icon

Kde nájsť spoľahlivé jazdené auto?

venor
23. mar 2026

Zdravim, uz dlhsie hladame priblizne taketo auto:

Velky kufor / combi
Najazdene cca 150 000 km
Rocnik 2015 a novsie
Farba idealne neutralna
Cena 7 - 9.000 €

Predajcovia na bazosi alebo dokonca aj v oficialnych bazaroch casto zavadzaju. Neraz sme si zaplatili report auta a zistili, ze bolo niekolkokrat servisovane po havarii (skody v tisicoch).

Naozaj je take narocne zohnat schopne jazdene auto ak clovek nezozenie po znamosti?

Poradte, odporucte.

Vdaka.

Strana
z4
bibiana177
1. sep 2026

@anonym_b60cba super pristup, ale asi velmi zriedkavy. Vacsinou sa ludia chcu rychlo zbavit auta a mat s nim pokoj, taki, co ho predavaju sukromne, ho dokonca radsej daju do ineho okresu, len aby sa nemohli vratit kupujuci a nieco reklamovat. Ja som mala skor taku skusenost predtym, prave preto som to riesila cez aaa a druhy hlavny dovod hned po garancii a zaruke bol, ze sme proste vymenili auto v jeden den a nemuseli sme byt ani chvilu bez neho.

slavkadud
1. sep 2026

@bibiana177 Nemali ste s nimi vobec ziadny problem??

dasufla
2. sep 2026

@slavkadud vies co, ja som bola milo prekvapena z nich. Cakala som, ze budu taki bez zaujmu, ale uplne boli v pohode. My sme sa tam nezavazne zastavili, aby sme vedeli, ako to cele prebieha, ak chceme cez nich predat auto a kupit hned nove. Tak extra sa nam venovat nemuseli, ale dokonca nam aj kavu urobili, poukazovali auta a vysvetlili vsetko.

zuzlaka
2. sep 2026

@dasufla Ja som pocula, ze uplne minimum davaju za auta, ze ozaj zdieraju ludi...

vetva99
4. sep 2026

@zuzlaka to vobec, ked sme menili u nich auto my, sme sa ich pytali, ze na zaklade coho stanovuju ceny. robia si prehlad aj v okolitych krajinach aj u nas a na zaklade toho. potom sme si to doma tak namatkovo pozerali a fakt, dali nam v podstate najvyssiu trhovu cenu.

gastanka32
4. sep 2026

@vetva99 Tak tomu sama neveris, ze vam oni najviac ponukli. Ved aky by to malo pre nich vyznam? Potom by predsa na tom aute nezarobili, keby ho dalej ponukaju.

vetva99
4. sep 2026

@gastanka32 ked si to vezmes opacne, kto by im tam auta potom daval, ak by im naozaj neponukli normalnu cenu za vykup? vsak to by nemali nic na predaj potom, takze vedia asi zhodnotit, za ktore auto kolko ponuknut, aby boli obe strany spokojne.

anonym_60a282
4. sep 2026

Na výkupe dostávaš tak 40-60% trhovej ceny daného auta, výnimočne (skôr keď je novšie, zároveň hneď berieš iné a si chladnokrvný vyjednávač, nedáš sa opiť rožkom) cca 70-80%. Inými slovami, bezstarostnosť, ušetrený čas, úsilie si zaplatíš.

tilly
4. sep 2026
@vetva99

@gastanka32 ked si to vezmes opacne, kto by im tam auta potom daval, ak by im naozaj neponukli normalnu cenu za vykup? vsak to by nemali nic na predaj potom, takze vedia asi zhodnotit, za ktore auto kolko ponuknut, aby boli obe strany spokojne.

@vetva99 ten, kto potrebuje rýchlo peniaze

Strana
z4