icon

Čo uložiť do vysokých kuchynských skriniek?

Včera o 21:05

Ahojte. Bývame pol roka v novom, a máme takú tú kuchyňu so skrinkami až po strop. Stropy maju 2,6 metra. Lenže nejako neviem čo by som do tých skriniek dala 😄 Mám tam nejaké termosky, vázy, odšťavovač, a inak celý vrch prázdny. Na bežne používané veci to je vysoko, bez schodíkov sa tam nedostanem. Rozmýšľam že by som nejako preorganizovala domácnosť. Inšpirujte ma prosím, čo tam vy dávate?
A keby ste mali aj tip na schodíky, potešili by ste ma. Mám ten z Ikea ale na tom nedočiahnem úplne hore, a potom sú len také škaredé kovové rebríky a nič medzi.

lindusss2016
Včera o 21:08

@anonym_autor napr.vianocne (resp.ine sezonne) ozdoby a potreby.

lukbe
Včera o 21:10

Mam tam veci, ktoré používam malo. V niektorých je vetranie, tam je alkohol, džemy, kompóty. Schodíky mam male z obi plus väčší rebrík.

anonym_cbc77d
Včera o 21:26

Vianočné a veľkonočné ozdoby, formičky na vianočné pečenie, formu na tortu (ak nepečieš), slávnostný servis (taniere po babičke😉), niečo, čo máš duplicitne, ale nechceš vyhodiť, kuchárske knihy (ak už variť vieš), kryštálové poháre (ak ich nepoužívaš).....

viestta
Včera o 21:51

na najvyssich policiach mam sezonne veci, na vianocne pecenie, na zavaranie, velke boxy na zakusky, ktore sa pouzivaju len obcas, krabicu s vieckami na zavaranie, termosky v lete, flase na pitie v zime

anonym_f4a5e2
Včera o 22:11

Mám tam, tiež vázy, termosky, boxy na zákusky, krabice na torty, poháre ktoré nepoužívam (gravírovane a venovaním)a všetko čo som nasušila na rok t.j. niekoľko druhov sušených hríbov, sušené ovocie, sušené bylinky, a plody na čaje, domáca vegeta, príslušenstvo na výrobu domácich cestovín aj samostatne cestoviny

biba_18
Včera o 23:23

ja tam mám papiere, faktúry, účty a tak. potom termosky, vázy, ultrazvukový prístroj na čistenie striebra, odšťavovač (ktorý už nepoužívam)…

thirstymonk
Dnes o 03:17

My mame kucharske knihy, mlynček na meso, hriankovač a zasobnik utierok a uterakov

jaskolka
Dnes o 04:39

Veci, aké nebudeš príliš často používať. Ja tam mám aj "nadbytočné"poháre, taniere, zaváraninove fľaše, vianočné a veľkonočné dekorácie. Skrátka veci, ktoré potrebuješ len občas, takže ich nebudeš vždy pracne vyberať.

anonym_b61e1d
Dnes o 05:01

@anonym_autor úplne hore v linke mám lieky, zásoby kávy, čaju, ozdobné poháre, šálky, alkohol. Rebrík mám 3schodovy, kovový, je na menej viditeľnom mieste. Vyberám ho iba v prípade, ak nedosiahnem hore, potom ho schovam.

blunka
Dnes o 05:21

Máme tam 4 nové spacáky 😂😂😂 na stanovačku ktoré sme ešte nepoužili. Rebrík nemáme hovorim mužovi co ma dať dole.

a0
Dnes o 05:30

Ja mávam hore zásoby trvanlivých potravín a ešte vyššie veci, ktoré vyberám ojedinele - tácky na koláče, misy, vianočné riady,…

lulana79
Dnes o 07:13

ja mam taketo podobne a mam to v spajzy, takze to mam hned po ruke.