Keramický drez v kuchyni: Je praktický?
Prajem pekný deň. Vyberáme drez do kuchyne a páči sa mi keramický.
Vyzerá pekne, tak čisto, nie ako klasický nerez. Len sa bojím, či je to praktické na bežné používanie. Či sa neobíja, nechytá fľaky, nevidno na ňom každý škrabanec alebo kvapku vody.
Máte keramický drez doma? Ste s ním spokojné?
Poprípade aký máte a ste s ním spokojné. Ďakujem veľmi pekne.
@anonym_autor my mame v ciernej farbe uz 3 roky. Nevidim v tom ziadnu nevyhodu, mozno biely by bol viac spinavy, netusim
@sweet20 A neobíja sa prosím ťa? Ak by napr. do neho spadlo niečo ťažšie, nepoškodí sa?
Ja som oddaný granitovému, je to asi trošku iné ako keramický. No tiež nič na ňom nie je vidieť.
Tak keramika je keramika. Je ale aj tazka a s tym treba pocitat, takze asi je dolezite, aj aku mas linku celkovo. Spekulovala som nad nim, ale kedze nas je v dome 6 a bude 7, tak my drez velmi vyuzivame, bala som sa, ze pri detoch to neprezije 🫣 a zvolili sme Shock Cristadur, granitovy v cisto bielej farbe. A stalo sa mi, ze sa mi tam smyklo nieco a su v nom kde/tu take odreniny. Usadza sa mi tam potom spina, musim to pracnejsie cistit. Na cistenie mi pride keramicky lepsi, je to ako umyvadlo a tam to kludne vycistis aj cifom. Super je octovy cistic z DM.
Kazdy ma svoje vyhody, nevyhody.
Ja som nechcela urcite nerezovy, ani tmavy granitovy, lebo mame tvrdu vodu a vidiet na tom kazdu kvapku.
Pri tom keramickom ale fakt treba davat pozor, aby sa neobil, podla mna. Ak Ti tam pacne pohar, tanier. Ale skor asi roztrepes ten ako drez.

@anonym_autor my mame v ciernej farbe uz 3 roky. Nevidim v tom ziadnu nevyhodu, mozno biely by bol viac spinavy, netusim