadzovat a tvari sa ze ma lepsie nastavene priority. Kriste pane zeny

ibatanecnica
14. feb 2026

@anonym_autor kedze sa nemalujem. Mam alergiu asi na vsetku dekor.kozmetiku tak vecer.pouzijem cistiacu emulziu. Pred tym tak 2x do tyzdna masku. Potom dam toner serum- striedam rerinol a C- ko a bud olej a nasleduje kratka masaz alebo krem + ocny krem. Rano iba umyjem vodou dam toner serum a krem s OF. Mam 50 a teraz mi zacinaju drobne vrasky.

anonym_ec2b3a
14. feb 2026
@jablkovastrudla

@petamich tiez nerozumiem tomu zosmiesnovaniu. Moja kamaratka nepouziva absolutne nic a ja sa necitim ako lepsi clovek ona. Ona si da spf maximalne na dovolenke. A ona nema potrebujem ma zhadzovat a tvari sa ze ma lepsie nastavene priority. Kriste pane zeny

@jablkovastrudla lebo to je tu narodny sport. Ktora viac zhodi tu druhu, vyhrava 😆
Minule som nazrela do temy o navsteve kozmetiky, nechtov a kadernicky. Skoro mi oci vyliezli z jamiek (nieco velmi podobne v tomto duchu. Co najviac zhovadit tie, co tieto sluzby vyuzivaju 🤷‍♀️)

marcellka32
14. feb 2026

Ja sem už dám posledný koment: je na každej, koľko si toho dáva na tvár, či ja 5 krokov a druhá nič....ale nebudem vypisovať ako bude niekto vyzerať v truhle a podobne sprostosti, je to úbohé z vašej strany

blanblan
14. feb 2026

@anonym_f24e20 to som asi fakt nemala a fungujem. A myslela som to vo všeobecnosti nie len na kozmetiku. Celkom ma fascinuje ako dobrým marketingom dokážeme vytvoriť potrebu, niekedy aj absurdnú.

anonym_d9f201
14. feb 2026

@anonym_autor nie. Ale z čoho by potom žili kozmetické firmy, ze?

anonym_e80b73
14. feb 2026
@jablkovastrudla

@jablkovastrudla patris teda do skupiny tzv.uzmierovacov,ktori si zas myslia ze su lepsi ako my co sa hadame,lebo su so vsetkymi zadobre
Ja ich volam nazorovi impotenti, ktori konflikty nemaju ale su zatuchnuti lebo v ich zivote sa nic nehybe🙂

anonym_30dc25
14. feb 2026
@malalienka85

Na odličenie 3 pripravky, potom toner, serum, ocne serum, krem, serum na mihlanice rano cistacia pena, toner, serum krem, kofeinove ocne serum, spf-ko alebo bb cream s SPF, 2 x tyzdenne maska, 2 x tyzdenne peeling s retinolom mam 40 r. a plet vo velmi dobrom stave vrásky tam sú samozrejme primerane k veku a k tomu kolko sa smejem kazdy den ale plet je bez akne, pekne leskla ale nie mastna, žiadne pigmentove škvrny aj bez makeupu vyzera dobre. ja som si od mlada dávala záležat pretože ma to velmi bavi rada skusam nove veci ale mam už dobru rotinu vytvorenu za tie roky a vidime že pleti to prospieva.

@malalienka85 fiha,riadne.Skor by som povedala,ze to pleť zatazuje

jablkovastrudla
14. feb 2026
@anonym_e80b73

@jablkovastrudla patris teda do skupiny tzv.uzmierovacov,ktori si zas myslia ze su lepsi ako my co sa hadame,lebo su so vsetkymi zadobre
Ja ich volam nazorovi impotenti, ktori konflikty nemaju ale su zatuchnuti lebo v ich zivote sa nic nehybe🙂

@anonym_e80b73 urcite nie, len nerozumiem tej potrebe zhadzovat ludi lebo robia nieco inak ako ja. Teraz sa citis lepsie ked si kopla?

jablkovastrudla
14. feb 2026
@anonym_ec2b3a

@jablkovastrudla lebo to je tu narodny sport. Ktora viac zhodi tu druhu, vyhrava 😆
Minule som nazrela do temy o navsteve kozmetiky, nechtov a kadernicky. Skoro mi oci vyliezli z jamiek (nieco velmi podobne v tomto duchu. Co najviac zhovadit tie, co tieto sluzby vyuzivaju 🤷‍♀️)

@anonym_ec2b3a ja taketo temu ani neotvaram, naco? Ku kadernicke chodim raz za par mesiacov iba kvoli strihu, vlasy si nefarbim. nechty si nelakujem, solarko a umele mihalnice idu tiez mimo mna. Tiez uz mam pocit ze sa sem pridy zeny vyventilovat zo svojho zivota a iba si kopnut. Normalne mi chyba ked sa tu ludia hadali iba kvoli ockovaniu 🙄

anonym_ec2b3a
14. feb 2026
@anonym_e80b73

@anonym_e80b73 aha, cize ked niekto nema zaujem druheho zosmiesnovat, zhadzovat a honkat si na nom svoje ego, je nazorovy impotent? Velmi zaujimava zivotna filozofia veru…
Vies o tom, ze nazor, postoj, argumenty sa daju vyjadrit aj bez zhadzovania druhej strany? Ze aj hadky a konflikty sa daju viest s istou davkou inteligencie a bez nadradenosti?
Nikto nie je horsi a lepsi. Kazdy sme nejaky. Treba to len a len respektovat a niekedy sa zamysliet, ci to co chcem povedat/napisat by sa pacilo mne, keby mi to niekto povedal/napisal

