icon

Najlepšie autá pre pohodlné nastupovanie seniorov

5. dec 2025

Poraďte auto, do ktorého sa ľahko nastupuje aj starším. Sedadlá ani nízko nad zemou, ani vysoko a dosť priestoru nad hlavou pri nastupovaní.

Strana
z2
vlado19822
6. dec 2025
@gas1201

ak by som mohol ja by som šiel do toyoty skrz hybrid a spotrebu ak to má byť do mesta. a úprimne - zobrať daného človeka do showroomu a nech si vyskúša yaris cross, corolla cross. vyššia trieda rav4 ale to mi už príde už zbytočne veľké na tieto potreby

@gas1201 to čo píšeš sú auta 27000 až do 40000 , myslím že pre dôchodcu ak nie je podnikateľ takéto auto nemá opodstatnenie

gas1201
8. dec 2025
@vlado19822

@gas1201 to čo píšeš sú auta 27000 až do 40000 , myslím že pre dôchodcu ak nie je podnikateľ takéto auto nemá opodstatnenie

@vlado19822 lenže to my nevieme, autor nezadal budget. preto som vymenoval všetko rôzne

tilly
8. dec 2025
@anonym_autor

nemusí byť suv, len optimálna výška sedadiel nad zemou pre ľahké nastupovanie

@anonym_autor môj otec si kúpil už tretí Nissan quasquai, či ako sa to píše. Presne z tohto dôvodu. Chodil po showroomoch a sadali s mamou do každého crossoveru a toto mu najviac sadlo. Boli asi u všetkých predajcov aj tých prémiových značiek, ale vybrali toto. Menia auto každých 5 rokov, lepšie nenašli.

Strana
z2