icon

Riešenie problémov pri odstavovaní od dojčenia v noci

11. jún 2024

Ahojte prosím poraďte mi lebo som už na pokraji všetkých sil😔.Odstavujem moju 15mesacnu dcérku.Cez deň je to uuplne super,len občas príde zamnou hodí sa mi do náručia,pomojkame sa,ale to jej stačí už mliečko nevyžaduje neťahá tricko,neukladá sa do svojej "kojacej"polohy.Takze keď to už bolo cez deň takto super,začala som aj s nočným odstavovanim.Toto bola tretia noc bez mliečka,ale co ta v noci vystrajala😱😱😱.Ona nie ze plakala ale vrieskala.Je pravda ze jej idú teraz aj 3zuby naraz(to som si všimla ze sa deru von až počas odstatovania)ale žiadne predošlé dieťa moje nerobilo takéto scény počas prerezavani zúbkov😔o pol2 v noci som jej už z čistého zúfalstva dala nurofen,lebo nechcela vodičku,cumel (ona ani necumluje)mliečko z fľašky ci pohárika,proste nezaberalo nič.Neviem už teraz jej mliečko z prsa dat nechcem nakoľko deň je to už 8my,a ona potom nechápe prečo raz môže a potom zas nie,takže už keď sme sa na to dali chcem to dotiahnuť do konca.Prosim ak mate radu ako na takéto nočné "stavy"tak mi poraďte lebo všetci sme nevyspatí(o to ani tak nejde,vydržíme)ale hlavne sa mi jedna o maličkú aby som ju dokázala nejakým spôsobom ukludnit.Nezabralo nosenie,ani to keď som si ju dala do postele ku sebe . Ďakujem za každú radu

mimi3008
11. jún 2024

A keby pri nej spal manzel? A on by ju v noci utisil a ponosil na ruckach? Keby nemala pri sebe teba, mozno by to slo lahsie

autor
11. jún 2024

@mimi3008 ďakujem,áno prvú noc spal snúbenec,budila sa síce často ale vždy nakoniec nejako zaspala,aj vodičky sa napila a bolo to ešte relatívne ok,,druhá noc bola taka ze zaspala,zobudila sa nechcela zaspať tak bola s nami do pol noci hore 😔a potom sa zobudila len raz v noci,takže to bolo tiež také bezbolestne,tretiu noc si už ani nepamatam🤣ale tuto noc som tam šla do spalne s tým ze musím k nej v noci ja vstať lebo snubenec ide ráno do práce a nemôže ísť rozbitý,ale aj tak chudák siel🤣🤣neviem ci bola proste len vybuvana a chcela byť hore,pri svetle a hrackach alebo to bolo kvôli mliečku ze jej to tak veľmi chýbalo😔😔aaach ťažké dni nás ešte asi čakajú 🙄

blaazi
11. jún 2024

A je nevyhnutne ju odstavit teraz?

blaazi
11. jún 2024

Este aby som bola uprimna, moju som odstavila najprv od nocneho dojcenia, mala 11 m, bolo to postupne, predlzovala som interval v noci a davala na kratsi cas na prsnik. Rano si mohla dat dochuti. Teraz ma 19m, dojci sa este rano a pred spanim.