Kojenie dcérky po črevnej viróze

m_i_r_k_a
2. apr 2018

Ahojte, prosím vás, ja a moje dve dcérky sme prekonali črevnú virozu. Ja som už v poriadku, aj staršia dcérka je už na tom celkom dobre. Malú 10mesacnu, ktorú kojim to chytilo poslednu v stredu večer vracala a hnackovala. Štvrtok a piatok si grcla len raz, ale hnačku mala stále,ale slabšiu. V sobotu sme už chvalabohu nemali ani hnačku ani sme nevracala. Lenže nechce nič, len materské mliečko, z normálnych prikrmov ju naťahuje, bojím sa ze by som nemala malo mlieka, cika, ale nie nejak extra veľa. Už je 5 dní len na mlieku. Mate niekto prosím skúsenosť s niečím podobným? Ďakujem.

petah82
2. apr 2018

Mlieko sa ti vytvori podla toho, kolko pije. Neboj sa. Bude dost. Je dobre, ze chce mlieko. Uplne jej staci a a prikrmami kludne pockaj.... kym nebudes mat 2 dni pocit, ze je ok a ze sama chce....

m_i_r_k_a
autor
2. apr 2018

@petah82 ďakujem, hádam budeme čím skôr fit

petruldo
2. apr 2018

@m_i_r_k_a mám, len ja už som mala malú väčšiu, chytila nejakú pliagu v jasliach, týždeň horúčky, nechutenstvo, hnačky, bola skoro celý čas na MM

marcelatje
2. apr 2018

Ja som bola s malou aj na infekcnom s hackami. Niektori lekari zakazovali, az prisla jedna a povedala ze radsej materske mlieko, lebo ze s tych "jedal" tam sa tiez tak ci tak pose*e 😁😁😁😁 dojcila som a viroza presla v pohode. Dieta nebolo dehydratovane a zbytocne sa nevycerpavalo placom ze chce mlieko. Ale davala som aj caj, ci vodu striekackou po par mililitroch. Jest nemusi, ale pitny rezim je dolezity. Davaj fakt aj jeden mililiter a o pat minut zasa, zapisuj si to aby si vedela kolko naozaj vypila.

m_i_r_k_a
autor
3. apr 2018

Ďakujem vám, hádam sa čoskoro rozpapa..

ankare
3. apr 2018

Kľudne dojci ako doteraz. Je to to najlepsie, či môžeš teraz malej dávať. Neboj, keď bude mať chut, vypyta si papat aj iné.
Skóre uzdravenie!

siska53
3. apr 2018

@m_i_r_k_a neboj,pokojne ju koj,nasa vzdy,ked mala.sopel,viac bola na mojom mlieku aj vo vyssom veku-20m. Telo sa prisposobi.