icon

Cena dvoch kúpeľní v dome. Je 16 000 eur veľa?

28. apr 2026

Ahojte, je cena dvoch kupelni 16 000€ na dome uz aj material a robota vela? Ďakujem

anonym_b559f0
28. apr 2026

je materiál a materiál. Tak isto ani majstri neberú za svoju prácu rovnakú odmenu. Najlacnejšie ťa to vyjde ak si to spravíš sama resp. manžel.

anonym_052f1f
28. apr 2026

@anonym_autor zaleží od m² .. Aky bude obklad? Bude sa robit odpad ? Mne to pride veľmi veľa tak do 12 000€ .. ale zalezi od ostatneho

anonym_76baba
28. apr 2026

@anonym_autor záleží aké veľké a čo všetko to zahŕňa. Ak len sprchovy kut a jedno umývadlo a záchod tak veľa. Ak chces podomietkove wc, murovany sprchovy kut, samostatne stojacu vaňu s batériou do zeme, sprchovu hlavicu zo sadrokartonu a prémiové batérie a obklady tak cena je ok.
Za jednu kúpeľnu treba počítať 5-8tis a keď máš pinterestove nápady tak aj 10tis kludne

anonym_c7dbe9
28. apr 2026

Noooo my sme platili za jednu 4000 eur

sissy27
28. apr 2026

@anonym_autor mne to vela nepripada, najma ak materialom myslis aj komplet komplet obklady, dlazbu, sanitu a nie len lepidlo a sparovacku. Predpokladam, ze v dome nemas kupelne 2x2m a nevyberala si obklady v merkury markete vo vypredaji z 2.triedy.

autor
28. apr 2026
@anonym_76baba

@anonym_autor záleží aké veľké a čo všetko to zahŕňa. Ak len sprchovy kut a jedno umývadlo a záchod tak veľa. Ak chces podomietkove wc, murovany sprchovy kut, samostatne stojacu vaňu s batériou do zeme, sprchovu hlavicu zo sadrokartonu a prémiové batérie a obklady tak cena je ok.
Za jednu kúpeľnu treba počítať 5-8tis a keď máš pinterestove nápady tak aj 10tis kludne

@anonym_76baba material vyjde 10 000 to uz mame naraten, jedna kupelňa je menšia, s wc sprchacom a umyvadlom a druha a vacsia s vanou, sprchacom a dvojumyvadlom a wc, dlazba je rozmer 120x60

anonym_f240ff
28. apr 2026
@sissy27

@anonym_autor mne to vela nepripada, najma ak materialom myslis aj komplet komplet obklady, dlazbu, sanitu a nie len lepidlo a sparovacku. Predpokladam, ze v dome nemas kupelne 2x2m a nevyberala si obklady v merkury markete vo vypredaji z 2.triedy.

@sissy27 ani v obchodoch original na dlazby nemas dlazbu rovnaku,ako boli sme naozaj nemilo prekvapeni.Za to v mm sme boli extra prekvapeni,ked dlazba bola narezana na mm presne a vsetky.Ale ta bola 1tr.a hned nam povedal,ze tato dlazba je uplne presna.Uz druhy krat do kupelky tak tam uz bolo v mm rozdiel vidiet.
Takze aj v mm vies kupit kvalitu,nekvalitu tak ako v obchodoch.

anonym_76baba
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_76baba material vyjde 10 000 to uz mame naraten, jedna kupelňa je menšia, s wc sprchacom a umyvadlom a druha a vacsia s vanou, sprchacom a dvojumyvadlom a wc, dlazba je rozmer 120x60

@anonym_autor 120x60 je asi najdrahší formát na prácu aký si môžete dať. Ak za prácu chcú len 6tis a zvyšok je material tak máte luxusnú cenu

sasa1310
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aj si si dobre rozmyslela tú dlažbu 120x60 cm? Lebo taká dlažba je fakt na veľký priestor ako je obývačka alebo chodby. A nie kúpeľňa a wc

autor
28. apr 2026
@sasa1310

@anonym_autor aj si si dobre rozmyslela tú dlažbu 120x60 cm? Lebo taká dlažba je fakt na veľký priestor ako je obývačka alebo chodby. A nie kúpeľňa a wc

