Vplyv henny na vlasy
Chcem sa opytat, farbila som si cca 3-4 roky vlasy len Henou. Boli krasne huste dlhe rastli rychlo. Potom som presla na. Melir a potom som zas chcela spat Henu. Kedze je kadernicka ktora nepracuje s Henou vzdy ma ldhovara ze to je zlo ze to robi s vlasom skodu a ja jej vzdy hovorim ze urcite to nerobi zlo lebo mala som to a chemiu co mi dava na hlavu peroxid atd je svinstvo aj smrdi to tak sa chcem
Opytat ci si chce drzat biznis a preto to rozprava ? Ja si tu henu dam aj tak sama uz viac nepojdem k nej
Kadernicky hennu nepouzivaju, jednak to treba mat na hlave dlho a tym padom jej tam blokujes miesto. Po druhe, pouzivaju chemicke farby, je logicke, ze ich budu vychvalovat. Este som nestretla kadernicku, ktora by chvalila hennu. Nie je to zakernost, je to ako vacsina lekarov pouziva klasicke lieky a nie homeopatika. Ja tiez pouzivam len hennu, henna moze spososobit alergicku reakciu, tak isto ako aj chemicka farba. Chemicke farby su urcite skodlivejsie ako henna. Pozuivaj ju nadalej, popros susedku, nech ti ju naplaca na hlavu, ked nevies sama, kvoli hustote vlasov.
@zuzana76 dakujem Ti , ano je to tak , ona ked mi tahala melir stravila som tam 4,5h . Nezvalila by som na nu ziadnu chybu ja sama som zodpovedna za odtien aj vsetko co si donesiem. Chcela som len profika co mi to nanesie a idem domov . Necakala by som na zmytie atd. Do auta domov a hotovo

Kadernicky hennu nepouzivaju, jednak to treba mat na hlave dlho a tym padom jej tam blokujes miesto. Po druhe, pouzivaju chemicke farby, je logicke, ze ich budu vychvalovat. Este som nestretla kadernicku, ktora by chvalila hennu. Nie je to zakernost, je to ako vacsina lekarov pouziva klasicke lieky a nie homeopatika. Ja tiez pouzivam len hennu, henna moze spososobit alergicku reakciu, tak isto ako aj chemicka farba. Chemicke farby su urcite skodlivejsie ako henna. Pozuivaj ju nadalej, popros susedku, nech ti ju naplaca na hlavu, ked nevies sama, kvoli hustote vlasov.