icon

Je vákuovačka potravín skutočne užitočná?

Včera o 16:52

Muž ju chce kúpiť už mesiace a tvrdí, že ušetríme na potravinách.
Ja mám trochu podozrenie, že po mesiaci skončí v skrinke vedľa hotdogovača a ďalších "geniálnych" pomocníkov. 😅
Používate ju naozaj pravidelne? Ak áno, budem vďačná za konkrétnu značku, model.

stellarstar
Včera o 16:57

Mám dvoje vákuovače, taký dlhý len s fóliou a potom mám mini mašinku k nej bola aj folia aj sklenené dózy a používam pravidelne

stellarstar
Včera o 16:58

Tento mám

stellarstar
Včera o 16:59

A tento

anonym_39ac4c
Včera o 17:10

Mám z Lidla, chvíľku som ju používala pravidelne. Teraz len raz za čas.

anonym_1fd076
Včera o 17:17

Máme z Lidla za 19.9, svoj účel to splní muž používa viac ako ja.

elizme
Včera o 17:34

Ano mame, znacku neviem, uz sa ale chystame kupit novu. My nakupujeme maso vo velkych kusoch, alebo baleniach - je to lacnejsie. Naporcuje to doma muz a tak to mame zavakuovane v mrazaku. Muz je kuchar a on to dost pouziva napr. Aj na polievky. Keby som na to ja neviem ci by som sa podujala, naozaj ma to vobec nebavi

luteam
Včera o 17:48

@anonym_autor mame aj pouzivame vakuovacku foodsaver, lebo robievame jedlo sous vide pomerne casto. Aj do mrazaka vsetko co sa da vakuujeme setri to miesto

anonym_07ee5d
Včera o 17:51

Robim v gastre a je to to najlepsie co mozes doma mat.. daj si do google kolko ma využití

martinmmartin
Včera o 17:54

mame a vyuzivame furt ale iba ako predpripravu na sous-vide vatenie

yellowunicorn
Včera o 17:56

Mám a využívam pravidelne na sous-vide.

euka210
Včera o 20:24

@anonym_autor mame z Lidlu a kedze tam treba extra folie, tak vyuzivam len prilezitostne a len na maso...domace kuracie a zajacinu ked sa zabija viac ks, ze sa oplati to aj vybrat.

abbey1
Včera o 22:18

Mám a používam pravidelne.