Je toto škaredý stôl?
No ide o to či sa ti páči .čo na to polovička . Osobne mne nie .tiež mám ako to ty píšeš šedú ladničku ( chromovana) ale stôl by ma vživote nenapadlo ladiť ladničku 😁 ja mám bielu kuchynskú linku čierna pracovná doska ale stôl má dub Sonoma .tá farba je bombova je viac dostupná ako napr tá šedá . Napr ja som kúpila stôl v JYSK
My mame takýto ale celý biely.tie nohy sú také isté podľa mňa je pekný,pozerala som aj tento ale mužovi sa nepacil
No ak je to len potiahnuté fóliou, tak po čase bude vyzerať hrozne 🙄 v sconte či asku mali podobné stoly a vyzerali strašne oškreté a poodliepané 😳 radšej by som našetrila na masív
Nie je skaredy, ale ani pekny. Vyzera lacno. Ak sa ti vsak velmi paci a hodi, tak kup. Ty ho budes mat doma.
Samotny stol nie je vobec skaredy. Ono to ale v jedalni musi posobit ako celko, takze k stolu budes musiet co prisposobit aj ostatne veci
@alinka183 osobne ho nemám ale švagriná má presne takýto . Aj typ aj farba , možno je aj z istého obchodu. Ona je už roky slobodná mamička a keď jej ex pobral z ich podnájmu všetok nábytok čo kúpil tak musela podľa finančných možností sa zariadiť. Tento kúpila už pred cirka 3 rokmi a pekne jej drží. Nevidela som keď sme tam na návšteve že by bol poodlepovaný, doškriabaný , že by vŕzgal ani nič. Ona si ho chváli a jej sa tam celkovo veľmi hodí lebo ona má obývačku s kuchyňou a celú obývačku má v tomto štýle akoby šedého kameňa a bielu sedačku takže jej to tam aj naozaj pekne pasuje. Ona hovorila že má tuším všetko Sconto. A inak keď k tomu dáš pekné jedálenské stoličky tak ta tie nohy stolu vôbec nerušia. Ona má k tomu biele kožené , s dlhou opierkou na chrbát a vyzerá to fajn.
@alinka183 mne osobne sa nepáči ale ak tebe áno tak nechápem prečo riešiš názory niekoho iného 🤔
kazdemu sa paci nieco ine, podla vkusu a podla ostatneho nabytku v dome, ci sa hodi. podla mne netreba riesit ostatnych ak ich neplanujes rad radom pozvat na navstevu.
Vyzera to byt lacny material . Nie je krasny ani skaredy taky neutral. Ak sa ti paci a si cenovo obmedzena tak ti moze byt fuk ci sa paci druhym .Mozes si ho zutulnit doplnkami..a ak mas zvysok domu/bytu v tomto style tak sa ti tam hodi. Mne tento styl pride ako z 1990-2000 .. ale navstevy by nemali posudzovat aku mas nabytok ale ako sa u teba citia. Kolko ludi tolko chuti nemozes cakat ze sa bude pacit kazdemu. Mal by sa Hlavne tebe. Ty ho budes mat doma.

@alinka183 nevieme do akeho stylu mas zariadeny zvysok, cize nevieme posudit ci sa ti hodi alebo nie. Ale podstatne je, ci sa paci tebe 🙂