Tehuľky z Levíc a okolia
ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?
ja sa už stále kontrolujem a keď má niečo pichne už si namyšľam že by to mohlo byť, ale nikdy to nie je. Mňa teraz trápia tie horúčavy, hlavne v noci neviem spať, celú noc mi ide ventilátor. a možno je to tak lepšie, lebo ani malá by nemohla v noci spavať keby tu už bola. a vy sa ako máte? zvládate to?
@bemi5
@silviamudronova ahojte.no dnes som musela naklusat k doktorke lebo uz od soboty ma boli hrdlo.na dnes rano mi odisiel hlas.dostala som DUOMOX na 7 dni.a pit mam lipovy caj.je mi hrozne,ale teplotu nemam.to teplo je na skapatie.
Včera na poradni a dr mi nakázala kludový režim :-/ malinká má tak nízko hlavičku akoby ju mala mať až v 36tt ☹ tak aj moje očakávané promócie som musela zrušiť ale malá je prednejšia!! Ale teší ma že pekne rastie a priberá 🙂
@silviamudronova ked som lezala v nemocnici tak jedna cakala dvojicky.uz chuda nevladala.brusko mala uz na prasknutie.chodila hore dole po poschodiach aby sa to pohlo.nejak sa im nechcelo von.
@ktore mne už všetci vyvolávajú že či som už porodila a ak nedvíham telefon, čo sa mi stáva často už simyslia že som v pôrodnici.
@silviamudronova jaj to cakanie v tom poslednom tyzdni nezavidim.pri dcere som ani necakala porod skvor som si myslela ze to pride v ten tyzden ci neskvor.a som sa prekvapila v 39 tyzdni.som bola laik v tomto.teraz uz ked je net tak sa podozvedam vela pripadov o skorsich porodoch.lepsie je nevediet a cakat na termin 😀 .vy si dajte tiez dobry sexik a mozno to pojde
@ktore ja už len čakám kedy to príde, dnes sa trošku ochladilo, ale mne je aj tak stále horúco. takto som sa ešte v živote nepotila.
@silviamudronova ahojko ako este si doma?
@silviamudronova haloooo uz si po tom?
ahojte budúce maminky....ja nie som tehuľka, ale tak by sme časom chceli s priateľom baby...pozerám vás, ale ani jednu z vás nepoznám...ja som si pár krát poležala v LV nemocnici...
nudím sa, tak vás trochu čítam...
@ktore pravdaže svoj aj svoje mydlo. no mobil som mala stale a vsade so sebou. a neupratuj, oddychuj a vela spi ak sa ti da. ja som do posledneho dna vyvarala a upratovala, menila postelne a teraz keby si mozem vybrat,tak sa na to vykaslem, vylozim tie bolave nohy a je. vybavicku uz ,mate? moja Paulínka má dnes dva mesiačiky a rastie ako z vody🙂
@jajatko vybavicku mam po dcerke.akurat mií chyba vybava do postielky.hniezdo objednam az po vyplate.urcite este drobnosti chybaju ako hrebienok,teplomer do vane co som ani pri dcerke nepotrebovala tak to nepovazujem za nutne ale kupim ho.flasku nejaku do zasoby keby dačo,chcem kupit este mliecko ak by to mliecko strajkovalo alebo sa nieco stalo ako pri dcerke.to som musela brat lieky tak som musela prestat kojit.vtedy ked som ja rodila pred 10 rokmi tak ma zaviedli vytahom hore to bolo este v druhej budove vchod.vysetrili ma oholili neviem kam ale vtedy isla taska z vecami,proste vsetko do jednej skrinky a co som brala so sebou to neviem.zato sa pytam lebo to si vobec nepametam ako to bolo z vecami.ale mobil chcem urcite.
@ktore mobil si mozes brat 😎 no ja som kupila nutrilon HA1 a pouzila som iba jedinu odmerku, tak rozmyslam, ze ho predam, no moja mamina mi vravela ze pre istotu si ho mam nechat, keby som stracala mlieko aby som tak mohla dokrmovat, no moja mala flasu vobec nechce, pritom v nemocke som jej davala umele mlieko z flase, tak nechapem. a neboj, sestricka ti povie co si mas brat so sebou 😉
@ktore ešte som stále 2v 1 a ešte asi aj dlho budem. Dnes som bola u lekárky, aní náznak otvárania sa. ak neporodím v pondelok nastupujem do nemocnice na vyvolanie.

ahojte @silviamudronova no tak, hadam sa mala rozhodne do stvrtka a pojde sama od seba. To cakanie poznam, tiez ma hospitalizovali v utorok bez naznaku otvarania a rodila som v az piatok a to cakanie to bolo hrozneeee.
@ktore super, ze na poradni dopadlo vsetko o.k.
@zuzka1108 vitaj medzi nami 🙂