Tetovanie dievčat a žien
Aký máte názor na tetovanie dievčat a žien? Viem, že je to dnes v móde, ale myslím tým tetovanie vo väčšom rozsahu, napríklad celá ruka farebne tetovaná, dekolt, chrbát, noha a podobne. Myslíte si, že takéto dievčatá majú iné zmýšľanie ako tie, ktoré sa tomuto vyhýbajú? Aké máte skúsenosti? Sú Vaše dcéry takto potetované, prípadne Vy, čo máte tetovanie, neoľutovali ste to po rokoch?
Buď je toto troll alebo veľmi nešťastná bytosť, keď musí súdiť ženy podľa tetovania 🙄 nech si dáva každý čo chce, to aký je človek, nemá s tetovaním nič spoločné.
ja som bola prekvapená, stretlo sa nás na lodi 30 osôb z rôznych štátov a rôzne vekové kategórie, po kúpaní sme sa bavili o tetovaní lebo sme nikoho nevideli že by mal tetovanie a vysvitlo ozaj že nikto z tejto spoločnosti nie je tetovaný, to sa ešte nikdy nestalo
@anonym_c520dd už tu prestaň zbytočne urážať, týmto len ukazujes že tá zakomplexovana chudera si jedine len ty. A tvoj manžel je ten, kto pokukuje po iných. A nevieš ako ďalej, tak kopes nohami a urazas iných.
Mne sa to nepáči.
Ale je mi úplne jedno, či niekto iný má tetovanie.
@lindous Myslela som to tak, či nie sú veľmi zamerané na seba, svoje telo, samoľúbe, či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky, či nebudú stále riešiť len to, ako vyzerajú... Neviem, či som sa dobre vyjadrila...
@anonym_autor akoze zivotnou naplnou zeny ma byt to, ze je dobra gazdinka, manzelka, matka?? No dufam nemas deti, lebo ak toto vtlkas do hlavy svojej dcere, nech sa hlavne okolo hrncov, plienok a muza toci, alebo synacika vedies k tomu, ze je stredobod vesmiru a zena sa ma onho starat, tak dakujem pekne…
A niektore tetovania sa mi pacia, niektore nie. A potetovani sme doma vsetci, aj dcera. Nic to nevypoveda o tom aki sme (mozno trpezlivi a odolni, ked vydrzime 8hod sediet / lezat pod tetovacim strojcekom? 😂), za to tvoj nazor, ze zena ma byt hlavne dobra gazdinka, manzelka a matka o tebe vypoveda viac nez dost.
@anonym_c520dd Ty radšej neodpovedaj, keď chceš len urážať.
@anonym_autor nezduvaj sa, ty si zacala filozofovanim o tom, ze potetovana zena nie je zena ako ma byt, teda zena, ktora mozno nenaplni vsetky funkcie, ktore sa od nej ocakavaju. Veci sa maju tak, ze nanaplnit ich moze aj nepotetovana a na druhej strane ta s tetovanim moze byt prefektna v kazdom ohlade. Takze ak zacnes kontroverznu temu, mala by si ocakavat, ze sa to moze obratiti aj proti tebe a aj s tym, ze nebudu s tebou suhlasit, pretoze tvoje uvahy sa vybrali divnym smerom.
@anonym_autor vyzerá to strašne a robia to len socky. Prípadne ešte pubertiaci z rebélie, ktorí to potom v dospelosti ľutujú.
@anonym_55ec7d socky znamená čo
Mimochodom, tetovane ženy sú hnus, najmä v takej 60ke,ked už majú scvrknutu kožu, no fuj.
myslím si, že tetovania sú pre námorníkov. ak je žena námorníčka, tak jej to pristane.
@anonym_47ac57 🤣🤣🤣🤣🤣
Mimochodom, tetovane ženy sú hnus, najmä v takej 60ke,ked už majú scvrknutu kožu, no fuj.