anonym_d9f201
14. feb 2026
anonym_7e3cc1
14. feb 2026

@anonym_d9f201 blbe je, ze tato 50nicka vyzera ako zachovala 60nicka. Fakt blbe

anonym_d30c4c
14. feb 2026

@anonym_autor Myslim, ze to vobec nie je ani potrebne, ani nutne, ide len o usilie obchodnikov zarobit na ludskej tuzbe po mladosti a krase

cecilia29
14. feb 2026

Ja si dám tak maximálne pleťovú vodu :D aaaa sem tam krém a ešte viac sem tam sérum :D mam 35

hopatko
14. feb 2026

V dobre internetov, vedy a vyskumu je spochybnovanie ucinku napr retinolu, antioxidantov a SPF na kvalitu pleti na urovni plochej zeme a kukurice od Kotlara.

anonym_edd260
14. feb 2026
@petamich

@anonym_edd260 aky zmysel maju tieto agresivne komentare? ved sa pokojne umyvaj len rannou rosou, ak si myslis, ze to je pre teba to spravne a to ti vyhovuje a ostatnych nechaj nech si na tvar daju co uznaju za vhodne 🤷‍♀️ trosku tolerancie by to chcelo

@petamich aká agresia? To bola len otázka. A áno, kľudne sa môžem umývať v rannej rose, ja sa starnúť nebojím. 🫶

malalienka85
14. feb 2026
@anonym_30dc25

@malalienka85 fiha,riadne.Skor by som povedala,ze to pleť zatazuje

@anonym_30dc25 moju vobec

maminkadeticiek
14. feb 2026
@anonym_d168b3

A hlavne zaplni pory a pokozka nedycha. Chore baby, myslia, ze sa tym vyhnu vraskam 😅

@anonym_d168b3 Nazor z dob mojich rodicov 😁

maminkadeticiek
14. feb 2026

Ja pouzivam 4 krokovu vecernu skin care.Niektore kroky som proste vyluvila lebo som nevidela efekt,ale v tomto efekt vidim velmi dibry.Vlastne s odlicovacom 5 😁

anonym_30dc25
14. feb 2026
@malalienka85

@anonym_30dc25 moju vobec

@malalienka85 neverim.ved taky nanos kremov...ale však,každý ako chce

malalienka85
14. feb 2026
@anonym_30dc25

@malalienka85 neverim.ved taky nanos kremov...ale však,každý ako chce

@anonym_30dc25 never je mi to úplne jedno ja tiež neverím že z používania ničoho máš peknu pleť a moze ti to byt úplne ukradnuté.

anonym_30dc25
14. feb 2026
@malalienka85

@anonym_30dc25 never je mi to úplne jedno ja tiež neverím že z používania ničoho máš peknu pleť a moze ti to byt úplne ukradnuté.

@malalienka85 ver mi mam ju peknú,a to používam toho minimum

malalienka85
14. feb 2026
@anonym_30dc25

@malalienka85 ver mi mam ju peknú,a to používam toho minimum

@anonym_30dc25 mne je totálne jedno čo používaš a akú máš z toho pleť ja viem čo prospieva mne a nikto ma nebude presviedčať že to tak určite nie je ako ozaj sa trosku zamyslí nad sebou ty rob ako ty uznáš za vhodne a nestaraj sa do druhých ľudí a nepresviedčaj o svojej pravde lebo je to tvoja pravda. Moja pravda je iná a nikomu ju nevnucujem…. Kristova noho 🙄

anonym_30dc25
14. feb 2026
@malalienka85

@anonym_30dc25 mne je totálne jedno čo používaš a akú máš z toho pleť ja viem čo prospieva mne a nikto ma nebude presviedčať že to tak určite nie je ako ozaj sa trosku zamyslí nad sebou ty rob ako ty uznáš za vhodne a nestaraj sa do druhých ľudí a nepresviedčaj o svojej pravde lebo je to tvoja pravda. Moja pravda je iná a nikomu ju nevnucujem…. Kristova noho 🙄

@malalienka85 nepresvedčiam,vravím ako to mam ja...tiež mi to je fuk

anonym_8d07b5
14. feb 2026
@anonym_bdcc15

@anonym_autor Nie je to potrebné. Je to len instagramová móda. Používam lacné krémy z Lidla alebo z Teta drogérie. Pleť tip top a to mám dávno po 40-ke.

@anonym_bdcc15 a kto píše, že dobrá rutina na pleť sa nemôže skladať z lacných výrobkov? Ja drahú kozmetiku tiež nepoužívam. Jediné, do čoho investujem je spf.
Aká instagramova móda 🙈 😅 práveže veľa žien tam propaguje práve tú lacnejšiu, dostupnú kozmetiku.

anonym_ec2dc5
15. feb 2026

Prosím? Ja vek nad 50, sucha pokožka. Aký retinol a je vobec pre mňa vhodný? Alebo odporučte mi nejaké produkty. Dakujem pekne

anonym_07e58c
15. feb 2026

@anonym_autor ja si dávam toner, serum, krém pod oči a krém .. len to vidíte možno aj s tým čistením že prv čistia olejom potom penou atd .. ale toto za mna úplne stačí

autor
15. feb 2026

Ktorá kórejská kozmetika nieje moc parfumovaná?lebo úprimne ja mám najradšej baleu čo sa tohoto týka