@sasa1310 standardne sa teraz dava tento rozmer a teda aj sa mi to najviac paci

anonym_654bb4
28. apr 2026

@anonym_autor čo sa nad tým vôbec pozastvauješ, asi na to máte, keď do toho idete.
Vyberaš si rozmer dlažby , aký chceš a nepozeraš, či budeš mať veľa odpadu.
My sme to mali tak isto, neriešili sme, lebo sme si povedali , že to chceme.
A popravde cenu ti nepoviem a to sme stavali a zariaďovali 2 roky dozadu.

andrejka1974
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor toto je veľmi neštandardný rozmer a preto bol taký dráhy a my sme si všetko robili sami takže sme dosť peňazí ušetrili

mimi27712
28. apr 2026

Nieje to veľa. Mám dve kúpeľne plus jedno wc a materiál ma len vyšiel 15000€ obklad je 120x60, batérie mám vyšší štandard.
Práca neviem presne koľko bola, lebo robili mi aj dlažbu na spodnom podlaží a schody, jolly hrany mám vsade, spolu 7500€

zuzubb007
28. apr 2026

Za mňa je to skvelá cena, všetko išli hore, rodičia platili roky dozadu 15000 za nič špeciálne obyčko kúpeľku a záchod

katkaseiner
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ked to pises takto, tak je 10tis. material a 6 tis. cena prace? Je to dost... my sme pred cca 15 rokmi stavali a uz vtedy sme za malu kupelnu platili pracu okolo 1000E ato bol len zachod a umyvadlo, viac stala velka kupelna ... ale teda aj tak mi pride 6 tis za obe dost vela.
Este jedna vec. Videla si pracu toho cloveka? Lebo mne ten co robil, nemal peknu pracu. O mrtvych uz len dobre alebo nic, ale nie, nie som spokojna a na ukor kvality by som mozno bola rdsej keby to robil moj muz ale vedela by som preco su tam chyby. Robil to profik a mrte chyb... to ma stve najviac.

sasa1310
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja viem, čo sa teraz dáva. Ale fachman a teda ten, kto sa tomu venuje a kto nám to robil, nám do menších mestností ako WC určite 120x60 cm neodporúčal. Treba sa najprv poradiť ešte predtým ako kupuješ materiál. Za mňa bol základ rektifikovaná dlažba

anonym_234098
29. apr 2026

6000€ za robotu mi príde okay cena. My sme platili 5000€ za 1 kúpeľňu plus technická miestnosť. Platili sme dobrých majstrov, naozaj to urobili presne. Mali sme obmurovaný geberit aj vymurovaný odkladací priestor na sprchové gély.

anonym_ce49b3
29. apr 2026

V dnešnej dobe pri tom co pises, to mate este super cenu za prácu.

sili82
29. apr 2026

Za mna je to dobrá cena. Rozmer 120x60 je OK. My sme pred dvoma rokmi robili dve kúpeľne v dome, jedna väčšia s vaňou a jedna menšia so sprachacom a platili sme 14000€.

anonym_421007
29. apr 2026

120x60 mame aj my.Dve kupelne,4x3,5m.Nas stali 9000,s vanou,sprchovym,umyvadlami a 2xwc.Mne pride tvoja cena sakra prestrelena.

anonym_0c78ce
30. apr 2026
@anonym_b559f0

je materiál a materiál. Tak isto ani majstri neberú za svoju prácu rovnakú odmenu. Najlacnejšie ťa to vyjde ak si to spravíš sama resp. manžel.

@anonym_b559f0 a ty si myslis ze kazdy to vie robit? To je teda mudra rada sprav si sama.ja mam teda stastie ze moj muz to vie robit vsetko ale keby si robil vsetko kazdy sam z coho by zili ostatni ludia?

nelka93
30. apr 2026

Nie je to vela. Najmä ak je tam aj robota majstrov zaratana

felycity
30. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor podľa mňa cena za prácu za 2 kúpelne ok, aj keď si sa na to nepýtala, ale to je len dobrá rada alebo upozornenie - ako vyššie bolo napísané aby ste neboli sklamaní , čo sa týka veľkého formátu do malej kúpelne - dobre si najprv prejdite škárorez , ako vám tam rozmerovo vychádza dlažby/ obklad, aby ste tam nemali malé dorezy , ktoré nakoniec vizuálne " sprznia" celú kúpelnu .

martul
30. apr 2026
@andrejka1974

@anonym_autor toto je veľmi neštandardný rozmer a preto bol taký dráhy a my sme si všetko robili sami takže sme dosť peňazí ušetrili

@andrejka1974 to je úplne bežný rozmer, teraz sa také dávajú