icon

Tehuľky z Levíc a okolia

ktore
22. máj 2012

ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?

rejocka
14. sep 2012

@ktore určite,keď poprosíš sestričku,alebo porodnú asistentku 🙂 ,mne dnes tak kleslo bruško viditeľne-dnes od ráno mi to každý hovorí 😉 na zajtra si pobalená? 😉 😅 ideme?

ktore
autor
14. sep 2012

@rejocka ano som pobalena.taska je v kufri auta.ale ja nemam ziadne priznaky.boooze aspon by mohli poslickovia byt trosku bolestivejsi.ked mi tvrdne tak iba tak normalne.

ktore
autor
14. sep 2012

@silviamudronova jaj ozaj v novych zamkoch davaju babetko do postielky na monitor dychu.aj v lv to tak robia?

rejocka
14. sep 2012

@ktore no ani ja nemám žiadne príznaky,mne ani nejako výrazne netvrdne,ako ma s tým magneziom v nemocnici utlmili,ale to nám príde ako blesk z jasného neba 😉

ktore
autor
14. sep 2012

@rejocka ale si aspon otvorena.aj to je volaco.ja ked stojim tam sa trosku tak kyvem a krcim kolenami akoby som som isla do drepu.aspon trochu.ako pri tancovani ale dlho nevydrzim.co uz.doktorka kazala viac chodit a umyvat okna.ale saaaaak nevladzeeeem.ked chodim tak ako kacica.kosti uz fakt nemam pokope heh.

ktore
autor
14. sep 2012

@rejocka chlapci sa tesia na babo?budu mat koho ucit. 😀 brusko mam hore a dole mam iba šunky,juuu ale mam este 10 dni

rejocka
14. sep 2012
rejocka
14. sep 2012

@ktore tak umyvať okná by mna nedonútili 😀 ,chlapci sa veľmi už tešia,už sa veľmi Damiánka nevieme dočkať 🙂

ktore
autor
14. sep 2012

@rejocka jej boze vyzeras ako 20 rocna pipka.a kraaasny pulovrik.

rejocka
14. sep 2012

@ktore 😀 😀 😀

ktore
autor
15. sep 2012

@rejocka ahojko nebolia ta bradavky?mna hrozne zacali boliet.neviem sa ich dotknut.no je to hrozne.

ktore
autor
15. sep 2012

@silviamudronova ahojko teba neboleli bradavky pred porodom?ja sa ich nemozem dotknut.aj tak ma bolia v klude.hlavne jedna.och.

silviamudronova
15. sep 2012

@ktore nie, až potom keď je už umytá a oblečená

silviamudronova
15. sep 2012

@ktore mne nedali, lebo to dávajú asi len detičky, skôr narodené alebo s nejakým problémom. neviem.

silviamudronova
15. sep 2012

@ktore nie, neboleli mňa bolia teraz ke´d mi ich malá Emka žužle. Baby držíva vampalce nech to u na vás konečne príde, držkajte sa a vydržte.

ktore
autor
15. sep 2012

@silviamudronova budem sa snazit vydrzat to.dufam ze to pojde pekne,a nebudu komplikacie.neviem co mam s tym prsom akoby by bol zapaleny.

silviamudronova
15. sep 2012

@ktore choď v pondelok k lekárke, možno s tým majú skúsenosti.

silviamudronova
15. sep 2012

@silviamudronova ešte jedna vec ma napadla, zober si do pôrodnice aj krém na riťku pre bábätko, lebo nemali ževraj im všetko pobrali ciganky. A aj vlhké obrúsky na ritušu.

erika3011
16. sep 2012

Ahojte babulky, rejocka to už má za sebou, včera priviedla na svet nádherného Damianka 😵 😵 😵

silviamudronova
16. sep 2012

@erika3011 úprimne blahoželáme, prajeme hlavne veľa zdravíčka a veľa mliečka

erika3011
16. sep 2012

@silviamudronova včera som ju stretla pri pôrodnej sále, odtiekla jej plodová voda, malý je krásny videla som foto 🙂 Jooooj ako jej závidím,že to už má za sebou 😀 😀 😀 a takto sa predbiehať no toto... 😀 😀 😀

ktore
autor
16. sep 2012

@erika3011 jejdanecku.uz aby sme aj my isli.ked pocujem taketo dobre spravy tak ma uz mrle žeru.a to sme sa chceli z
@rejocka stretnut v porodnici.ale neva aspon ona to ma uz za sebou.ktovie mozno sa aj stretneme este kym tam bude.ktovie ako rodila,ako dlho.

ktore
autor
16. sep 2012

@erika3011 a ty si co robila na porodnej sale?

ktore
autor
17. sep 2012

baby ozvite sa...

silviamudronova
17. sep 2012

@ktore ja som tu, len nemám toľko času malá ma zamestnáva

ktore
autor
17. sep 2012

@silviamudronova dobre mojka to ti verim.len kde su co este neporodili?ani ja tu tak casto nebudem ked sa narodi.len snad stihnem vam dat vediet ze som uz tam .

ktore
autor
17. sep 2012

@rejocka tak sa ti podarilo toho 15 septembra predsa.

ktore
autor
18. sep 2012

ahojte dnesna poradna zevraj nic sa nedeje.hlavicka vysoko.tak musim pockat a uvidi sa.idem si lahnut

silviamudronova
18. sep 2012

@ktore ve´d termín maš až 24. buď trpezliva. pride to ani sa nenazdáš.pospinkaj si, oddýchuj koľko môžeš, lebo potom už nebudeš a budeš spomínať na chvíle, keď si si mohlo pospať.

ktore
autor
18. sep 2012

@silviamudronova doktorka mi poradila teple obklady na brusko a na križe.ze ono sa to moze rozbehnut aj ked to tak nevyzera.uz budem trpezlivejsia lebo sa mi zda ze cim viac to chcem tym viac sa to predlzuje.este sa ta chcem opytat na to kolko pampersiek si spotrebovala v nemocke a ci si musela aj ten lieh na pupcek pouzivat.