icon

Tetovanie dievčat a žien

16. sep 2025

Aký máte názor na tetovanie dievčat a žien? Viem, že je to dnes v móde, ale myslím tým tetovanie vo väčšom rozsahu, napríklad celá ruka farebne tetovaná, dekolt, chrbát, noha a podobne. Myslíte si, že takéto dievčatá majú iné zmýšľanie ako tie, ktoré sa tomuto vyhýbajú? Aké máte skúsenosti? Sú Vaše dcéry takto potetované, prípadne Vy, čo máte tetovanie, neoľutovali ste to po rokoch?

Strana
z5
anonym_74c55b
16. sep 2025

@anonym_autor nech si každý nosí / robí so svojím telom čo chce ✌️

diewcatqoo
16. sep 2025

Nepaci sa mi to. Ale je to kazdeho volba. Im sa to asi paci, ked si to dali. Ci maju ine zmyslanie, tak to neviem. Poznam vela ludi, ktori tetovanie maju a su v pohode. Kamoska je taterka a chodia za nou aj ludia v dochodkovom veku.

majlo1234
16. sep 2025

Mam tetovania a som v poriadku celkom, dala som si ich, lebo sa mi pacili, niektore ako spomienku.

lindous
16. sep 2025

Ja mám jedno menšie tetovanie, ale mám mnoho kamošiek potetovaných celých, aj nepotetovaných vôbec a so všetkými si rovnako dobre rozumiem, pritom každá sme v niečom iná, lebo to je úplne normálne a určite to neurčujú tetovania... jediné čo môžem povedať je, že často viac inklinujú k umeniu 🙂 na nich sa mi to páči, patrí to k nim, ich štýlu, ale ja osobne by som také nechcela... čo si predstavuješ pod tým či "inak zmýšľajú"??

tiezjedna
16. sep 2025

mne sa to nepáči, osobne by som si tetovanie nedala, hoci som chvíľu o ňom uvažovala. Ale rozhodne si nemyslím, že by potetované ženy premýšľali inak. Až na nejaké výnimky, ktoré sú celkovo hodené inak, aj bez tetovania😉

anonym_c520dd
16. sep 2025

Mám celý rukáv, lopatky a stehno, tetujem sa už vyše 10 rokov a nikdy som svoje tetovanie neľutovala a ľutovať nikdy nebudem. Nikdy som si nedala blbosť, všetko má pre mňa význam, ale neodcudzujem ani nikoho, kto si dá tetovanie len preto, že sa mu páči, aj bez nejakej hlbokej myšlienky. Tetovanie spojovat s nejakým zmýšľaním akurát tak vypovedá niečo o tebe, nie o ľuďoch s tetovaním. Asi toľko k tomu...

autumn1
16. sep 2025

Myslím, že to s pohlavím nesúvisí. Ale niekomu sa vyslovene hodia, niekomu nie. Nemám nič proti aj napriek tomu, že ja by som si ich nikdy nedala.

autor
16. sep 2025
@lindous

Ja mám jedno menšie tetovanie, ale mám mnoho kamošiek potetovaných celých, aj nepotetovaných vôbec a so všetkými si rovnako dobre rozumiem, pritom každá sme v niečom iná, lebo to je úplne normálne a určite to neurčujú tetovania... jediné čo môžem povedať je, že často viac inklinujú k umeniu 🙂 na nich sa mi to páči, patrí to k nim, ich štýlu, ale ja osobne by som také nechcela... čo si predstavuješ pod tým či "inak zmýšľajú"??

@lindous Myslela som to tak, či nie sú veľmi zamerané na seba, svoje telo, samoľúbe, či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky, či nebudú stále riešiť len to, ako vyzerajú... Neviem, či som sa dobre vyjadrila...

226lenka
16. sep 2025

Mne sa tetovanie nepáči nielen na ženách, ale ani na mužoch. A zvlášť sa mi nepáči tetovanie na tvári a krku. To je pre mňa jeden hnus.

lindous
16. sep 2025
@anonym_autor

@lindous Myslela som to tak, či nie sú veľmi zamerané na seba, svoje telo, samoľúbe, či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky, či nebudú stále riešiť len to, ako vyzerajú... Neviem, či som sa dobre vyjadrila...

@anonym_autor tak o tomto tetovania nič, ale fakt že vôbec nič, určite nehovoria...

pikachu999
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto nemá s tetovaním nič 🙂

autor
16. sep 2025
@226lenka

Mne sa tetovanie nepáči nielen na ženách, ale ani na mužoch. A zvlášť sa mi nepáči tetovanie na tvári a krku. To je pre mňa jeden hnus.

@226lenka Ani mne nie, NIKDY by som sa nedala tetovať. Takisto sa mi to nepáči všeobecne, ani na mužoch.

anonym_c520dd
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ty si veľmi nešťastná žena s takou mienkou, je mi ťa ľúto...

anonym_74c55b
16. sep 2025
@226lenka

@226lenka tvár krk sa nepáči ani mne veru

anonym_55ec7d
16. sep 2025

@anonym_autor vyzerá to strašne a robia to len socky. Prípadne ešte pubertiaci z rebélie, ktorí to potom v dospelosti ľutujú.

lucylaw
16. sep 2025

Mám 39 rokov,som potetovaná,prvé tetovanie som si dala,keď som mala 24,žiadne tetovanie neľutujem,som matka starajúca sa sama o syna a celú domácnosť,varím,upratujem,nakupujem,zabezpečujem kompletný chod svojho aj synovho života a syn sa tvári spokojne..Stačí ti to ako odpoveď?

anonym_c520dd
16. sep 2025
@lucylaw

Mám 39 rokov,som potetovaná,prvé tetovanie som si dala,keď som mala 24,žiadne tetovanie neľutujem,som matka starajúca sa sama o syna a celú domácnosť,varím,upratujem,nakupujem,zabezpečujem kompletný chod svojho aj synovho života a syn sa tvári spokojne..Stačí ti to ako odpoveď?

