icon

Máte inšpirácie na riešenie malej kuchyne?

20. dec 2025

Kúpili sme si dom, pôvodne bola kuchyňa úzka a dlhá, my sme zbúrali jednu stenu a spojili sme kuchyňu s obývačkou. Tým pádom kuchynská linka musí byť do 2 metrov.
Máte niektorá malú kuchyňu, ak áno poprosím foto na inšpiráciu.

Strana
z2
autor
22. dec 2025
@saxana000

Aj ja mam malicku kuchynu varit v nej moze iba jeden ale mam v nej jedalensky stol aj chladnicku lebo som odmietala chodit pre kazde vajicko do spajze tak vela veci robim na stole.. ked deti odrastu a nebudem mat z obyvacky play zonu tak tam pojde jedalensky stol a ja si kuchynu prisposobim viac na robotu bude aj viac skriniek a hlavne viac pracovnej plochy. No ale zas uprimne zatial som v nej navarila pokazde hladni sme este neboli a aspon som nutena po sebe hned spratavat.ja sa poznam cim viac miesta mam tym viac bordelu narobim.. ale hlavne ze je moja a nikto mi v nej za usami nepinda..

@saxana000 Aj ja to tak beriem čím väčšia kuchyňa tým viac bordelu, ja to mám také malé útulné a v pohode sa tam znestime dvaja-traja keď manžel mi pomôže s varením alebo deti zapájam keď pečiem. Plus mám v kuchyni stôl a na tom mám veľkú dosku keď niečo valkam a pečiem vo veľkom tak sa to dá v pohode. Chladnička je v špajzi a to mám pár krokov od kuchyne aj regále na potraviny mám v špajzi, v kuchyni v linke mám len otvorené potraviny a taniere hrnce príbory. V obyvackovej časti máme veľký gauč a v rohu jedálensku zostavu stôl s stoličkami, jedavame tam.

trnavacka
22. dec 2025
@cina1

@trnavacka indukcia nemusi byt pripojena na 380, my ju tak mame,ale nemusi..samozrejme, ze potom je ovplyvneny vykon...

@cina1 nemusí. Ale keď máš dva hrnce, už nejde naplno. Načo kupovať drahšiu indukciu, keď ju nezapojil správne a nevyužijes?

natalka13
22. dec 2025
@anonym_autor

Toto som našla na nete celkom sa nám to pozdáva.Teraz mám bielu linku a chcela by som hnedú.

@anonym_autor takychto kuchyn je kopa to sa bezne predava.
Vies ze kuchynu si mozes aj vyskladat? Vacsina ludi sektor nekupuje vacsina su kuchyne na mieru.
Svokra ma zle usporiadanie,ak nevie veci najst.
Musis vsetko chystat na stole ved co mas obrazok kde tam odlozis maso zemiaky....
Chystat grilovacku - nemozne.

anonym_3ae42d
22. dec 2025
@trnavacka

@cina1 nemusí. Ale keď máš dva hrnce, už nejde naplno. Načo kupovať drahšiu indukciu, keď ju nezapojil správne a nevyužijes?

@trnavacka je to o preferenciach samozrejme, ale napr bezne nevarim na 3-4 "horakoch" naplno.. a ta indukcia zvlada varenie na 4, ved vacsinou su vsetky na 3-4 stupni, jeden max naplno, kym zovrie to co sa tam vari
Nie je to take velke obmedzenie ako sa mozno zda

mateson2004
22. dec 2025
@natalka13

@anonym_autor takychto kuchyn je kopa to sa bezne predava.
Vies ze kuchynu si mozes aj vyskladat? Vacsina ludi sektor nekupuje vacsina su kuchyne na mieru.
Svokra ma zle usporiadanie,ak nevie veci najst.
Musis vsetko chystat na stole ved co mas obrazok kde tam odlozis maso zemiaky....
Chystat grilovacku - nemozne.

@natalka13 veď píše,že tam má stôl a v obývačke majú stôl zo stoličkami kde jedávajú. Tak ten stôl má vlastne ako ďalšiu pracovnú plochu. S tou grilovačku som to nepochopila. Prečo by to bolo nemožné.

cina1
22. dec 2025
@trnavacka

@trnavacka ved som pisala ze za cenu nizsieho vykonu..nie vsetci maju /mozu mat 380..

Strana
z2