Spustenie mlieka

12. feb 2022

Zdravím,
Mám pol ročné bábo a máme pri kojení taký problém, že kým sa mi spustí mlieko, musí nejakých 30 sekúnd, niekedy aj dlhšie, sať naprázdno.. niekedy (hlavne večer) je už z toho nervózny, chce sa dostať ku mliecku ale nejde mu, tak sa odťahuje a hnevá sa. Keď sa už mliečko spustí, ide pekne, doslova sa naglgá 😀 len to spúšťanie trvá dlhšie… dá sa s tým niečo robiť, nejak skrátiť tú dobu?

mikadooo
12. feb 2022

Mne pomáhalo keď som pila niečo teplé - čaj, mlieko, ... Neviem prečo. Malá sa nacucla, ja som uchlipla z pohára s čajom, že teraz mám chvíľočku pauzičku a asi hlava sa tak naučila, alebo neviem.

isadeira
12. feb 2022

Ja som si vecer vzdy pod teplou vodou masirovala prsniky, mozes skusit pred kojenim tiez premasirovat, pripadne su take gelove vlozky priamo na kojenie, ktore das do teplej vody a potom hreju…ale aj to premasirovanie by mohlo pomoct, ze si to mliecko sama povytlacas kym zacnes kojit 🙂 este mi napadlo, ze moze byt babo uz moc unavene vecer a proste ho to hneva, lebo uz by chcel mat klud. Mozno skusit aj skor s tym vecernym, ked este ma trosku energie. Prajem este krasny kojo cas ❤️

miadi
12. feb 2022

30 sekund nie je vela to je az mega rychlo. Je uplne normalne ked sa babo trosku hneva na prse. Nic si z toho nerob .Vsetko Je uplne ok.

essenceee
23. feb 2022

polievky, gravimilk, vela vody, čaju