@anonym_30a34a moja mama ma sedemdesiat a nemá scvrknutu kožu
@anonym_c520dd už tu prestaň zbytočne urážať, týmto len ukazujes že tá zakomplexovana chudera si jedine len ty. A tvoj manžel je ten, kto pokukuje po iných. A nevieš ako ďalej, tak kopes nohami a urazas iných.
@anonym_30a34a aj teba podvádza manžel s takými? 😄 Tak už chápem tú zášť a agresiu... 🤭
@anonym_autor mne sa veľké tetovania na ženách nepacia a nikdy by som si takto telo "nezdobila". Malé tetovania sa mi páčia. Poznám ženy, ktoré majú veľké a výrazne tetovania, sú to milé ženy, zmýšľanie majú podobné môjmu, mám aj dosť známych s takýmto tetovanim a nejako nevidím rozdiel medzi nimi a ženami,.ktoré tetovanie nemajú. Starajú sa o deti, domácnosť, majú mužov a aj prácu. Normálne ženy. Teda tie, ktoré poznám ja.
Tetovanie vidavam najma na ludoch vo veku 25-35 rokov, a mam pocit, ze u ludi pod 20 tento trend ide postupne do uzadia.
Prvykrat som videla tetovanie ked som bola mala na jednom ujovi, co byval vo vedlajsej ulici ako sme mali rodicovsky dom, sepkalo sa o ñom, ze bol vo vazeni a ze je kriminalnik. Ked som sa prestahovala do Spain a zacala pracovat v hoteli na recepcii (je tomu cez 25 rokov), ked som videla nejakych Anglicanov s tetovanim, moje predsudky mi sepkali, ze asi boli v base😁. Potom som prisla na to, ze ich bolo najviac pocas letnych prazdnin, ked mali fabriky dovolenky, tak som si to spojila s nizsou vrstvou obyvatelstva.
Odvtedy pretieklo vela vody, tetovanie ma kde-kto, a vobec sa nepozeram na takychto ludi inak, len mne osobne sa to nepaci, resp. nikdy by som si to nedala, ale je to kazdeho osobna vec.
Osobne by som ziadne nechcela … nemam ani trpezlivost, nemam rada bolest a dalsich xy dovodov. Niektorym sa hodi, u niektorych sa mi nepacia. kazdy nech sa pokresli ako chce, s charakterom to nema nic spolocne.
@anonym_autor nezduvaj sa, ty si zacala filozofovanim o tom, ze potetovana zena nie je zena ako ma byt, teda zena, ktora mozno nenaplni vsetky funkcie, ktore sa od nej ocakavaju. Veci sa maju tak, ze nanaplnit ich moze aj nepotetovana a na druhej strane ta s tetovanim moze byt prefektna v kazdom ohlade. Takze ak zacnes kontroverznu temu, mala by si ocakavat, ze sa to moze obratiti aj proti tebe a aj s tym, ze nebudu s tebou suhlasit, pretoze tvoje uvahy sa vybrali divnym smerom.
@viestta ona nemusí mať ani tetovanie a už ukázala svoj pokrivený charakter svojim filozofovaním o potetovaných ženách
@anonym_55ec7d socky znamená čo
@minenkaa osoby z nižšej sociálnej vrstvy
@minenkaa osoby z nižšej sociálnej vrstvy
@anonym_55ec7d osoby z nižšej sociálnej vrstvy by nemali na tetovanie v salóne, ktoré stojí niekoľko stovky eur. Takže by si sa mala naučiť pomenovávať veci.... Alebo radšej nepisat nič. Niekedy je mlčati zlato...
@anonym_55ec7d osoby z nižšej sociálnej vrstvy by nemali na tetovanie v salóne, ktoré stojí niekoľko stovky eur. Takže by si sa mala naučiť pomenovávať veci.... Alebo radšej nepisat nič. Niekedy je mlčati zlato...
