icon

Problémy s dojčením novorodenca

ankare
18. júl 2015

Mam 11 dnoveho synceka a dojčenie je drina. Od zaciatku som dojcila syna cez klobuciky, lebo som mala doranane bradavky a pravu bradavku dosť plochu. Po prichode z porodnice som dostala zápal prsnikov s horuckami, liecim sa ATB. Prsniky sú plne mlieka, no mlieko nevyteka. Maly je prisaty aj hodinu, no stale hladny. Dakedy mi tecie aspon po kvapkach, potom sa maly rozculuje, lebo mu uz nic netecie. A najviac ma štve, ze hodinu sa trapim a aj tak hovno z toho a musim ho dokrmit. Hodinu kojim, hodina klud, hodinu kojim,... Uz som z toho dost zufala... Posledne 2 dni ale papa bez klobucikov, uz to dovolil Dr, kvôli zapalu som nemohla. Najviac mlieka mam rano a doobeda, potom zase malo tecie. Myslite si, ze ked doberiem ATB a zapal prejde, upravi sa to? Dakedy ma to uz ozaj nebavi, celé dni len umyvam bradavky pred a po kojeni a cele hodiny ss hrbim nad malym a zbytocne. Normalne som rada, ze v noci sa ako tak vyspim, kedze mu davam UM. Neviem si ani predstaviť absolvovat tuto torturu ešte aj v noci, to by uz bolo na kolaps.

Strana
z5
katuska2709
13. aug 2015

@ankare tesim sa s tebou 🙂

timikaj1
13. aug 2015

@ankare Jeej super, aj ja sa teším, určite to stálo za to!! A pribral krásne, takže určite hladný nebude 🙂 ...Už bude všetko o.k., držkajte sa a pekne papajte 🙂 ...

Strana
z5