icon

Nová Dacia Duster alebo jazdená Toyota RAV4?

Včera o 18:23

Mám rozpočet 22 000 €. Mám radšej kúpiť úplne novú Daciu Duster s plnou zárukou, alebo 5-ročnú Toyotu RAV4 s nájazdom 120 000 km? Čo ma z hľadiska servisu a straty hodnoty vyjde po piatich rokoch lacnejšie? Alebo by ste odporučili niečo iné v tejto cene?

anonym_0ddf27
Včera o 18:28

Určite radšej Rav 4 ako hocijakú Daciu, v crash testoch majú hrozné hodnotenia, tenučké plechy, padali krúpy a suseda mala preliačenú kapotu

anonym_7af47a
Včera o 18:32

Jednoznačne Rav4

madeincssr
Včera o 19:36

@anonym_autor RAV4. Len je to uz trosku mohutnejsie auto. Budes vediet zaparkovat na dnesnych stiesnenych parkoviskach (obzvlast podzemne s mnohymi stlpami a stiesnene stresne su pre vacsie auta narocnejsie)?

tundra
Včera o 20:04
@madeincssr

@anonym_autor RAV4. Len je to uz trosku mohutnejsie auto. Budes vediet zaparkovat na dnesnych stiesnenych parkoviskach (obzvlast podzemne s mnohymi stlpami a stiesnene stresne su pre vacsie auta narocnejsie)?

@madeincssr z môjho pohladu, je velke auto Tundra,Hilux,Ram,Ford 150,Raptor
Ravka, je celkom v pohode.

anonym_615fd0
Včera o 20:21

Prvych 5 rokov straca auto na hodnote najviac, takze toyota si uz bude drzat cenu. Novy Duster to este len iba caka. Toyota je kvalita a spolahliva. Duster je zaujimavy z hladiska kombinacie LPG (LPG od vyroby, polovicna cena oproti benzinu) a hybrid.
Hybrid-G 150 4x4: Plnohodnotný hybrid s automatickou převodovkou a pohonem všech čtyř kol, který umí jezdit na LPG i benzín.

tilly
Včera o 20:26

Toyotu.

misienka123
Včera o 22:28

Toyota

anonym_6b4aed
Včera o 22:50

@anonym_autor ja by som šla do dacie.
Otázka je na čo chceš auto využívať..do práce, presuny a podobne Dacia..ak ako rodinné auto, tak toyotu.