Čo uložiť do vysokých kuchynských skriniek?
Ahojte. Bývame pol roka v novom, a máme takú tú kuchyňu so skrinkami až po strop. Stropy maju 2,6 metra. Lenže nejako neviem čo by som do tých skriniek dala 😄 Mám tam nejaké termosky, vázy, odšťavovač, a inak celý vrch prázdny. Na bežne používané veci to je vysoko, bez schodíkov sa tam nedostanem. Rozmýšľam že by som nejako preorganizovala domácnosť. Inšpirujte ma prosím, čo tam vy dávate?
A keby ste mali aj tip na schodíky, potešili by ste ma. Mám ten z Ikea ale na tom nedočiahnem úplne hore, a potom sú len také škaredé kovové rebríky a nič medzi.
Mam tam veci, ktoré používam malo. V niektorých je vetranie, tam je alkohol, džemy, kompóty. Schodíky mam male z obi plus väčší rebrík.
Vianočné a veľkonočné ozdoby, formičky na vianočné pečenie, formu na tortu (ak nepečieš), slávnostný servis (taniere po babičke😉), niečo, čo máš duplicitne, ale nechceš vyhodiť, kuchárske knihy (ak už variť vieš), kryštálové poháre (ak ich nepoužívaš).....
na najvyssich policiach mam sezonne veci, na vianocne pecenie, na zavaranie, velke boxy na zakusky, ktore sa pouzivaju len obcas, krabicu s vieckami na zavaranie, termosky v lete, flase na pitie v zime
Mám tam, tiež vázy, termosky, boxy na zákusky, krabice na torty, poháre ktoré nepoužívam (gravírovane a venovaním)a všetko čo som nasušila na rok t.j. niekoľko druhov sušených hríbov, sušené ovocie, sušené bylinky, a plody na čaje, domáca vegeta, príslušenstvo na výrobu domácich cestovín aj samostatne cestoviny
ja tam mám papiere, faktúry, účty a tak. potom termosky, vázy, ultrazvukový prístroj na čistenie striebra, odšťavovač (ktorý už nepoužívam)…
My mame kucharske knihy, mlynček na meso, hriankovač a zasobnik utierok a uterakov
Veci, aké nebudeš príliš často používať. Ja tam mám aj "nadbytočné"poháre, taniere, zaváraninove fľaše, vianočné a veľkonočné dekorácie. Skrátka veci, ktoré potrebuješ len občas, takže ich nebudeš vždy pracne vyberať.
@anonym_autor úplne hore v linke mám lieky, zásoby kávy, čaju, ozdobné poháre, šálky, alkohol. Rebrík mám 3schodovy, kovový, je na menej viditeľnom mieste. Vyberám ho iba v prípade, ak nedosiahnem hore, potom ho schovam.
Máme tam 4 nové spacáky 😂😂😂 na stanovačku ktoré sme ešte nepoužili. Rebrík nemáme hovorim mužovi co ma dať dole.
Ja mávam hore zásoby trvanlivých potravín a ešte vyššie veci, ktoré vyberám ojedinele - tácky na koláče, misy, vianočné riady,…

@anonym_autor napr.vianocne (resp.ine sezonne) ozdoby a potreby.