icon

Je toto škaredý stôl?

alinka183
20. okt 2021

Prosim o nazor,je podla vas toto skaredy stol?

Je toto škaredý stôl?
tessa2299
20. okt 2021

@alinka183 nevieme do akeho stylu mas zariadeny zvysok, cize nevieme posudit ci sa ti hodi alebo nie. Ale podstatne je, ci sa paci tebe 🙂

alinka183
autor
20. okt 2021

@tessa2299 tak napr.mame sivu chladnicku,ale kuchynska linka nie je siva

tessa2299
20. okt 2021

@alinka183 tak ak ti bude ladit a paci sa ti, tak neni o com 🙂.... ale podla mna je taky netradicny, ci farbou alebo tymi nohami.

fleur1111
20. okt 2021

@alinka183 nemusí sa ti hodiť k linke za každú cenu, veľa ľudí preferuje eklekticky štýl. Dôležité je či sa ti páči dostatočne, aby si ho kúpila. Ja som takto zháňala pól roka komodu, lebo žiadna ma extra nenadchla 😁

evica17
20. okt 2021

@alinka183 mne osobne sa az tak nepaci, ale ak dobre zapadne do kuchyne tak by to mohlo vyzniet pekne.

fineta
20. okt 2021

Pôsobí na mňa nič moc. 😔

ankare
20. okt 2021

Krásny. Moj štýl. Presne takýto štýl mame byt.

deti95060810
20. okt 2021

úplne OK

andrea_82
20. okt 2021

My mame presne taky isty, len vo farbe dub.

1katus1
20. okt 2021

@alinka183 ak sa páči tebe a partnerovi tak ho kúp načo potrebuješ názor z MK? Veď žiadna z nás ho mať doma nebude.

mariska1989
20. okt 2021

No ide o to či sa ti páči .čo na to polovička . Osobne mne nie .tiež mám ako to ty píšeš šedú ladničku ( chromovana) ale stôl by ma vživote nenapadlo ladiť ladničku 😁 ja mám bielu kuchynskú linku čierna pracovná doska ale stôl má dub Sonoma .tá farba je bombova je viac dostupná ako napr tá šedá . Napr ja som kúpila stôl v JYSK

nikha2809
20. okt 2021

My mame takýto ale celý biely.tie nohy sú také isté podľa mňa je pekný,pozerala som aj tento ale mužovi sa nepacil

beata_k
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
20. okt 2021

No ak je to len potiahnuté fóliou, tak po čase bude vyzerať hrozne 🙄 v sconte či asku mali podobné stoly a vyzerali strašne oškreté a poodliepané 😳 radšej by som našetrila na masív

stella14
21. okt 2021

@alinka183 mam presne tento stol a chromovu chladnicku. Linku nemam sedu. Stol je perfektny, nic sa neodlepuje. Som velmi spokojna. Velmi pekne ukaze v kuchyni, nevidno na nom smuhy. Ja som velmi spokojna 😊

stella14
21. okt 2021

@beata_k nic na nom nevrzga!

stanulienkat
21. okt 2021

Nie je skaredy, ale ani pekny. Vyzera lacno. Ak sa ti vsak velmi paci a hodi, tak kup. Ty ho budes mat doma.

kengurica
21. okt 2021

@alinka183 keďže sa pýtaš na názor, tak mne sa nepáči ani trochu. Ani farba, ani tvar, ani kvalita prevedenia, a ani by sa mi nehodil do interiéru.
Ale ide o to, či sa páči tebe, ty sa naň budeš pozerať a na ňom jesť.

zlatkapaps
21. okt 2021

Samotny stol nie je vobec skaredy. Ono to ale v jedalni musi posobit ako celko, takze k stolu budes musiet co prisposobit aj ostatne veci

diusqa761
21. okt 2021

@alinka183 osobne ho nemám ale švagriná má presne takýto . Aj typ aj farba , možno je aj z istého obchodu. Ona je už roky slobodná mamička a keď jej ex pobral z ich podnájmu všetok nábytok čo kúpil tak musela podľa finančných možností sa zariadiť. Tento kúpila už pred cirka 3 rokmi a pekne jej drží. Nevidela som keď sme tam na návšteve že by bol poodlepovaný, doškriabaný , že by vŕzgal ani nič. Ona si ho chváli a jej sa tam celkovo veľmi hodí lebo ona má obývačku s kuchyňou a celú obývačku má v tomto štýle akoby šedého kameňa a bielu sedačku takže jej to tam aj naozaj pekne pasuje. Ona hovorila že má tuším všetko Sconto. A inak keď k tomu dáš pekné jedálenské stoličky tak ta tie nohy stolu vôbec nerušia. Ona má k tomu biele kožené , s dlhou opierkou na chrbát a vyzerá to fajn.

kulumulu123
21. okt 2021

@alinka183 mne osobne sa nepáči ale ak tebe áno tak nechápem prečo riešiš názory niekoho iného 🤔

zafir01
21. okt 2021

@alinka183 áno je škaredý

henrietkatr
21. okt 2021

kazdemu sa paci nieco ine, podla vkusu a podla ostatneho nabytku v dome, ci sa hodi. podla mne netreba riesit ostatnych ak ich neplanujes rad radom pozvat na navstevu.

miadi
28. okt 2021

Vyzera to byt lacny material . Nie je krasny ani skaredy taky neutral. Ak sa ti paci a si cenovo obmedzena tak ti moze byt fuk ci sa paci druhym .Mozes si ho zutulnit doplnkami..a ak mas zvysok domu/bytu v tomto style tak sa ti tam hodi. Mne tento styl pride ako z 1990-2000 .. ale navstevy by nemali posudzovat aku mas nabytok ale ako sa u teba citia. Kolko ludi tolko chuti nemozes cakat ze sa bude pacit kazdemu. Mal by sa Hlavne tebe. Ty ho budes mat doma.