@lucylaw nebude jej to stačiť, lebo je to zakomplexovaná žena, ktorá si už dávno spravila mienku a prišla sem urážať ženy s tetovaniami.

autor
16. sep 2025
@pikachu999

@anonym_autor toto nemá s tetovaním nič 🙂

@pikachu999 Viem, že toto nie je hlavné kritérium, asi som sa nejasne vyjadrila... Aj netetované nemusia byť dobré maminy a naopak...

autor
16. sep 2025
@anonym_c520dd

@anonym_autor tak ty si veľmi nešťastná žena s takou mienkou, je mi ťa ľúto...

@anonym_c520dd Nepochopila si a nešťastná teda nie som našťastie vôbec, len mám príklady z okolia

viestta
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to aka bude zena manzelka, matka, gazdinka, zamestnakyna, suseda... vobec nezalezi od toho kolko % koze ma potetovanej. Zastavam nazor, nech si kazdy robi ako jemu najlepsie vyhovuje. Aj co sa tetovania tyka a aj toho ostaneho, vratane "funkcii", ktore sa od zeny ocakavaju.

autor
16. sep 2025
@anonym_c520dd

@lucylaw nebude jej to stačiť, lebo je to zakomplexovaná žena, ktorá si už dávno spravila mienku a prišla sem urážať ženy s tetovaniami.

@anonym_c520dd Kde som také ženy urazila? Asi máš komplexy ty, podľa toho, čo píšeš.

anonym_c520dd
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c520dd Kde som také ženy urazila? Asi máš komplexy ty, podľa toho, čo píšeš.

@anonym_autor "Myslela som to tak, či nie sú veľmi zamerané na seba, svoje telo, samoľúbe, či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky, či nebudú stále riešiť len to, ako vyzerajú.."

Prosím? Tak ty radšej nemyslí...

autor
16. sep 2025
@anonym_c520dd

@anonym_autor "Myslela som to tak, či nie sú veľmi zamerané na seba, svoje telo, samoľúbe, či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky, či nebudú stále riešiť len to, ako vyzerajú.."

Prosím? Tak ty radšej nemyslí...

@anonym_c520dd Ty radšej neodpovedaj, keď chceš len urážať.

evcagabi
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preboha, toto je co za uvahu. Nepoznam osobne zensku, co by sa pred babom viac zaujimala o vzhlad ako ja. Doslova som nim bola posadnuta, aj tetovania mam a po narodeni dietata ten vzhlad siel zatial do ustrania, sem tam som doslova na prechadzke s kocarom ako taka metla a mam to uplne u riti - taka by som sa ani doma nezdrzovala pred babom no aj tak sa teraz citim fajn. Raz sa k tomu prehnanemu staraniu sa o seba vratim a ked dokojim, naklusem na dalsie tetovanie 🙄

anonym_47ac57
16. sep 2025

myslím si, že tetovania sú pre námorníkov. ak je žena námorníčka, tak jej to pristane.

anonym_74612c
16. sep 2025

@anonym_autor Toto už nezachrániš, spýtala si sa proste úplne blbo a miešaš piate cez deviate veci, ktoré spolu vôbec nesúvisia. Neviem, trápi ťa toto aj pri ženách s inými estetickými úpravami? Plastickými operáciami, napichanými perami, nafarbenými vlasmi, spravenými nechtami? Alebo na základe čoho všetkého súdiš ľudí a schopnosť žien byť dobrou gazdinou? Prečo vôbec musí byť žena dobrá gazdina?

anonym_c520dd
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c520dd Ty radšej neodpovedaj, keď chceš len urážať.

@anonym_autor jediný, kto tu začal urážať, si ty. Už to nezachrániš...

autor
16. sep 2025
@anonym_c520dd

Mám celý rukáv, lopatky a stehno, tetujem sa už vyše 10 rokov a nikdy som svoje tetovanie neľutovala a ľutovať nikdy nebudem. Nikdy som si nedala blbosť, všetko má pre mňa význam, ale neodcudzujem ani nikoho, kto si dá tetovanie len preto, že sa mu páči, aj bez nejakej hlbokej myšlienky. Tetovanie spojovat s nejakým zmýšľaním akurát tak vypovedá niečo o tebe, nie o ľuďoch s tetovaním. Asi toľko k tomu...

@anonym_c520dd Mne je teba ľúto, prepáč...

anonym_c520dd
16. sep 2025
@anonym_74612c

@anonym_autor Toto už nezachrániš, spýtala si sa proste úplne blbo a miešaš piate cez deviate veci, ktoré spolu vôbec nesúvisia. Neviem, trápi ťa toto aj pri ženách s inými estetickými úpravami? Plastickými operáciami, napichanými perami, nafarbenými vlasmi, spravenými nechtami? Alebo na základe čoho všetkého súdiš ľudí a schopnosť žien byť dobrou gazdinou? Prečo vôbec musí byť žena dobrá gazdina?

@anonym_74612c má podupané sebavedomie alebo jej manžel pokukuje po potetovaných, inak by tu nesplietala takéto kraviny... Nešťastná žena to je

anonym_c520dd
16. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_c520dd Mne je teba ľúto, prepáč...

@anonym_autor daj sa liečiť s takými názormi....

Strana
z5