icon

Je vákuovačka potravín skutočne užitočná?

19. jún 2026

Muž ju chce kúpiť už mesiace a tvrdí, že ušetríme na potravinách.
Ja mám trochu podozrenie, že po mesiaci skončí v skrinke vedľa hotdogovača a ďalších "geniálnych" pomocníkov. 😅
Používate ju naozaj pravidelne? Ak áno, budem vďačná za konkrétnu značku, model.

stellarstar
19. jún 2026

Mám dvoje vákuovače, taký dlhý len s fóliou a potom mám mini mašinku k nej bola aj folia aj sklenené dózy a používam pravidelne

stellarstar
19. jún 2026

Tento mám

stellarstar
19. jún 2026

A tento

anonym_39ac4c
19. jún 2026

Mám z Lidla, chvíľku som ju používala pravidelne. Teraz len raz za čas.

anonym_1fd076
19. jún 2026

Máme z Lidla za 19.9, svoj účel to splní muž používa viac ako ja.

elizme
19. jún 2026

Ano mame, znacku neviem, uz sa ale chystame kupit novu. My nakupujeme maso vo velkych kusoch, alebo baleniach - je to lacnejsie. Naporcuje to doma muz a tak to mame zavakuovane v mrazaku. Muz je kuchar a on to dost pouziva napr. Aj na polievky. Keby som na to ja neviem ci by som sa podujala, naozaj ma to vobec nebavi

luteam
19. jún 2026

@anonym_autor mame aj pouzivame vakuovacku foodsaver, lebo robievame jedlo sous vide pomerne casto. Aj do mrazaka vsetko co sa da vakuujeme setri to miesto

anonym_07ee5d
19. jún 2026

Robim v gastre a je to to najlepsie co mozes doma mat.. daj si do google kolko ma využití

martinmmartin
19. jún 2026

mame a vyuzivame furt ale iba ako predpripravu na sous-vide vatenie

yellowunicorn
19. jún 2026

Mám a využívam pravidelne na sous-vide.

euka210
19. jún 2026

@anonym_autor mame z Lidlu a kedze tam treba extra folie, tak vyuzivam len prilezitostne a len na maso...domace kuracie a zajacinu ked sa zabija viac ks, ze sa oplati to aj vybrat.

abbey1
19. jún 2026

Mám a používam pravidelne.