Správna starostlivosť o citlivú pleť. Pomôžte zvoliť vhodné produkty.
Ahojte baby, je tu niekto kto sa vyzná do kozmetiky ? Vedel by si pomôcť nastaviť správnu skincare ? Nič zložité nechcem, len potrebujem pomôcť, pretože moja pleť je veľmi citlivá. Ďakujem.
Súhlasím s komentárom vyššie. Dosť dlho mi trvalo aby som si našla " svoje" produkty a nastavila si svoju vlastnú scinkare rutinu čo mi sedí.
no ja mám tiež citlivu pleť ale zároveň aj kombinovanú, mastnejšiu a to je teda výhra ozaj v lote čo ti poviem síce nemám skoro nijake vrásky a starnem pomalšie ale aj tak😆 takže toto je najhoršie ak máš takéto kombá.Ale všeobecne používam všetko hlavne na citlivú pleť nie na suchu citlivu lebo to by sa ešte viac leskla ako psovi gule.A kolkrát mi nesadne ani tá z lekarne čo je ozaj na citlivú pleť hypoalergenna a obyčajna nivea mi sadne na citlivku myslim micelarka teraz čo som skúšala najnovšie tá fialová..pričom garnier na citlivú ružová mi nesedel absolutne len pod krém ale keď som sa ním čisto len odličila a ďalej nedala nič nedala katastrofa.To je beh na ozaj dlhu trať.To si treba uvedomiť.Ja potom tie produkty čo mi nesadnu buď s niekym vymieňam alebo posúvam ďalej v rodine aby som nebola stratova lebo do toho naleješ pri skúšani fakt vela peňazi.Takže ak máš citlivú skúšaj len tento rad.A postupne sa rokmi alebo mesiacmi dopracuješ k tomu čo ti bude sedieť 😊
Ak máš citlivú pleť tak neodporúčam skúšať doradu prípravky z drogérie...ale prípravky z lekárne, rada LA roche posay cica je na citlivú pleť
Ďakujem baby, viem, že to je náročné, len ja som skúšala už naozaj všeličo a už neviem čo skúsiť.
Mám proste velmi citlivu pleť, z bar čoho sa mi spravia červené fľaky, pupáky. Naposledy som skúsila farmasi a to mi tiež úplne zhoršilo pleť.
Po akej dobe skúsas niečo nové?lebo problém môže byť aj to ak skúsas každú chvíľu niečo iné. Hlavne u citlivej pleti. Vidím to na dcere.Ja by som sa poradila s dermatologičkou. La Roche posay je na citlivú pleť. Avenue tiež. Alebo aj Mustella či bioderma
Ďakujem baby, viem, že to je náročné, len ja som skúšala už naozaj všeličo a už neviem čo skúsiť.
Mám proste velmi citlivu pleť, z bar čoho sa mi spravia červené fľaky, pupáky. Naposledy som skúsila farmasi a to mi tiež úplne zhoršilo pleť.
@anonym_autor môžem sa opýtať čo si mala od Farmasi?

Správna skincare nie je univerzálne pre každého to isté. Sú ženy čo je pre nich správna skin care nivea krém, sú iné co používajú 10 kórejských prípravkov a budú tvrdiť ze to je to správne. Ďalšie ženy používajú jeden hydratačný krém a spf a budú tvrdiť ze takto sa to musí. Každá mame inú pleť a iné produkty nám vyhovujú. Ja napr som našla spf až na 10x. Skúšala som nič nesedelo drobilo sa to vzdala som to rok aj niečo som nepoužívala žiadne. Kým som našla stalo to času aj peňazí. Veľa žien ti povie ze musíš si na noc dávať retinol. Skúsila som viac typov proste z neho slepnem a brutálne mi vysychaju oči aj keď si dám očný krém a retinol si nedávam blízko k očiam. Pre niekoho must have pre mňa úplná blbosť. Musíš skúšať sama čo ti sadne