@anonym_c520dd osoby z nižšej sociálnej vrstvy, ktoré sa hrajú na niekoho, kto na to má. Ten, kto na to má a pochádza z vyššej sociálnej vrstvy, si tetovanie nedá na pol tela.
@anonym_c520dd osoby z nižšej sociálnej vrstvy, ktoré sa hrajú na niekoho, kto na to má. Ten, kto na to má a pochádza z vyššej sociálnej vrstvy, si tetovanie nedá na pol tela.
@anonym_55ec7d vidím, že aj zmýšľanie máš jednoduché tak ako aj tvoja mienka. Nevadí, i takí musia byť... Takže všetci potetovaní umelci, speváci atď sa len na vyššiu vrstvu hrajú. Aha... Okej. Dnes je to zase samí mudrc na MK.
@anonym_c520dd ale ľudia nižšej sociálnej vrstvy, ktorí zbohatli, zostávajú ľuďmi nižšej sociálnej vrstvy. len teraz majú peniaze na zlate sperky, SUV, tetovania a značkové tričká s obrovskym logom
@anonym_55ec7d wau,ty vies ako sa kto správa každý jeden človek
Ty sa hráš na akú vrstvu
@anonym_c520dd ale ľudia nižšej sociálnej vrstvy, ktorí zbohatli, zostávajú ľuďmi nižšej sociálnej vrstvy. len teraz majú peniaze na zlate sperky, SUV, tetovania a značkové tričká s obrovskym logom
@anonym_47ac57 moj sociálny status sa nikdy nezmenil za cely zivot a mám aj tetovanie ,nemám síce SUV ale mám drahé auto,nenosím ani trička s veľkým logom a predsa sa celkom draho obliekam a nosím aj rada oblečenie z druhej ruky ,ako to je
Dievcence niektoré skúste trošku tie hlavičky Ponamáhaj,otvoriť oči aj myseľ
Inej tristo názory ako mate niektoré na sociálne vrstvy ,majú práve taki ,čo majú síce sociálny status (možno ) ale hlavičky prázdne
@anonym_47ac57 su aj taki, ktori sa vypracovali vlastnou sikovnostou tak vysoko, ze maju aj na SUV, aj na zlato, aj na tetovanie. Horsie je to s tymi, ktori ostavaju mentalne nizko. Tym ostava len im zavidiet a okydavat ich. Vsak?
Mne osobne sa tetovanie nikdy nepáčilo a ani nepáči a pravdu povedať,keď vidím mladé pekne kočky s rukami potetovanými ako basisti, no neviem, podľa mňa si zničili telo, ale samozrejme je to len a len ich vec. No ono treba troska myslieť aj do budúcna...keď budú mať 60-70 a viac rokov, zvraskavene a asi v Tom veku nie moc pôvabné. Ale ako píšem, každého vec. Ja by som si na seba nedala za žiadnych okolností žiadnu
je to otázka vkusu a sebavedomia.
Vkus: nie kazdemu sa to paci a nie kazdy ide s modnymi trendami - aj tetovanie tomu podlieha. Tak ako kedysi boli v mode napr. trne okolo ruky, alebo ornament nad zadkom, dnes uz sa to povazuje za preslap.
Sebavedomie: psychologovia pripisuju tetovania podobne ako zvacsovania pier a ine esteticke upravy nedostatocnemu sebavedomiu. To je fakt, ci sa nam to paci, alebo nie. Koniec koncov ale nech si kazdy zvazi a urobi ako chce, ved clovek je vraj najstastnejsi, ked ma v pazi nazory inych 🙂

tiez mam tetovanie a aj vacsina mojich kamaratov ich ma. nechapem ale, preco by to, ze niekto, kto tetovanie ma, mal zmyslat inak? poznam ludi, ktori by si tetovanie nikdy nedali a v hlave maju vymetene 😀 a podla mna ja som tiez celkom v pohode 😀