Páči sa vám môj doma vyrobený veniec?
Autorka, nie je dôležité či sa páči osadenstvu MK. Dôležité je že sa páči tebe 😊
@janettdamian áno suhlasim, pozeram na to, práve, dakujem.
@doriiis ďakujem, asi je čo vylepšovat. Ale dakujem lebo fakt neviem co si o tom mysliet.
Ste milé, ďakujem.
Este ho dokoncim, doplnim kvety inak a zavesim na stuhu, ale sa mi stratila dakde. Som si uvedomila ze to vobec neni lahke robit vence. Radšej si kupim nejaké.
Mne sa páči výber farieb, len ten tvar - ak to má byť vajicko, nedá sa viac poohýbať? Je taký ako keby nevydarený kruh. Ale mne by sa ani taký nepodaril 😀🙂
Mnr sa pacia farby ale tie vajcia co dole vysia spatia ten dojem a aj ten tvar sa mi nepaci. Inak farebne pekne zladeny
Urobila by som z toho kruh a tie vajíčka dole zvesila. Pôsobia na mňa rušivo. Možno by som ich prilepila po obvode ako kvety. Inak farebne fajn.
Aj ja som dlho rozmyslala ze ako nahradim umele kvety, z coho ich vyrobim. Ale som potrebovala nejak vypnut. A teda z krepového papiera isli do kosa. Ten tvar je fakt ..., to je z prútu ohnuté a mozno to napravím do kruhu, povodne to mal byt kruh :D.
Dakujem za rady, lebo ho asi nevyhodim, ale dokoncim aj podla vasich rád. Lucia4, Lucka tá mašlička je pekná velmi, vzorová, to skusim tiez ak naberiem sil z tohto. Zlaté ste žienky velmi dakujem.
Tie vajicka sú podľa mňa v pohode, vyzerá to trocha ako lapač snov 😀 na tvare by som zamakala - buď lepšie vajicko alebo lepší kruh, ale určite nevyhadzovať 🙂
Mne nie, ale ja urcite nie som cielovka. Tu na domoch vidim vsade obdobne, tak su asi v kurze 🙂

Veniec tam malo byt, pardon za chybu. To visiace vajce este upravim aby viselo a vymenim spodny kvet, celkovo je taky nedokonceny este. Ale teda neni nejaký psycho?