Čo môžem jesť počas dojčenia?

siusen123
10. mar 2023

Zdravím...prosím vás čo môžem jest ak dojčim?napr čo sa týka ovocia,zeleniny,strukoviny malá ma 8týždnou...

danyelia
10. mar 2023

Všetkoo

elmivelmi
10. mar 2023

@siusen123 vsetko aj vino si daj

joesvk
10. mar 2023

Riskuješ kŕče bruška u bábätka, keď si dáš hneď všetko.
Pomaly postupne pridávaj všetko. Ale pomaly.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
10. mar 2023

To co ta naduva nejedz a zvysok spokojne s mierou. Az omnoho neskor nie je problem s nicim..ked uz aj samo je vacsie a papa prikrmy.

zorkahorka
10. mar 2023

Vsetko, co mu nebude prekazat. Ak nieco zacne, vyskrtnes z jedalnicka

katkaba1
10. mar 2023

Ja som so 7 týždňovými dvojičkami skončila v nemocnici lebo som zjedla trošku cestovín s paradajkovou omáčkou a ako dezert som mala čučoriedky. V nemocnici na mňa pozerali ako by som si tou kombo chcela deti zabiť. Že či som si nevšimla, že dojčím🙄
Kázdopádne mali krpci naozaj zlú reakciu takže odporúčam pomaly všetko rozumne skúsiť ale čo sa alergénov týka tak naozak opatrne.

kiki68
10. mar 2023

Vsetko, ja som hned na treti den jedla krevety. Nikdy na nic syn nereagoval. Strukoviny ja nemozem skrz moj organizmus. Cize to som velmi nejedla.

julik145
11. mar 2023

Mozes jest uplne vsetko 🙂 to z coho naduva teba ,s babatkom nema absolutne nic spolocne.. akoze ako prejdu bubliny (alebo ako to nazvat) ,ktore sa tebe tvoria v creve a naduva ta z nich ,do creva babatka?? 🤦🏼‍♀️ Ach zeny zeny

domiklik
11. mar 2023

@siusen123 môžeš jest všetko, pokiaľ to nevadí bábätku

nevenka
11. mar 2023

@katkaba1 a ja normalne taketo jem...uz pri 4.dietati. nase deti vsetky mali koliky, takze asi by som jedla.len suche rozky, keby som mala vyradit vsetky potencialne alergeny.
Manzel nemoze jest mak a sezam, z maku mal ako maly anafyl.sok a skoncil na jis-ke. Vsetky 3 deti mak a sezam mozu. Ale to nevylucuje, ze mozu mat alergiu na nieco ine. To je velmi individualne. Tak podla mna sa nemali na Teba pozerat ako na vraha. Asi najcistejsie by asi bolo jest ladovy salat a tvarit sa ako kravicka.
Na druhej strane sa dobrovolne priznavam, ze ja jem aj vela somarin, co vobec zdrave nie su, no...😬.

svokrinjazykmonika
11. mar 2023

@siusen123 úplne všetko. Po čase uvidíš či bábätku nerobí zle napr. fazuľa, kapusta, rajčiny. Ja môžem všetko, akurát sa mi zdá že má problém pri francúzákoch alebo zapekaných cestovinách. To vajce v tom.

heln
11. mar 2023

@siusen123 sleduj a skusaj, napriklad marhule (aj v jogurte) mozu naduvat aj teba, aj babatko.

katkaba1
11. mar 2023

@nevenka aj naši boli kolikoví obaja, všetko to "zlé" vlastne schytali chúďatká..no toto bola taká situácia, že zareagovali, do dnes nechápem prečo. Neskôr už napr.z čerstvých paradajok žiadna reakcia. Ja som vegetariánka takže od prvého milimetra v bruchu boli zvyknutí na všetko možné okrem mäsa.
No aj tak tvrdím, že vyskúšať treba pomaly všetko len tie alergény opatrne a v malom množstve na začiatok.

hsjdudhdbd
20. mar 2023

@siusen123 zalezi od dietata ci mava vetry napriklad moja sestra ta nejedla skoro nic vo sa bala ze maly bude mat vetry v kuse vrestal nevedel sa vykakat a prdnut si ˇˇˇˇ ja som zase jedla vsetko ked mal maly 2mesiace soms a napraskala kapustnicou gulasom a kde cim a malemu nebolo nic ˇˇˇ nemal bikdy problem s bruskom aj vino vsetko vsetko som jedla nedavala som si pozor