Najlepšie autá pre pohodlné nastupovanie seniorov
5. dec 2025
Poraďte auto, do ktorého sa ľahko nastupuje aj starším. Sedadlá ani nízko nad zemou, ani vysoko a dosť priestoru nad hlavou pri nastupovaní.
Predošlá
Strana
z2
@vlado19822
@gas1201 to čo píšeš sú auta 27000 až do 40000 , myslím že pre dôchodcu ak nie je podnikateľ takéto auto nemá opodstatnenie
@vlado19822 lenže to my nevieme, autor nezadal budget. preto som vymenoval všetko rôzne
@anonym_autor
nemusí byť suv, len optimálna výška sedadiel nad zemou pre ľahké nastupovanie
@anonym_autor môj otec si kúpil už tretí Nissan quasquai, či ako sa to píše. Presne z tohto dôvodu. Chodil po showroomoch a sadali s mamou do každého crossoveru a toto mu najviac sadlo. Boli asi u všetkých predajcov aj tých prémiových značiek, ale vybrali toto. Menia auto každých 5 rokov, lepšie nenašli.
Predošlá
Strana
z2

ak by som mohol ja by som šiel do toyoty skrz hybrid a spotrebu ak to má byť do mesta. a úprimne - zobrať daného človeka do showroomu a nech si vyskúša yaris cross, corolla cross. vyššia trieda rav4 ale to mi už príde už zbytočne veľké na tieto potreby
@gas1201 to čo píšeš sú auta 27000 až do 40000 , myslím že pre dôchodcu ak nie je podnikateľ takéto auto nemá opodstatnenie