Tehuľky z Levíc a okolia
ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?
@silviamudronova jaj ozaj v novych zamkoch davaju babetko do postielky na monitor dychu.aj v lv to tak robia?
@rejocka ale si aspon otvorena.aj to je volaco.ja ked stojim tam sa trosku tak kyvem a krcim kolenami akoby som som isla do drepu.aspon trochu.ako pri tancovani ale dlho nevydrzim.co uz.doktorka kazala viac chodit a umyvat okna.ale saaaaak nevladzeeeem.ked chodim tak ako kacica.kosti uz fakt nemam pokope heh.
@silviamudronova ahojko teba neboleli bradavky pred porodom?ja sa ich nemozem dotknut.aj tak ma bolia v klude.hlavne jedna.och.
@ktore nie, až potom keď je už umytá a oblečená
@ktore mne nedali, lebo to dávajú asi len detičky, skôr narodené alebo s nejakým problémom. neviem.
@ktore nie, neboleli mňa bolia teraz ke´d mi ich malá Emka žužle. Baby držíva vampalce nech to u na vás konečne príde, držkajte sa a vydržte.
@silviamudronova budem sa snazit vydrzat to.dufam ze to pojde pekne,a nebudu komplikacie.neviem co mam s tym prsom akoby by bol zapaleny.
@ktore choď v pondelok k lekárke, možno s tým majú skúsenosti.
@silviamudronova ešte jedna vec ma napadla, zober si do pôrodnice aj krém na riťku pre bábätko, lebo nemali ževraj im všetko pobrali ciganky. A aj vlhké obrúsky na ritušu.
Ahojte babulky, rejocka to už má za sebou, včera priviedla na svet nádherného Damianka 😵 😵 😵
@erika3011 úprimne blahoželáme, prajeme hlavne veľa zdravíčka a veľa mliečka
@silviamudronova včera som ju stretla pri pôrodnej sále, odtiekla jej plodová voda, malý je krásny videla som foto 🙂 Jooooj ako jej závidím,že to už má za sebou 😀 😀 😀 a takto sa predbiehať no toto... 😀 😀 😀
baby ozvite sa...
@ktore ja som tu, len nemám toľko času malá ma zamestnáva
@silviamudronova dobre mojka to ti verim.len kde su co este neporodili?ani ja tu tak casto nebudem ked sa narodi.len snad stihnem vam dat vediet ze som uz tam .
ahojte dnesna poradna zevraj nic sa nedeje.hlavicka vysoko.tak musim pockat a uvidi sa.idem si lahnut
@ktore ve´d termín maš až 24. buď trpezliva. pride to ani sa nenazdáš.pospinkaj si, oddýchuj koľko môžeš, lebo potom už nebudeš a budeš spomínať na chvíle, keď si si mohlo pospať.
@silviamudronova doktorka mi poradila teple obklady na brusko a na križe.ze ono sa to moze rozbehnut aj ked to tak nevyzera.uz budem trpezlivejsia lebo sa mi zda ze cim viac to chcem tym viac sa to predlzuje.este sa ta chcem opytat na to kolko pampersiek si spotrebovala v nemocke a ci si musela aj ten lieh na pupcek pouzivat.

@ktore určite,keď poprosíš sestričku,alebo porodnú asistentku 🙂 ,mne dnes tak kleslo bruško viditeľne-dnes od ráno mi to každý hovorí 😉 na zajtra si pobalená? 😉 😅 ideme?